-
Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
RAMIN1380 اگ بحرفات ادامه بدی ب زینبو ملیکا و رویا و راحیلو مبینا و مهسا و مهناز میپیوندی
️
مگه زینب و ملیکا اخراج شدن
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380 عاره:/
منکه فقد هنگ کردم:/ -
RAMIN1380 اگ بحرفات ادامه بدی ب زینبو ملیکا و رویا و راحیلو مبینا و مهسا و مهناز میپیوندی
️
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
️
این لیست بد هاست
-
انجمنی ک حتی با گذشت پنج دقیقه اجازه ویرایش بهت نمیده
اما ب جای تو تصمیم میگیره ک اعتبارت بره بالا تا بتونی از امکاناتش استفاده کنی
انجمنی ک تا دیروز مدیرش ب این باور بود عاقل شدید
باید بتونید خودتون رو کنترل کنید
حالا داره واسه نبودن بچه هایی ک تازه اومدن و اعتباری ندارن چون فقط توفعالیت های درسی بودن تصمیم میگیره اعتبارشون ببره بالا
و تاپیک های غیر درسی ک فعالیت داخلشون داره بیداد میکنه
واسه چی
واسه دوتا لایک؟
کسایی ک مخفیانه دارن همو لایک میکنن ک بتونن ب پی وی هاشون دسترسی داشته باشن
ناظم و مدیری ک قصدتون درسخون کردن بچه ها بود
ب شدت همین امشب همه شون درسخون شدن
اما با تاپیک های غیر درسی دیگه
چطور ب خودتون اجازه دادید ک کمتراز سه ماه مونده ب کنکور با بچه ها این بازی قشنگ رو راه بندازید
یاد عقب افتادن های کنکور افتادم
و متاسفم
واقعا متاسف
چقدر بده ی شبه تمام تصورت از چیزی ک دوسال تو ذهنت ساختی بهم بخوره.نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh من متوجه اینچیزا نشده بودم
واقن دارن اعتبارشونو میبرن بالا؟:| -
RAMIN1380 عاره:/
منکه فقد هنگ کردم:/نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
️
این لیست بد هاست
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهz Gheibi نگوووو:((
زینب و ملی چرا عاخه:( -
z Gheibi نگوووو:((
زینب و ملی چرا عاخه:(نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 دقیق نمیشناسم شون
فقط یاد خوب ها بد ها ابتدایی افتادم -
امروز داشتم با یکی از اعضای خیلی قدیمی حرف میزدم
کسایی ک تصمیم گرفتن برای همیشه از اینجا برن
کسایی ک دیگه خسته شدن
خسته شدم
ی روزی فکر میکردم انجمن بهترین جایی هست ک ب فکر دانش آموزاش هست
شاید فکر شماپیش خودتون ب شدت فکر خوبی باشه
اما اوضاع نابسمان تودلی اصلا همچین چیزی رو نشون نمیده
تناقض ها ب وجود اومده
واقعا نمیدونم چی بگم
الان منم شدم مثل همه کسایی ک میگن
مگه چ منفعتی برای آلا داره اینکار؟
وهرچقدر سعی کرد قانعم کرد ک باور کن اصلا منفعتی نداره
من قانع نشدم
مثل زمانی ک اجازه دیلیت اکانت ندادید
مثل زمانی ک اجازه حذف پیام هارو ندادید
مثل زمانی ک فقط چندیننفری ک دوستاشون حواسشون نبود از دهنشون در رفت ک واسه درس خوندنشون
خودتون از انجمن اخراج شون کردید
اما بقیه از این آپشن برخوردار نبودند
مثل زمانی ک تمام اکانت های فیک منو باحال داغونم اخراج کردید
اما عده زیادی اینجا با اکانت فیک بودن
مثل زمانی ک من اینجا دعوام شد وچندشب قبلش دعوا ب شدت بدتدی بین سه نفر اتفاق افتاد اما چون اون سه نفر خیلی وقت بود اینجا بودن و یکیشون اینجامسئولیتی داره حتی اجازه ندادید کسی یک کلام درموردشون حرف بزنه
اما سه روز تمام اینجا پشت سرمن حرف زدن
و بعد سه روز خودم اقدام کردم
مثل وقتی ک ی نفر اینجا همش توهر مسئلی دخالت کرد وتهش با مدرکی ک نشون تون دادم فکر کنم یکم ب فکر فرو رفتید
همه اینا چیزایی بودن ک این دوسال شاهد بودم
اما فقط سکوت کردم
شاید من اشتباه میکنم ک فکر میکنم همه اینا برنامه ریزی شده واسه هدف خاصی جز پیشرفت دانشآموزاست
خیلی بده این فکر رو درمورد انجمنی کنی ک بیشتر از دوسال ب معنای واقعی داخلش زندگی کردی
اما خب من بیشتر سعی میکنم ب چیزایی ک میبینم اعتماد کنم نگفته هایی ک جلوی خودم چندین باربرخلافشون عمل شد
بخاطر آشنایی با چندین نفر ک اگه از اونا فاکتور بگیرم
یکی از بدترین اشتباهاتم حضور توی این انجمن بود
انجمنی ک ب معنای واقعی ناحق بودن رو نشونم داد
و ناعدالتی
من ن اولین نفرم ک اعتراض کردم ب تمام چیزایی ک دیدم
ن آخرین نفر.@maryam-_-sh
اصلا شما اطلاع داری چقدر هزینه تنها برای این که مطالب انجمن رو بخونی میشه ؟
هر جایی قوانینی داره
چارچوب هایی داره
لازم ببینه بسته به شرایط تغییر میدهانجمن هم غیر این نیست (هرچند من امروز گفتم اطلاعیه دیگری داریم و هنوز هم اعلام نکردم !)
