-
aynaz masoumireplied to mahdi .e 0 on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
pouya hosein pourreplied to aynaz masoumi on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aynaz masoumi ممنون عالیم
-
سلام ️
-
zeinab dehghanireplied to Succinate on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan وااای من با زهرا دعوامیکردم موس رو پرت کردم سمتش گفت لنتی داری ب خودت ضرر میزنی ...آدم عاقل بلندشوتن ب تن دعواکنیم
-
Dr.Aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Ayratin poorghaz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zeinab dehghani تا حالا چی بازی کردید؟
فضولی نمی کنم هاrainbow six saige
لنتی این خیلی خوبع اسم کاراکتراش یادم رفتع یادش بخیر تابستون بازی میکردیم اونکه کلت داشت توی دیفندرا بود قدرتشم این بود ک صدای پاشو نمیشنیدنا میتونست اعتراف بگیرع یادش بخیر
ایشا الله بعد کنکور ادامش میدم لول 240
-
بچها جواب سلام واجبه خب
-
pouya hosein pourreplied to Tragic Girl on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Tragic Girl سلام
-
Maryam Nateqireplied to Tragic Girl on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Tragic Girl
سلام عزیز جان -
mahdi .e 0replied to Tragic Girl on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Tragic Girl سلام
خوبین؟ -
-
Maryam Nateqireplied to Tragic Girl on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Tragic Girl
چطوری خوشگل خانم
هرچند ندیدمت -
Tragic Girlreplied to mahdi .e 0 on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahdi .e 0 سلام مرسی شما خوبین؟!
-
Tragic Girlreplied to Maryam Nateqi on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maryam Nateqi مرسی ت خبی
-
zeinab dehghanireplied to Tragic Girl on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Tragic Girl آغانصف پیامای تودلی سلام احوال پرسیه..همین ک لایک میکنن یعنی علیک سلام
-
aynaz masoumireplied to pouya hosein pour on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour خداروشکر
-
Maryam Nateqireplied to Tragic Girl on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Tragic Girl
خوبم شکر -
Tragic Girlreplied to zeinab dehghani on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani من بدم میاد خو لایک سلام باید سلام کنی
-
_Sajjad_replied to Ayratin poorghaz on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ayratin poorghaz یادش بخیر
اولای بازی
مپ هواپیما بود
یه ایرانیه داشت میگف برو فلان جا و ..
دید حالیم نیست خیلی
پرسید لول چندی
عدد نگفتم
چک کرد
لولِ صفر -
aynaz masoumireplied to aynaz masoumi on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aynaz masoumi یکی جواب منو بده ها
633961/846714