-
z Gheibireplied to Mr.Fantastic on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
امروز خانواده شهید ابراهیم هادی گلزار شهدا بودن مثله اینکه
عجب از تو ای کرونای بی تلبیت
که ما رو خونه نشین کردی -
چجوری بعضیا انقد پررو تشریف دارن
عجبا
واحیرتا -
@sania-Andiravan سلام
خوبی اینستای بیلی ایلیش داری؟ -
%(#12cc2b)[آنکس ک نداند و نخاهد ک بداند]
%(#ff0000)[حیف است چنین جانوری زنده بماند]
مولاناپ ن : البته این شعر بیوی ایشون aynaz masoumi هم هست.
پست با اجازتون -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Dr.Aryan on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Aryan سلام ممنون شما خوبید؟ نه کلا اینستا ندارم
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Dr.Aryan on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Aryan بله شنیده بودم که تو لایو با فن ها صحبت کرده
من از این شانس ها ندارم باهام تو لایو حرف بزنه -
شک کردن گاهی آدمو عصبانی میکنه
گاهی به خنده میندازه
الان من تو فاز دومم -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Dr.Aryan on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Aryan دقیقا در لایو صحنه های قتل نشون داده میشهمن رنگ مو سبز و آبی می بینم به یاد بیلی ذوق میکنم خودش رو ببینم سکته میزنم
-
Mr.Fantasticreplied to z Gheibi on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Mr.Fantastic سلام
نمیشه هر روز عالی باشه
اما یه روز ضعیف میتونه انگیزه ای باشه برای جبران، برای فردا های بهتر و قوی ترنیگا کنید بهم انگیزه بدید از این گیفا واستون میزارم ها بچه ها
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Dr.Aryan on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Aryan ابرو اون پسر دیگه رفته حالا یه ساز زده مواد نکشیده که
-
aynaz masoumireplied to Dr.Aryan on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Aryan با اجازم؟ مگه میخاین چیکارش کنین؟
-
Dr. Sinisterreplied to Mr.Fantastic on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr.Fantastic تو میتونی....
حالا گیف منو رد کن بیاد -
این پست پاک شده!
-
aynaz masoumiنوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط aynaz masoumi انجام شده
مرسی از اقا یا خانم Dr. Sinister بابت لایکاشون
-
Dr. Sinisterreplied to aynaz masoumi on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aynaz masoumi خو یه بار پروف برو ببینی خانومه یا اقاس
-
aynaz masoumireplied to Dr. Sinister on ۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr. Sinister در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
aynaz masoumi خو یه بار پروف برو ببینی خانومه یا اقاس
عععع اقایی که نمیدونستم
634498/846714