هرکسی هر تصمیمی می تونه بگیره
اما در مورد شخص شما تا به حال کم نادیده گرفتم
شما اگه بحث شخصیت رو تودلی نمی گفتی دعوایی صورت نمی گرفت که ادامه پیدا کنه که کسی هم اخراج بشه
اینکه متن طولانی با حال ندار بنویسی راحته سخت نیست -
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه فازیه گرفتین باو انجمن تبدیل به یه جایی کردین که فقط اعصاب ملتو خورد کنین
-
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 رامین داداش
خدافظت
امروز منم هرچی ازین پستا گزاشم نرجس گف بپاکم
کلم داغ کرد خو -
@maryam-_-sh من متوجه اینچیزا نشده بودم
واقن دارن اعتبارشونو میبرن بالا؟:|نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
واقن دارن اعتبارشونو میبرن بالا؟:|بله متاسفانه
ی نگاه ب تایم عصر تودلی بندازید کاملا همه چیز مشهوده
البته واسه ماها -
Kosar A003 دقیق نمیشناسم شون
فقط یاد خوب ها بد ها ابتدایی افتادمنوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهz Gheibi اها
به به -
RAMIN1380 رامین داداش
خدافظت
امروز منم هرچی ازین پستا گزاشم نرجس گف بپاکم
کلم داغ کرد خونوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003
دو روز یه بار میومدیم ازین به بعد میریم یه جا دیگ میگذرونیم مروراتمون رو به پای چپ عسگر -
واقن دارن اعتبارشونو میبرن بالا؟:|بله متاسفانه
ی نگاه ب تایم عصر تودلی بندازید کاملا همه چیز مشهوده
البته واسه ماهانوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh خو من یکم بیتوجهم اصن حواسم ب اینچیزا نی
-
@maryam-_-sh
هر جایی قوانینی داره
چارچوب هایی داره
لازم ببینه بسته به شرایط تغییر میدهانجمن هم غیر این نیست (هرچند من امروز گفتم اطلاعیه دیگری داریم و هنوز هم اعلام نکردم !)
شما اگه بحث شخصیت رو تودلی نمی گفتی دعوایی صورت نمی گرفت که ادامه پیدا کنه که کسی هم اخراج بشه
اینکه متن طولانی با حال ندار بنویسی راحته سخت نیستنوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@maryam-_-sh
هر جایی قوانینی داره
چارچوب هایی داره
اینکه متن طولانی با حال ندار بنویسی راحته سخت نیستچرا پس وقتی حرفای خیلی شخصی تراز حرف من مثل عکس دخترای انجمن ریحته شد تو انجمن این حرفا گفته نشد
-
️
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
️
ولی خدایی الان که دقت میکنم ادمینا منو خیلی دوست دارن چیزایی که من گفتم ای بدبختا رو هم نصفشم نگفتن
️
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@maryam-_-sh
هر جایی قوانینی داره
چارچوب هایی داره
اینکه متن طولانی با حال ندار بنویسی راحته سخت نیستچرا پس وقتی حرفای خیلی شخصی تراز حرف من مثل عکس دخترای انجمن ریحته شد تو انجمن این حرفا گفته نشد
@maryam-_-sh
@maryam-_-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چرا پس وقتی حرفای خیلی شخصی تراز حرف من مثل عکس دخترای انجمن ریحته شد تو انجمن این حرفا گفته نشد
عکس کسی رو من برداشتم و به کسی دادم ؟
یا خودش اعتماد کرده و برای کسی فرستاده ؟ -
️
ولی خدایی الان که دقت میکنم ادمینا منو خیلی دوست دارن چیزایی که من گفتم ای بدبختا رو هم نصفشم نگفتن
️
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380
بارها از بقیه پرسیدم ک تو پارتی داری عایا
میدونن همش باده تهش هیچی نیس
عه نیمه دوم شرو شد برم سر فوتبالم -
RAMIN1380
بارها از بقیه پرسیدم ک تو پارتی داری عایا
میدونن همش باده تهش هیچی نیس
عه نیمه دوم شرو شد برم سر فوتبالمنوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 عاشق جمله آخرت شدم
-
@maryam-_-sh
هر جایی قوانینی داره
چارچوب هایی داره
اینکه متن طولانی با حال ندار بنویسی راحته سخت نیستنوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@maryam-_-sh
هر جایی قوانینی داره
چارچوب هایی داره
اینکه متن طولانی با حال ندار بنویسی راحته سخت نیستمنت هزینه تون گردن منه؟
ماهم میدونیم بابت هر تبلیغ ک اول فیلم هاتون دیده میشه چقدر کسب درامد براتون داره
اینقدر ک هر سایتی رو باز میکنی تبلیغ آلاست
اینقدر ک رویا رو حتی اجازه ندادید ی کلام حرف بزنه واخراجش کردید
بس کنید