-
AMH مرسی
-
-
خیلی مسخرس پیش شماره ایران از سایت globfone واسه تماس حذف کردن...بیشورا:/
-
بچه ها نتم ضعیفه و پینترست وا نمیشه برام و تا نیم ساعت بعد فرصت دارم از هر کدوم یدونه تصویر اراعه بدم
تصویر هشدار دهنده
تصویر اطلاع رسانی
تصویر تزعینی
یا تصویری که یه مفهومی رو میگه
یه پوستر یه تصویر تبلیغاتی ...کسی هست کمکم کنه ???? -
من پر از نورم و شن
و پر از دار و درخت
پرم از راه، از پل، از رود، از موج
پرم از سایه برگی در آب
چه درونم تنهاستسهراب سپهری
-
reza farajzade1974 تجربی اخراج شدهreplied to اکالیپتوس on ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بچه ها نتم ضعیفه و پینترست وا نمیشه برام و تا نیم ساعت بعد فرصت دارم از هر کدوم یدونه تصویر اراعه بدم
تصویر هشدار دهنده
تصویر اطلاع رسانی
تصویر تزعینی
یا تصویری که یه مفهومی رو میگه
یه پوستر یه تصویر تبلیغاتی ...کسی هست کمکم کنه ???? -
اکالیپتوسreplied to reza farajzade1974 on ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
reza farajzade1974 مرسی مرسی
-
-
Bad Fighter اره اینشکلی مرسییییی یع عالمه
-
سلام
-
zeinab dehghanireplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 سلام دختر...چ طوری؟
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to zeinab dehghani on ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani مرسی خوبم
تو چطوری؟؟ -
Bad Fighterreplied to اکالیپتوس on ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط Bad Fighter انجام شده
اکالیپتوس
.
این یکی میشه گفت یه چی مخفی داره -
zeinab dehghanireplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 منم خوبم و امروز موجب شد از خوندن شیمی لذت ببرم
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to zeinab dehghani on ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani خداروشکر
-
Bad Fighter اینو خودم نگرفتم توضیح دادنی چی بگم مثلا یه تصویر اینجوری که با تصویر میگه درخت و قطع نکنیم و همچین چیزایی
-
zeinab dehghanireplied to اکالیپتوس on ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس بگو زندگی و هوای اطرافی که مابهش محتاجیم بستگی به درخت داره
-
اکالیپتوسreplied to zeinab dehghani on ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani نه نه منظورم این نبود
مرسی از کمکتون فک کنم نتم بهتر شد
539386/846714