-
اکالیپتوسreplied to Fatemeh Soheilikia on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh Soheilikia ما خودمون از کتاب بنویسیم نمره نمیده خواهر
-
Infinitie. A در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
۴ هفته تا امتحان قلمچی مونده
حس درسم نمیااااد یاری برسونیددددتاپیک قهرمانای کنکور رو پیدا کن برو فیلماشو ببین خیلی موثره
-
️لطفا از کیبورد فارسی استفاده کنید
️لطفا سیاسی صحبت نکنید -
masood khadmlooreplied to Fatemeh Soheilikia on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh Soheilikia
سلام
وقت شما بخیر
خوب هستید؟ -
اکالیپتوس چه حالی میده .
-
masood khadmloo ممنونم شما خوبید؟
-
masood khadmlooreplied to Fatemeh Soheilikia on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh Soheilikia ممنون
منم نه خوب نه بد ،تو مود ضدحالم
گوشیم پیدا نشد از دیروز ، دیگه دادمش برای ردیابی و سیم کارتاش رو هم سوزوندم -
masood khadmloo ان شاءالله پیدا میشه نگران نباشید .حتما حکمتی بوده
-
من چقدر بدبختم
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
romisa یکش بی مورد بود الان چون حرف انگلیسی نزدم چن تا حروف بیمعنی انگلیسی رو صفحه hdvjhfhhjdgssjlgchzggsgxchc
خب چرا باید این کارو کنیم؟
-
مشکل اینه سالی یبار چشتون به صفحه میخوره یچی پیدا میکنین حرف ها هم بیشتر مذهبی بودن تا سیاسی به جز خبر تصادفه
-
دوستان حتما حتما گزینه های ردیابی گوشیتون رو فعال کنید تا مثل من نشید ،من که خودم خوره این جور چیزام همیشه فکر میکردم که گم نمیکنم ، ولی باز یه چیز رو فعال کرده بودم ولی کافی نبود
این که بگیم پس میتونن مارو ردیابی کنن و حریم خصوصی ندارن یه توهم محض هست
چون لوکیشت خواموش باشه ولی کیبوردت که باز اطلاعاتو میگیره ، سرچ کردنات که میگیره ، یعنی گفتن این که من حریم خصوصی 100درصدی دارم تو این تکنولوژی گوشی غلطه
حالا من تاپیک میزنم اونجا کامل توضیح میدم شمام نگاه کنید و انجام بدید
حتی 1درصد هم گم بشه شانس پیداکردنشو بالا ببرید
گوشی هم که ماشالله گرون شده انقد که ،پس احتمال ریسکی براش نذارید -
ایلین حیدرزهی انشالله رفع میشه ناراحت نباش
-
romisa چون منعی نداره و من دوست دارم تودلیمو این شکلی بگم و قانونی برخلافشم ندیدم وقت گفتن انگلیسی و گویش دیگه حرف نزنید
دوست خوبم دلیل اینکه میگیم انگلیسی حرف نزنید چیه وقتی گوگل ترنسلیت هست؟:)
-
مشکل اینه سالی یبار چشتون به صفحه میخوره یچی پیدا میکنین حرف ها هم بیشتر مذهبی بودن تا سیاسی به جز خبر تصادفه
به نظر خودت اینکه یه نفر ۲۴ ساعته آنلاین باشه و تک تک این چند هزار پست رو تک به تک بررسی کنه کار اسونیه؟!
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to romisa on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بله چشم
شما پیام من در رابطه با مرگ بنی صدر رو پاک کردید ؟؟
577037/846714