-
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دریا دریایی آها خب گوشت قرمز نمی خورید ولی فکر کنم بشه با مرغ چرخ کرده هم درست کرد
اره میشه یه نوع کباب هست
-
تنها ترین چیزی که با برنج بهم میچسبه واسه خورشت شاید احمقانه باشه ولی املته با نمک کافی
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to maryam111 on ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 منم
الان اگر سحر بود عکس بستنی و خوراکی می فرستاد️ -
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Aram_ on ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تنها ترین چیزی که با برنج بهم میچسبه واسه خورشت شاید احمقانه باشه ولی املته با نمک کافی
املت و برنج؟
-
maryam111 منم
الان اگر سحر بود عکس بستنی و خوراکی می فرستاد️ -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to _Aram_ on ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار یعنی خورشت با برنج نمی خوری؟
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 منم
الان اگر سحر بود عکس بستنی و خوراکی می فرستاد️آره کاش بشه یه جوری جلوی پستای اینو تو یه ماه رمضون گرفت
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to دریا دریایی on ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دریا دریایی ایششش اصلا رفتم منو باش دارم توضیح میدم
-
Miss.Joker هعی منم می گذرونم بهترم
امیدوارم حالت عالی درجه یک بشهامیدوارم:(
توهم همینطور -
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دریا دریایی ببین فرزندم
پیاز و گوش چرخ کرده رو تف میدی با هم ادویه میزنی و رب گوجه.. خود گوجه رو هم میتونی کنارش بپزی
بعد آب میریزی تو مواد میذاری کامل گوشتا بپزه
این مدلیببین فرزندم چجوری اینو میخورید انصافا
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to دریا دریایی on ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دریا دریایی به خوشمزگی
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to maryam111 on ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 تو ماه رمضون برنج سرد ته یخچال هم خوشمزه میشه
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Aram_ on ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to _Aram_ on ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار آهان املت با برنج نخوردم ولی میرزا قاسمی با برنج خیلی دوست دارم
-
nafas.m در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دریا دریایی ایششش اصلا رفتم منو باش دارم توضیح میدم
جاش بیا عکس ماهی شکم پر بده
مرغ سرخ کرده در کره و پر شده با الو بده
پپرونی با سس تند بده
ته چین مرغ بدون خلال ها ی روش بده
706841/846714