-
moohamad bahrami
شما نمیخواد به من یاد بدینوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi باید یاد بدم ک تکرار نکنی ادم میاد لایکش میکنه بعد ی ثانیه میرهه بهش میخندهه این درس نیس
-
Maryam Nateqi باید یاد بدم ک تکرار نکنی ادم میاد لایکش میکنه بعد ی ثانیه میرهه بهش میخندهه این درس نیس
moohamad bahrami زنده میخام
دوسدارم صدای اخشو بشنوم
-
Maryam Nateqi باید یاد بدم ک تکرار نکنی ادم میاد لایکش میکنه بعد ی ثانیه میرهه بهش میخندهه این درس نیس
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoohamad bahrami
من بهش قلبم فرستادم لزومی نمیبینم بازم شات بفرستم -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@erfan-11 حکومت اونا خیلی اسلامی تر از ما ست
سخنرانی آقای بایدم تو اون پایگاه نظامی حدودی یکی دوماه پیش رو بخون -
@mitra-ism-rahmani همونیکه درباره حلالیت و اینا صحبت کردیم؟
اون لحنی که اونموقع حرف زدیم رو نداری..یعنی بنظرم سرحال نیستی
گفتم شاید اشتباه تگ کردمنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ida-shateri همونی که اولش نجم الدین بود بعدش قرار شد دعا کنم امیرشون را بیاری بعد من گفتم مهندسی پزشکی تعجب کردی ؟
نه زیاد خوب نیستم -
moohamad bahrami زنده میخام
دوسدارم صدای اخشو بشنوم
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ida-shateri زندس ببر نووش جون کن مریموو
-
moohamad bahrami
من بهش قلبم فرستادم لزومی نمیبینم بازم شات بفرستمنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi ولی خیلی خووبه اذیتت میکنم
-
@mitra-ism-rahmani
میترا خانم شمایی؟نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a خودمم-_-
-
@ida-shateri همونی که اولش نجم الدین بود بعدش قرار شد دعا کنم امیرشون را بیاری بعد من گفتم مهندسی پزشکی تعجب کردی ؟
نه زیاد خوب نیستم -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته راس میگه
در واقع از بنفشیا چیزی جز این انتظار نبوده و نیست
که اگه عمقی تر بشی جزو همونان -
@erfan-11 حکومت اونا خیلی اسلامی تر از ما ست
سخنرانی آقای بایدم تو اون پایگاه نظامی حدودی یکی دوماه پیش رو بخونBio صد درصد اونا در خیلی از موارد رفاهی و ...جلوترن ولی در بعضی موارد اصلی که اجازه نمیدن به چشم بیاد نابودن نابود... به نظرت کی نمیزاره حکومت ما اسلامی واقعی بشه؟
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ida-shateri ممنون آیدا لطف داری
-
@ida-shateri همونی که اولش نجم الدین بود بعدش قرار شد دعا کنم امیرشون را بیاری بعد من گفتم مهندسی پزشکی تعجب کردی ؟
نه زیاد خوب نیستمنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
میتی جونم، چی شدی️
-
نه زیاد خوب نیستمنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani چیزی شده؟
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ida-shateri ممنون آیدا لطف داری
-
@ida-shateri
میدونم -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو زندگیم به شانس پیکه تو این پنالتی ای که زد نیاز دارم