-
amir ahmadireplied to امیر احمدی on ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیر احمدی ن دایی خوبه حال میده تازه ایطو
-
امیر احمدیreplied to amir ahmadi on ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi نه این اسممه میگی عوضش کنم؟
-
گاد
جایگاهِ نهمِ عجایبِ جهانِوااااو -
amir ahmadireplied to امیر احمدی on ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیر احمدی
دایی پسوندی چیزی نداری؟ -
امیر احمدیreplied to amir ahmadi on ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi داداش تشابه اسمیه
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to amir ahmadi on ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi شما امیر احمدی هستی
-
الان یکی بگه من کیم؟
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sharllot on ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar
-
@Hamnafass در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیر احمدی شما مطمینی اسمت امیر احمدیه؟
نه داره ادا درمیاره
-
امیر احمدیreplied to amir ahmadi on ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi ببخشید دیگه این سم منه
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to امیر احمدی on ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیر احمدی شما مطمینی اسمت امیر احمدیه؟
-
امیر احمدیreplied to amir ahmadi on ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi امیراحمدی
-
amir ahmadireplied to امیر احمدی on ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیر احمدی داره میگه من توام تو هم میگی اره
-
شباهت جالبیه
-
@M-bahrami1378 نه من ی اکانت دارم
-
amir ahmadireplied to امیر احمدی on ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیر احمدی
دایی تو کی هستی؟ -
این پست پاک شده!
-
amir ahmadireplied to M.ba78 on ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-bahrami1378 سلام
ن
این چرا عینه منه؟ -
@M-bahrami1378 بله
پست 579461 از 846714