-
Zaraa خیلی موارد جالبی میزاری زهراممنونتم
فعلانوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Zaraa خیلی موارد جالبی میزاری زهراممنونتم
فعلاببخشید الان دیدم
قربونت لطف داری -
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمن دلم جنگ می خواد ..-- خداوکیلی بعد از شهادت حاج قاسم خیلی ذوق مرگ بودم دو طرف جنگ رو شروع کنن .. امشب شاید دوباره فرصتش پیش بیاد ..--!
-
@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Zaraa اگه واقعا تو ذهنت ثبتشون کنی خوبه .. ولی استفاده من و خیلیا از اون تاپیک یک بار خوندن و فراموش کردنه .. (گرچه یه تاپیک بود راجب زنان مصری که خودم خیلی در خصوصش تحقیق کردم) به غیر از اون چیز دیگه ای یادم نیست از تاپیک -_-!
منم برای همین روزی یه بار و یا دوروز یه بار فقط 10تا دانستنی میذارم که حجمش زیاد نشه که باعث فرموشی شه
سعی میکنم اطلاعاتی که عجیبن و یا شاید ما نمیدونیم رو بگم
حالا من متاسفانه خبری از مغز دوستان ندارمنوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZaraa ممنون مطالب خوب و جالبی بود
-
Zaraa من ماهیم ..! زیر 5 ثانیه رفرش ..
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
زیر آبم میشه با گوشی کارکرد؟
.
.
.
بیشوخی منم اینطورم اگه راه حلشو پیدا کردم میگم حتما -
Zaraa ممنون مطالب خوب و جالبی بود
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سپاس از لطفتون
-
Morteza Khodaie در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سپاس از لطفتون
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
زیر آبم میشه با گوشی کارکرد؟
.
.
.
بیشوخی منم اینطورم اگه راه حلشو پیدا کردم میگم حتمانوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZaraa من با ذهنم به انجمن کانکت شدم .. گوشی سوسول بازیه -_-!
-
بچه ها کسی اینجا ترک هست ؟!
-
Zaraa من با ذهنم به انجمن کانکت شدم .. گوشی سوسول بازیه -_-!
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Zaraa من با ذهنم به انجمن کانکت شدم .. گوشی سوسول بازیه -_-!
تله پاتی با انجمن و اهالیش...
جالبه -
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H_R ما ترک نداریم ولی ترک زبان چرا .. کدومو بدم !؟
-
ترک زبان داریم؟!
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H_R نه متاسفانه .. سوال بعدی ؟
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H_R من ترکم
-
H_R من ترکم
Morteza Khodaie اقا ترکی بلدین دیگه؟
-
H_R من ترکم
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie بدبخت شدی ..! هرچه سریعتر پیامتو پاک کن فرار کن ! از من به تو نصیحت !!!
-
H_R نه متاسفانه .. سوال بعدی ؟
@black-wo_olf سوال بعدی اینکه ...
-
Morteza Khodaie اقا ترکی بلدین دیگه؟
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R بله زبان مادریمه
-
Morteza Khodaie بدبخت شدی ..! هرچه سریعتر پیامتو پاک کن فرار کن ! از من به تو نصیحت !!!
Morteza Khodaie بدبخت شدی ..! هرچه سریعتر پیامتو پاک کن فرار کن ! از من به تو نصیحت !!!
چوب زیر چاله نکن دارم براتا
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf چرا ؟
-
@black-wo_olf