-
@ghazal-dalvand سلام تو خوبی
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ممنون
خودت بهتری؟ خواهر کوچولوتون خوبه؟ -
مهدیس فیروزی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ممنون
خودت بهتری؟ خواهر کوچولوتون خوبه؟نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand نه دیروز مریض شدم بدتر شده وضعیت
خواهر کوچولو سلام میرسونه خدمتت
وای شب نزاشته بخابمممم از دست ایننن کوچولو
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh و zeinab dehghani
کجایین؟ -
@ghazal-dalvand نه دیروز مریض شدم بدتر شده وضعیت
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
پس فعلا نمیتونید نزدیکش بشید -
@behnaz-hajizadeh و zeinab dehghani
کجایین؟نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand زیر اب در حال خفه شدم بدو کمک کنیم
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ایشالا زود خوب شید
-
@behnaz-hajizadeh و zeinab dehghani
کجایین؟نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand من ۶ دقیقه الان استراحتمه......
چ طوری؟؟؟؟ -
@ghazal-dalvand زیر اب در حال خفه شدم بدو کمک کنیم
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@ghazal-dalvand زیر اب در حال خفه شدم بدو کمک کنیم
️
️
-
مهدیس فیروزی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
پس فعلا نمیتونید نزدیکش بشیدنوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand منکه نه از ترس نزدیکش نمیرم ولی همه الان دورش جمعا
-
@ghazal-dalvand منکه نه از ترس نزدیکش نمیرم ولی همه الان دورش جمعا
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@ghazal-dalvand منکه نه از ترس نزدیکش نمیرم ولی همه الان دورش جمعا
-
@ghazal-dalvand من ۶ دقیقه الان استراحتمه......
چ طوری؟؟؟؟نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani سلام خوبی
-
چ طوری؟؟؟؟نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چ طوری؟؟؟؟خوبم تو خوبی؟
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برو بچه های تجربی...دکتران آینده ی سرزمینم...ی کمک لازم دارم
چ جوری باید سرُم رو دربیاریم ک خیلییی نسوزه؟؟؟ -
چ طوری؟؟؟؟نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چ طوری؟؟؟؟منم الان استراحتمه
-
چ جوری باید سرُم رو دربیاریم ک خیلییی نسوزه؟؟؟نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani عه دانشجویی؟؟
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من فعلا بدک نیستم....
-
چ جوری باید سرُم رو دربیاریم ک خیلییی نسوزه؟؟؟نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چ جوری باید سرُم رو دربیاریم ک خیلییی نسوزه؟؟؟خودت میخوای در بیاری؟؟
-
zeinab dehghani عه دانشجویی؟؟
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی من فعلا بدک نیستم....
-
مهدیس فیروزی من فعلا بدک نیستم....
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani عالی باشی
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهوای زینب دارم عین چی کارامو میکنم شب بتونم بیام اینجا بعد امتحان فیزیکم
️