-
Kosar A003 برا اقایون تا 80 سالگی فعاله اما برا خانوما ک میگن تا 120 هم دیده شده
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Kosar A003 برا اقایون تا 80 سالگی فعاله اما برا خانوما ک میگن تا 120 هم دیده شده
باور نمیکنین ثابت میکنم
Kosar A003 -
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan برا خانوما تو جمع خانوما تا ابدالدهر فعاله ولی اقایون دیدم جا و مکان مهم نیس...این ویژگیو دوس دارم
-
@dr-aryan برا خانوما تو جمع خانوما تا ابدالدهر فعاله ولی اقایون دیدم جا و مکان مهم نیس...این ویژگیو دوس دارم
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@dr-aryan برا خانوما تو جمع خانوما تا ابدالدهر فعاله ولی اقایون دیدم جا و مکان مهم نیس...این ویژگیو دوس دارم
ارع
-
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
باور نمیکنین ثابت میکنم
Kosar A003نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan چگونه برادر؟
-
@dr-aryan چگونه برادر؟
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شدهKosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@dr-aryan چگونه برادر؟
یک کلیک کنید ثابت میشه
https://www.aparat.com/v/K3IV5/بالا_رفتن_یک_پیرزن_از_دیوار -
Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@dr-aryan چگونه برادر؟
یک کلیک کنید ثابت میشه
https://www.aparat.com/v/K3IV5/بالا_رفتن_یک_پیرزن_از_دیوارنوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan خدایا با این سنشون چه قبراقنن...من ک ورزش میکنم رو فرمم ولی دوستام از دست کلاسایه انلاین هرکدومشون یمشکل اساسی دارن...تقریبا تا ۳۰ امیدوارن زنده بمونن
-
@dr-aryan خدایا با این سنشون چه قبراقنن...من ک ورزش میکنم رو فرمم ولی دوستام از دست کلاسایه انلاین هرکدومشون یمشکل اساسی دارن...تقریبا تا ۳۰ امیدوارن زنده بمونن
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 پس ثابت شد
-
Kosar A003 پس ثابت شد
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan پیرزن به این کیوتی چجوری ثابت نشه...
ولی این کودک درون محسوب نمیشه هااااا
-
@dr-aryan پیرزن به این کیوتی چجوری ثابت نشه...
ولی این کودک درون محسوب نمیشه هااااا
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 این کودک درون و بیرون رو ترکیبی داشت
-
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Kosar A003 این کودک درون و بیرون رو ترکیبی داشت
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan بعد امتحان ک خستم کرد این فیلمه سم بود شاد شدم...کلی مرسی
-
@dr-aryan بعد امتحان ک خستم کرد این فیلمه سم بود شاد شدم...کلی مرسی
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 شکر
-
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خداحافظ
-
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zt-d سلام
-
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zt-d عه راستی من یادم رفت سلام کنم ببخشید
-
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی
اوهوم -
@sani-painting در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
maryam111 چشم ممنون
️من خودم میگم خدا خوندم دیگه هر چی شد شد هر چی که به صلاحته اصلا
درستشم همینه
-
@zt-d سلام
-
Kosar A003 به نفع خودته تو داری تلاشت رو میکنی و تلاش میکنی و درس رو یاد می گیری اونا دو روز دیگه بلد نیستن بدبخت میشن ولی تو بلدی
با تقلب خودت رو گول میزنی نه معلم رو تازه از کجا معلوم امتحان ترم حضوری نباشه؟واس ما ترم اول مجازیه خیلی ها الکی می گیرن ولی به نظرم ترم دوم حضوریه
@sani-painting اره حضوری
منم فقط تا نصف درسا تونستم دوره کنم میخااام هممرو دوره کنم
-
@sani-painting اره حضوری
منم فقط تا نصف درسا تونستم دوره کنم میخااام هممرو دوره کنم
ایلین حیدرزهی دوازدهمی؟