-
کاش لیبل تجربیا قرمز میشد مال ریاضیا سبز
-
اکالیپتوسreplied to miss.besharati on ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
miss.besharati من با گوشی هر کاری سختمه
-
باران طوفان صاعقه در حال رقم زدن لحظه های من
-
چه خوب میشد همتون منو بلاک میکردین :|
-
دلتنگ نگران
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to Bad Fighter on ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bad Fighter خوبم مرسی نه شما خوبید... شرمنده ناراحت شدین
-
منم که همینو گفتم خوبه چرا دوبار پرسید
-
Bad Fighterreplied to nafas.m on ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط Bad Fighter انجام شده
-
miss.besharatireplied to Sharllot on ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
miss.besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خداوند به ما خدمت بدهد به شما توفیق کنیم
قشنگ سِتِ صورتی داری
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to Bad Fighter on ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bad Fighter سلام پدر بد خوبین؟
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to بی نشان on ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بی نشان من استفاده نکردم ولی یکی از دوستام استفاده کرده میگفت خیلی خوبه
-
عمیق تر نگاه کن
-
Sharllotreplied to miss.besharati on ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
miss.besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
قشنگ سِتِ صورتی داری
-
آهنگ اسپانیایی فقط اونجاش که یه کلمه هم نمیتونم پیدا کنم بنویسم چه برسه به اینکه ریمیکس هم باشه
sheyda.fkh نگو تو میتونی -
Bad Fighterreplied to اکالیپتوس on ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
miss.besharatireplied to اکالیپتوس on ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
منم نمیتونم نبخشم
.......
متاسفم بر خودم.... -
-
Bad Fighterreplied to اکالیپتوس on ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bad Fighter خانم شیرزاد : همــینـــــــمــــــــون مونـــــــــده دیگــــــــــــــه....
شما انجمن
تعطیل بوده
چقدر فیلم نگاه کردین -
اکالیپتوسreplied to Bad Fighter on ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
Bad Fighter خانم شیرزاد : همــینـــــــمــــــــون مونـــــــــده دیگــــــــــــــه....
پست 546581 از 846714