-
Mobina Mobina 0replied to Fateme Sh 0 on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fateme Sh 0 نه اصلا
-
Fateme Sh 0replied to Mobina Mobina 0 on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 اع چرا؟
-
Fateme Sh 0replied to Mobina Mobina 0 on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 نبینم سرت پایینه
-
Mobina Mobina 0replied to Fateme Sh 0 on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fateme Sh 0 نمیدونم چرا هیشکی بع ساعت توجهی نداره
یکی نیس بگه خو همسایه عزیز وقتی مثه جغد شب زنده داری میکنی بع ساعتم یه نگا بنداز
ایقده با روح و روان ما بازی نکن
دو ساعته دارم یه درسو میخونم ولی هیچ فایده ای نداره چون حواسم پرت سر وصداهاشونه -
Fateme Sh 0replied to Mobina Mobina 0 on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 خو پاشو برو در خونشون
-
Mobina Mobina 0replied to Fateme Sh 0 on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط Mobina Mobina 0 انجام شده
Fateme Sh 0 چی بگم بشون خو
کلا آدم کم رویی ام
این مورد از من ساخته نیس -
Fateme Sh 0replied to Mobina Mobina 0 on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 اگه منم بودم چیزی نمیگفتم اما کاری میکردم از این به بعد ساعت ۸ بخوابن
-
Mobina Mobina 0replied to Fateme Sh 0 on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
سلام
صبح همگی پر از اتقای خوب و شادی لبخند️️ -
خدا حافظ تا ساعت ۸دوباره میام
-
سلام
به دلهای گرمتان
سلامی به قلب پاک
و پر مهرتانآرزو میکنم
امروزتون
از شوق سر ریز باشید
و لبخندی به بلندی آسمان
رو لبهاتون نقش ببندد
صبحتون بخیر -
صبحتون ب زیبایی شبنم روی برگ گل یاس
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to ._fatemeh_. on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
._fatemeh_. بهش بگین منم خیلی دوستش دارم ... بگین مواظب خودش باشه .. انشلله هر جا هست همیشه موفق باشه
-
nafas.m باشه چشم میگم حتما بهشون
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to ._fatemeh_. on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
._fatemeh_. ممنون
-
nafas.m خواهش میکنم
-
سلام صبح همگی بخیر
527263/846714