-
Mahsa Najafi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام بر همکاران گرامی
ودانش اموزان عزیز
طی تماس تلفنی که با معاونت محترم اموزشی ناحیه دو جناب مهندس قنبری داشتم
امتحانات ششم دیماه شروع میشوندلذا این هفته را فرجه امتحانات اعلام میکنیم
اما شاد نباید غیرفعال گردد
زیرا ساختارش طوری برنامه ریزی شده ست که اگر پنج روز دانش اموز یا هر عضوی دیگر پیام بارگزاری نکند حذف میشود
ضمن توجه به این نکته حائز اهمیت اموزش رسمی در این هفته تعطیل میشودفقط یکی بگه من چه بلایی سرخودم بیارم
چرت میگه
بشخصه بعد حدود یه ماه الان پیام گذاشتم تو بعضی گروهام اصلا پیام نزاشتم حذفم نشدم -
Bio من مهر ثبت نام کردم تو شاد بعد نرفتم شاد مامانم داره از پی وی من به عنوان بایگانی استفاده میکنه
-
Arian Abedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Bio من مهر ثبت نام کردم تو شاد بعد نرفتم شاد مامانم داره از پی وی من به عنوان بایگانی استفاده میکنه
نمیزاره هدر بره
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mahsa Najafi on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Najafi واس ما هم ندادن اگر میدادن خوب بود قشنگ این هفته برنامه مطمئن می ریختم
-
@sani-painting در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Mahsa Najafi مدرسه من و امروز و چهارشنبه تعطیله این سه شنبه وسط چی میگه من موندم خب تعطیل میکردن دیگه
سشنبه هم تعطیل میکنن
-
@sani-painting در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Mahsa Najafi واس ما هم ندادن اگر میدادن خوب بود قشنگ این هفته برنامه مطمئن می ریختم
آره الان نمیدونم چی بخونیم چی نخونیم .ولی همیشه دینی اوله
-
Bio شاید بخاطر مدرسه ات باشه چون مدرسه خود من معلم هیچی نگه آفلاین شیم نمره کم میکنن قشنگ تهدید میکنن
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mahsa Najafi on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Najafi دقیقااا من نمیدونم این دینی چی داره همیشه اوله زیست و شیمی هم میندازن آخر سر که قشنگ خسته و کوفته ایم
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mahsa Najafi on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Najafi بکنن حال و حوصله ندارم
-
Arian Abedireplied to Mahsa Najafi on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Najafi دقیقا
-
معلم عربی تو واتساپ پیام داده شماره دفتری هاتونو نوشتم تو کاغذ ریختم تو یه قابلمه بصورت رندوم 5 تا شماره رو انتخاب میکنم شماره هرکی در اومد مستمری دو نوبتش بیسته :|
-
Arian Abedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
معلم عربی تو واتساپ پیام داده شماره دفتری هاتونو نوشتم تو کاغذ ریختم تو یه قابلمه بصورت رندوم 5 تا شماره رو انتخاب میکنم شماره هرکی در اومد مستمری دو نوبتش بیسته :|
امیدوارم شانس داشته باشی -
Arian Abedireplied to Mahsa Najafi on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Najafi اینجوری میخوان نمره بدن؟!؟! وات د فاز؟!؟!؟!
-
Arian Abedi به عنوان دبیر نمونه باید تقدیر بشه
-
Arian Abedi مدل جدیده
پارسال دبیر آمادگی گفت هرکی بیشتر نوشته 20میشه
-
سلام دوستای شنگول منگول امیدوارم روز خوبی سرشار از شادی داشته باشین
-
Arian Abedireplied to Mahsa Najafi on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Najafi این معلم واقعن معلمی رو به درجه جدیدی برد
-
ایلین حیدرزهی سلام ممنون
همچنین -
Arian Abedireplied to ایلین حیدرزهی on ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی سلام همیشه خندان
-
Arian Abedi باحاله
570941/846714