-
عصبی میشم
گریه میکنم
غر میزنم
حوصله هیچی ندارم
اما کافیه تو پیام بدی و بخندی
چقدر عوض میشم
کافیه تو بگی زندگی کن
کافیه تو بگی میشه مریم
من میشم همون دختر قبل
تو کی شدی زندگی من؟:) -
MaryaM._.shreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to MaryaM._.sh on ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh شب شما هم بخیر
-
MaryaM._.shreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to MaryaM._.sh on ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh خوبین؟؟
-
MaryaM._.shreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
MaryaM._.sh خوبین؟؟
ممنون بهترم عزیزم
شما خوبید -
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to MaryaM._.sh on ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh ممنون
-
MaryaM._.shreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh ممنون
خواهش میکنم
حال دلتون خوب -
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to MaryaM._.sh on ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh ممنون
-
MaryaM._.shreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh ممنون
خواهش میکنم
چقدر خواهش میکنم شد -
sandiiii
هر چقدر اینطوری بگی به خودت تلقین کنی بدتر می شه عزیزم
پس باورهای مثبت داشت باش(: -
وییییییی این وقت شب چرا بیداره
بهم زنگ زده الان میگه زهرا کم سر و صدا کن بابا مامانم خوابیدن(طبقه بالای ما هستن) میگم من سر و صدا نمیکنم که میگه یکم حرف بزنیم با هم
فقط و فقط عشق خودمه و بس -
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۲۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 حیف شبه حیففففففف من میترسم از راه پله ها
مگر نه میرفتم میچلوندمش میومدم -
MaryaM._.shreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 حیف شبه حیففففففف من میترسم از راه پله ها
مگر نه میرفتم میچلوندمش میومدموای چقدر خوبه این چلوندن آدما
منم خیلی دوست دارم
ازاین بلاها سر دوتا از عزیزام همیشه میارم -
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to MaryaM._.sh on ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh پر از حس و حال خوب شدم
-
MaryaM._.shreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh پر از حس و حال خوب شدم
همیشه حال دلتون خوب
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to MaryaM._.sh on ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MaryaM._.sh ممنونم
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط Zahra Taghizadeh 0 انجام شده
وییییییی این وقت شب چرا بیداره
بهم زنگ زده الان میگه زهرا کم سر و صدا کن بابا مامانم خوابیدن(طبقه بالای ما هستن) میگم من سر و صدا نمیکنم که میگه یکم حرف بزنیم با هم
فقط و فقط عشق خودمه و بسمامانش خونه نبوده
امشب شیفت بوده تو بیمارستان -
صبحتون پر از کنکور:|||
-
این پست پاک شده!
539302/846714