-
Rahnamareplied to Amirbernosi on ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi سلام
الان وقت مناسبی واسه بقچه ای خوندنه!؟ -
Amirbernosireplied to 81Sobhan on ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
81Sobhan آزمون نمیدم ولی پارسال اخرین ازمون جامع قلمچی 5200 300 شدم
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amirbernosi on ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi سلام . من از صفحه قبل این تاپیک رو دنبال کردم . بی ادبیه ولی میشه بپرسم تراز آزمون های آزمایشیتون چند میشید ؟
-
چقد سخته راه حرم بستس...
چقد حرف دارم باهاش بزنم...چقد گریه دارم...
کاش زودتر همچی حل بشه درای حرم رو باز کنن...
چقد همه حس غربت داریم اینجا:(
#تودلی -
-
-
چطوری بفهمم تو واتساپ بلاک شدم یا نه؟
-
Dr.agonreplied to Amirbernosi on ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi چقدر عالی چ پیشرفت خوبی
حالا ک می شه پس سعی خودمو می کنم.
خیلی ممنون بابت این جمله های خوب -
یکی رو مخ من کار کنه
-
چقد شروع کردن سخته
-
Amirbernosireplied to Dr.agon on ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@FatiJoooooni خود من پارسال تقریبا همین موقعا 40 50 روز بعدش شروع کردم با اطلاعات مهر و بان ماه، زورمو زدم از 20 هزار رسیدم 9 هزار، همین میتونه بهم الان انگیزه بده که تواناییام زیادن
من همیشه تو فوتبال، وقتی تک به تک میشدم و طرف رد میشد ازم یا اینکه دروازه خالی بود، ناامید نمیشدم و میرفتم سمت توپ و بیشتر موقعا توپو میگرفتم، تا چیزی 100 درصد قطعی نشده باشه برام، ناامید نمیشم،اگه اینطوری باشین شب کنکورم باشه میشینین میخونین، من خودم تا ساعت 7 صبح توی حوزه داشتم زیست میخوندم :|
-
-
Dr.agonreplied to Amirbernosi on ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi ینی واقعا می شه؟
مصاحبه رستگار رحمانیوو خوندم ولی اون بهمن بود..الان وسط فروردینه -
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amirbernosi on ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi بله ممنون
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to Dr.agon on ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@FatiJoooooni من میزنم ولی خوب بیشترش غلطه
-
Amirbernosireplied to nafas.m on ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@hamnafass من فعلا تو اختصاصیا زمینه ای ندارم، romisa میتونن کمکتون کنن
-
Amirbernosireplied to Dr.agon on ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@FatiJoooooni انسان خصلتش اینه، دوس نداره بقیه ازش بالاتر باشن، اگه ببینه بقیه دارن میرن بالاتر، سعی میکنه خودش بره بالا که خیلی کمن این ادما یا اینکه بقیه رو بکشه پایین که هم سطحش بمونن
بخاطر همینه خیلیا که فکر میکنن نمیشه با 2 3 ماه خوندن،یه چیز خوب اورد، دوس دارن بقیه هم مث خودشون باشن که فردا باعث شرم و خجالتشون نشه -
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amirbernosi on ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi من واقعا سر جلسه از اختصاصیا خیلی میترسم مخصوصا زیست
پست 583121 از 846714