-
امروز پرفسور رضا در سن 105 سالگی درگذشت
روحش شاد یادش گرامی ... -
Golsa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Vadf بنظرتون انتشارات ققنوس از کتاب انسان خردمند اگه موجودی داشته باشع میفروشه یا چی؟چون چند وقته اعلام شد ممنوع الچاپ دیگه
تهران ریخته
-
Fateme77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
dlrm شما میتونید بچه ها رو اخراج کنید؟
نه در حیطه اختیارات ناظم و ادمین نیست:)
-
بله ایشون هستن ادمین گوگولی انجمن از نظر من عاری از سلاح سرد و گرم@DedSec فک کنم با ادمینا و مدیرای تل و اینستا ارتباط نزدیکی دارن یا خودشونن
ادمین محمدحسن
شما خیلی گوگولی هستین نقطه
خدایا
M.an کجاییییییی -
دیجی کالا کتاب عقاید یک دلقکو گذاشته تو پیشنهاد ویژه با نصف قیمت خواستید بخرید ترجمشم خوبه
-
بله ایشون هستن ادمین گوگولی انجمن از نظر من عاری از سلاح سرد و گرم@DedSec فک کنم با ادمینا و مدیرای تل و اینستا ارتباط نزدیکی دارن یا خودشونن
-
@Vadf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Survival در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ولی دقت نکردین که اخرای گیف یدونه هفت تیرم از پایین صفحه سمت راست میاد بالا پس نتیجه این میشه که دل یکی از ادمینا و ناظما و مدیرا با اعتراض کننده هاس ولی قایم شده
درختو از داخل کرم میخورهمتاسفانه طرف راست هفت تیر نیست یه کلت دوازده تیره
پس حتما یکی از مدیرای اصلی انجمنه
دیگه سمت راست پیروز شد
و تازه سمت راست از امتیاز غافل گیری هم بهره میبرهیاد کلیله و دمنه افتادم که در قالب داستان حیوانات مساعل سیاسی مطرح میکرد :|
از مدیران و ناظم و غیره درخواست اخراج ایشون رو دارم به دلیل تشبیه مدیران به حیوانات وحشی و درنده و کم عقل و نابهنجار و تکامل نیافته و پست و دون همت و رذیل و دچار جبر غریزه و غیره
خببب از خودت بگو
-
@Survival در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ولی دقت نکردین که اخرای گیف یدونه هفت تیرم از پایین صفحه سمت راست میاد بالا پس نتیجه این میشه که دل یکی از ادمینا و ناظما و مدیرا با اعتراض کننده هاس ولی قایم شده
درختو از داخل کرم میخورهمتاسفانه طرف راست هفت تیر نیست یه کلت دوازده تیره
پس حتما یکی از مدیرای اصلی انجمنه
دیگه سمت راست پیروز شد
و تازه سمت راست از امتیاز غافل گیری هم بهره میبرهیاد کلیله و دمنه افتادم که در قالب داستان حیوانات مساعل سیاسی مطرح میکرد :|
از مدیران و ناظم و غیره درخواست اخراج ایشون رو دارم به دلیل تشبیه مدیران به حیوانات وحشی و درنده و کم عقل و نابهنجار و تکامل نیافته و پست و دون همت و رذیل و دچار جبر غریزه و غیره
-
@Vadf عجب ادمینای تل و اینستا خیلی بهترن والا تفنگ و قمه و اینا ندارن که همش آدمو ناز و نوازش میکنن و قلب میفرستن اینجا یه ادمین داره خیلی گوگولیه بنظرماسمشو یادم رفتsed نمیدونم اینطوریا
تل و اینستا جهانیه
یه شبکه ارتباطی گستردس!!
ته یه انجمن دانش اموزی:) به زبان فارسی برای ایرانی های ایران و ایرانی های مقیم بقیه جاها:))))))
سد داریم
@DedSec ایشون نبودن احیانن؟
پست 753101 از 846714