-
این پست پاک شده!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam چرا فک کردی به اون خانوم گفتم منظورم با خودم بود
تو انگار مخت منحرفه که فک میکنی پشت کسی در اومدم.
اگه این بچه بسیجی ها نبودن که الان مملکت رو هوا بود و شما هم........ -
Zynab Nooredini من بیشفعالی دارم با این که خیلی خوبم ولی بی تاثیر نیست
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam بله از حرف زدنتون بیش فعالی ریزش میکنه
-
این پست پاک شده!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam
️
-
amir Barsam چرا فک کردی به اون خانوم گفتم منظورم با خودم بود
اگه این بچه بسیجی ها نبودن که الان مملکت رو هوا بود و شما هم........دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
amir Barsam چرا فک کردی به اون خانوم گفتم منظورم با خودم بود
اگه این بچه بسیجی ها نبودن که الان مملکت رو هوا بود و شما هم........دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمصطفی عباسیان اره فکر کردن به این موضوع شاید. واسه شما انحراف باشه واسه من پسر دختری نداره
-
amir Barsam بله از حرف زدنتون بیش فعالی ریزش میکنه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZynab Nooredini خوب دیگه این منم
-
این پست پاک شده!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam فک کردی من دوس دارم با تو بحث کنم وقتمو هدر بدم...
فقط بدون مورچه کوچکتر از اونیه که فیل حتی یه بار تو زندگیش چشش بهش بخوره
آرزوی موفقیت برای شما برادر نابسیجی -
Zynab Nooredini خوب دیگه این منم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam چه عالی ولی متاسفانه حتی یک درصد هم دوست ندارم جای شما باشم
و امیدوارم بقیه الگو نگیرن
یه صحبت: اصلا الگو خوبی نیستید
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گاهی وقتا یه سرس آدمارو میبینم خدا رو شکر میکنم جای اونا نیستم خیلیم کم پیش میاد امروز یکیش اتفاق افتاد...
روزی ده تا ازینا رو دارم ارشاد میکنم باهاشون آشنام -
amir Barsam چه عالی ولی متاسفانه حتی یک درصد هم دوست ندارم جای شما باشم
و امیدوارم بقیه الگو نگیرن
یه صحبت: اصلا الگو خوبی نیستید
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZynab Nooredini هه نمیتونی جای من باشی لیاقت میخواد. لازم ندارم کسی الگو بگیره اگه از من الگو بگیرن همو میکشن
-
گاهی وقتا یه سرس آدمارو میبینم خدا رو شکر میکنم جای اونا نیستم خیلیم کم پیش میاد امروز یکیش اتفاق افتاد...
روزی ده تا ازینا رو دارم ارشاد میکنم باهاشون آشنامدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمصطفی عباسیان دقیقا منم ولی شما که ادعای خدا پیغبرتون میشه بلد باشین حرف بزنین بهترع
-
Zynab Nooredini هه نمیتونی جای من باشی لیاقت میخواد. لازم ندارم کسی الگو بگیره اگه از من الگو بگیرن همو میکشن
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam یه صحبت شما الگو خوبی نیستید
-
Zynab Nooredini هه نمیتونی جای من باشی لیاقت میخواد. لازم ندارم کسی الگو بگیره اگه از من الگو بگیرن همو میکشن
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam بازم خداروشکر میکنم لیاقت تو این زمینه ندارم
-
amir Barsam بازم خداروشکر میکنم لیاقت تو این زمینه ندارم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZynab Nooredini تو هیچ زمینه ای فکر نکنم داشته باشی
-
Zynab Nooredini تو هیچ زمینه ای فکر نکنم داشته باشی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam اهان تو فکر هم میکنی؟
بسیار هم عالی -
مصطفی عباسیان دقیقا منم ولی شما که ادعای خدا پیغبرتون میشه بلد باشین حرف بزنین بهترع
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir Barsam کی داره این حرفو میزنه
یه روزی حسرت اینو که کاش با خدا پیغمبر بودیمو همراهشون میکردیم میخورییقول یلیتنی التخذت مع الرسول سبیلا
-
chichak am در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام وقت بخیر
من اونایی که بلاک کردم رو نمیتونم آزاد کنم چیکار کنم؟
@ناظم
@ادمیناسمشونو سرچ کن بعد انبلاک کن
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
chichak am در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام وقت بخیر
من اونایی که بلاک کردم رو نمیتونم آزاد کنم چیکار کنم؟
@ناظم
@ادمیناسمشونو سرچ کن بعد انبلاک کن
اصلا صفحشون رو برام نمیاره
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار ای ببخشید سلام خوبم ممنون
تو خوبی -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan سلاام مرسی تو خوبی
وای آقا
اصن من فقط ب عشق شیرینی دارم زندگی میکنم
-
amir Barsam اهان تو فکر هم میکنی؟
بسیار هم عالیدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZynab Nooredini اسم منو یجاییی بنویس بعدا بدردت میخوره مغز که نداری بگم حفظش کن شاید فردا دستا گرفتم