-
2245Zahra ایشالا هرچی میخوای بشه برات
-
2245Zahra لطفا منم دعا کن راهمو پیدا کنم
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to 2245Zahra on ۲۶ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
2245Zahra فقط خداست کِ میدونه برای تو بهترین چیه انشاالله بهترین راه و جلوت بزاره و بهترین برات رقم بخوره
-
سلام
-
Ashley Flz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
2245Zahra لطفا منم دعا کن راهمو پیدا کنم
چشم حتما
اسمتون منو یاد دوستم میندازه
یادش بخیر
آیدا فضلیان
چقدر دلم برا مدرسه تنگه -
سلام
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Ashley Flz on ۲۶ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ashley Flz درروز هفت بار دعای نادعلی و بخون ان شالله حاجتت براورده میشه !
-
مهشید غضنفرآبادی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
2245Zahra فقط خداست کِ میدونه برای تو بهترین چیه انشاالله بهترین راه و جلوت بزاره و بهترین برات رقم بخوره
ممنونم مهشید جان بابت دعای خوبت
انشالله بهترین ها برای خودت هم عزیزم️
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۶ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 روزی600 بار سلام میدی
من شنبه سلام میدم تااخر هفته
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to 2245Zahra on ۲۶ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
2245Zahra قربونت مرسی
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to مهشید غضنفرآبادی on ۲۶ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید غضنفرآبادی دقیقا عادتمه خب
-
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۶ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 سلام سلامتی میاره عادت خوبیه
مدرسه کِ بودم هر زنگ ب ناظم سلام میدادم
-
حوصلم رفت
-
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۶ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 رفت امتحان فیزیک بده بیاد
میاد یکم بعد
خدانگهدار -
تموم و صفر
خوب مینوشتم حیف شد -
آیا الان حرص نخورم؟؟
زمان هم تموم شد و صفر
خوب خونده بودم و جواب میدادم -
-
اکالیپتوسreplied to chichak am on ۲۶ آبان ۱۳۹۹، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
chichak am
واسه بعضی اکانتا نمیاره
537541/846714