-
amir ahmadireplied to Amir Nasiri 0 on ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Nasiri 0 جمع بندی ناصح زاده عالیه ولی اسمش روشه جمعبندیه....من خودم کتاب بهتر از میکرو طلایی گاج ندیدم....کله تستای کنکور رو داره....اگه عربیتون ضعیفه اصلا سمته جمع بندی ناصح زاده نرین چون اون برای تقویته ن شروع
-
iCy HeARtreplied to Amir Nasiri 0 on ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Nasiri 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام شرمنده من عربیم ضعیفه می خوام کتابمو عوضکنم شما چی پیشنهاد میدید خودم بین الگو وخیلی سبز جمع بندی ناصح زاده موندم
فیلمای اقای ناصح زاده رو ببین
-
سلام
-
Amir Nasiri 0نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط Amir Nasiri 0 انجام شده
سلام شرمنده من عربیم ضعیفه می خوام کتابمو عوضکنم شما چی پیشنهاد میدید خودم بین الگو وخیلی سبز جمع بندی ناصح زاده موندم
-
@Saahaar گل دختر نیستی جات حسابی خالیه
-
پشمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ماجرای همخونی چیه دلی؟ dlrm
جونم برات بگه که
یه دورهمی خفنه ک توی 27 روز پایه رو جمع بندی میکنیم.
یعنی الاء بهمون برنامه میده مام طبق اون عمل میکنیم واخرش 60 درصد کنکور رو میبندیم.با فیلمای تفتانه متنهی میشه شخصی سازیشم کنیم.
هووم دیگه چی...
همین دیگه
اهاااا برا ثبت نام توی این گروه هم باید نام و نام خانوادگیت رو بزنی -
@Taelu-A در مشاعره... گفته است:
@M-bahrami1378 تا الان کپی پیست میکردی
-
@Taelu-A اره
-
@M-bahrami1378 تا الان کپی پیست میکردی
-
amir ahmadireplied to M.ba78 on ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-bahrami1378 مخلصیم
-
M.ba78replied to amir ahmadi on ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi موفق باشی اقای دکتر
-
amir ahmadireplied to M.ba78 on ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-bahrami1378 اره
-
M.ba78replied to amir ahmadi on ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi کنکور داری؟
-
amir ahmadireplied to M.ba78 on ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-bahrami1378 هوم
-
کپی پیست هم چیز خوبیه
-
amir ahmadireplied to jahad.20 on ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad.20 بی بلا....برا کامپیوتر هم Windscribe خوبه.....10ماهه دارمش من....10گیگ میده...بعد که تموم شه باس دوباره نصب کنید
-
-
من منتظر نمیمونم کسی بگه کی بخند یا نخند من به زندگی همیشه خندیدم
-
پشمک بگو بدونیم
-
jahad.20replied to amir ahmadi on ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پست 582621 از 846714