-
علیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نه می دونم نسبت به ارزش واقعیش کدوم گرونه جفتشون ۳۰۰۰ تومانه
نه یک گیگ 10هزار
-
-
علیرضا عفتی 2 چقدر سخته در این مواقع
-
-
دوستان یک سوال بپرسم الان به ذهنم رسید
شما با خودروی خود در یک خیابان هستید خودرو بنزین ندارد شما تشنه هستید به اینترنت نیاز دارید اما ندارید
به یک مغازه می رسید که هر سه را داردو شما تنها ۳۰۰۰ تومان دارید کدام یک را میخرید ؟
یک لیتر بنزین آزاد ۳۰۰۰ تومان
یک گیگ اینترنت ۳۰۰۰ تومان
یک بازی آب ۳۰۰ سی سی ۳۰۰۰ توماناینترنت
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to علیرضا عفتی 2 on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من جای شما بودم بنزین میخریدم که خودمو برسونم به خونه هم آب بخورم همم با کارت بانکی نت بخرم
-
علیرضا عفتی 2 هیچچیزی واسه یه آدمتشنه بهتر از آب نیست
-
Fatemeh Soheilikia ریاضیreplied to علیرضا عفتی 2 on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط Fatemeh Soheilikia انجام شده
علیرضا عفتی 2 قطعا آب میتونه حال آدمو خوب کنه ولی اونجایی که بنزین تموم شده آنتن هست ؟؟
اگر آنتن هست که نت میگیریم برای یکی لوکیشن میفرستیم بیاد نجاتمون بده -
من جای شما بودم بنزین میخریدم که خودمو برسونم به خونه هم آب بخورم همم با کارت بانکی نت بخرم
نت ضروری تره
-
علیرضا عفتی 2 با یه لیتر بنزیننمیتونستی به خونت برسی مطمئن باش
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to M Tg on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی بعضیا تشنگی رو به داشتن اینترنت ترجیح دادند.
-
نت میخرم به جماعت پیام میدم همه چی برام بیارن 0ـ0
-
علیرضا عفتی 2 در واقعیت اینجوری نیست همشون آب میخرند مطمئنم
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها خداحافظ شارژ ندارم باید برم
شب خوبی داشته باشید. -
M Tg اتفاق خاصی نمیوفته:/
-
M Tg بستگی به درس مورد نظرتون داره
-
ولی اونقدری که تو انجمن باهام بد صحبت شده توسط آدمای مختلف به شیوه های مختلف... تو هیچ کجای زندگیم مدرسه دانشگاه فامیل دوست آشنا همسایه هیچکس و هیچ کجا تا این اندازه زیر سوال نرفتم
#تودلی
#گله -
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to H_R on ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
هیچی فقط از مدرسه دیلت میشه
-
Fatemeh Soheilikia مثلن درس سلامت بهداشت
577124/846714