-
marziyeh fallah خب خداروشکر تحلیلای هنر رو خوندی؟؟
-
@First ببخشیدشما کنکوری هستید؟
-
فعلا
بچها خیلی دعا کنید -
فردا نت هم قط میشه
راستی چرا امروز نشد؟ -
M Tg
نه میخونم استرس میگرتم بیشتر -
marziyeh fallah خو پس ولش
نخونی بهتره -
برم سری به تحلیلا بزنم️️
-
یه استرس بیخودی افتاده به جونم ک با وجود اینک تا حد توانم دارم تلاش میکنم ولی این استرس نمیزاره هیچ کاری انجام بدم 5 مین میزارم برا استراحت میرم تو یه دنیای دیگ کدوم دنیا ؟!
جایی ک چی میشه ؟!
نتیجه میده ؟!
اگ نشه ؟!
اگ بد شه ؟!
درد به این اگ ها
دوس دارم با یه نفر حرف بزنم ک با ایول گفتن بهم انرژی و انگیزه بده
رفیقم همیشه وقتی بم بی جهت یا با جهت میگ ایول یه حس قشنگی بم دس میده شایدم فق با ایولای اون اینط میشم ولی خب دوس ندارم چیزی از استرس داشتنم بش بگم ک بم بگ نه بابا تو عالی پاشو دختر بخدا ایول داری تو ...!!
یه مشکلی هس ک فک کنم سر منشا همه اینا اون مشکله چط حلش کنم نمدونم ..!خدایا شکرت ..!
-
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
آقا عرض ادب
جَم شید یه دیقه.قراره برید دوتا دونه تست بزنیدوبیاین ولی خب در عوض کیکو ساندیسو میزنی به بدن الکی لوست کردن فاز نگیرت
یه موردی هست حالا قبل اینکه بری سر جلسه تجزیه تحلیلش کن ببین اگر به ضررت تموم میشه بیخیال کنکور شو!اسنپ چشه مگه؟به بیشتریا گفتم ولی بقیه رو نخواستم فشار مالی اضاف بشه به فشار درس و زندگیآقا من پیتزامو میخوام
به همین سوی چراغ من پیتزامو میگریم گفته باشم از الان
منتهی کسی که مثل خودم برا کیکو ساندیسش میره(کیکت دوقلو بود گیر کنه تو گلوت)یه پیتزا میده کسی که برا رتبه میره پیتزا +سس(آرههه خرخونی تاوان داره)
پایداروسرافراز باشید نیم شیخ ها
zeinab dehghani . @mitra-ism-rahmani
Bio
Mehdi Hosseinbor
مهشید حسن زاده
دریا دریایی
Mohammad Afshar
@ida-shateri
Infinitie. A
نگین محمدیان
Hhh Hh
81Sobhan
ساقی چرا اینقدر اسمت سختهههه@sania-Andiravan مدیر تدارکاتشم که خودتی
ftm.dh (هیچوقت نتونستم درست اسمتو تگ کنم)
@سجاد-ذوالفقاری
_Sajjad_ -
Infinitie. Areplied to parisa khany on ۱۰ تیر ۱۴۰۰، ۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
parisa khany
سلام ممنونم
ان شالله شما هم بهترین نتیجه براتون رقم بخوره -
@narjes-hashemi متاسفانه خیر خیلی دلم میخواست باشم
-
_Biliifti_replied to -Dr_Ugger- on ۱۰ تیر ۱۴۰۰، ۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط _Biliifti_ انجام شده
@first هروقت شدید به جمع پیتزادهندگان اضاف میشید که یاد بگیرید دیگه حرف زورو لایک نکنی
-
@narjes-hashemi جریان پیتزا چیه؟
-
@first همین دیگه از بچه های کنکوری پیتزا خواستم شما رای مثبت دادید الان این به اون در وقتی کنکوری شدید به جمع اینا اضاف میشید وپیتزا میدیدکه دیگه لایک نکنی
-
@narjes-hashemi آقا من همینجا به همه قول میدم اگه سال بعد کنکور رو به خوبی دادم و به هدفم رسیدم همه انجمن رو پیتزا بدم
-
@first نشانک زدم
-
@narjes-hashemi
کاش ما قبول بشیم پیتزا که چیزی نیست
سرخیابون ما پیتزا 10تومن با سس رایگان من خودم ازشون نخوردم تاحالا ولی قبول شدم واستون میخرم
واسه شما ارزو موفقیت میکنم
ولی خدایی چاقو یکسره دم دستته -
Maryam Nateqiنوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۰، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده
نمیدونم آخرش کی من با تو کنار میام یا تو با من
-
_Biliifti_replied to اهورا on ۱۰ تیر ۱۴۰۰، ۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط _Biliifti_ انجام شده
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@narjes-hashemi
کاش ما قبول بشیم پیتزا که چیزی نیست
سرخیابون ما پیتزا 10تومن با سس رایگان من خودم ازشون نخوردم تاحالا ولی قبول شدم واستون میخرم
واسه شما ارزو موفقیت میکنم
ولی خدایی چاقو یکسره دم دستتهینی اینقدر بدم میاد ازتونمن سه ساعته وقت گذاشتم سرطان شست گرفتم نوشتم میاین میگین کل انجمنو میدم
مهم نیست از کجا میارید مهم اینه که از شما پول کسر میشهتازه چاقو بالا سرتونه این شدید فکر کن نباشه چی میشه(شوخی)
جدا از شوخی موفق باشید -
@narjes-hashemi البته همه انجمن که خیلی زیاده نمیشه ولی به کنکوری های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و قدیمی تر های فعال و ناظم ها و عوامل آلا (لطفا اینم نشانک بزنید بعدا نگی چرا به همه پیتزا ندادی)
808193/846714