-
این پست پاک شده!
-
maryam111
درست میشه مریم گلی
نگران نباش -
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چه چیزایی ذهنم رو درگیر میکنن
سانیا طرف میگه
نمک ابدار داریم
مثله مس سولفات متبلور -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to ftm.dh on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ftm.dh
نه فهمیدم قبلش ذهنم درگیر بود الان خوبم -
سلام بچه های همخوانی از چه ساعتی میشه گزارش داد؟
-
Maryam Nateqireplied to Maryam Nateqi on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده
Maryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام بچه های همخوانی از چه ساعتی میشه گزارش داد؟
@sania-andiravan
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Maryam Nateqi on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maryam Nateqi
سلام عزیزم خوبی؟
فکر نکنم محدودیتی باشه من خودم گزارش روز قبلیم رو فرداش صبح تا ظهر دیگه میدم حالا اگر میتونی آخر شب تموم کردی بده یا صبح بده هر موقع تونستی ولی ادامه داشته باشه -
@sania-andiravan
سلام سانیا جونم، ممنون تو چطوری
آها باشه فهمیدم ️️ -
من دیروز چند تا بیت منسوب به عطار و چندتا داستان از کتاب مظهرالعجایب گذاشتم؛ که کاشف به عمل اومد عمرا اینا سروده عطار باشه و یه شیادی اینا رو بهش نسبت داده!
از همتون عذر میخوام -
mahla bpz مهلا عرض ادب
نمیدونم هستی نیستی ،میخونی نمیخونی
ولی ی سوال
زیستتون آقای حیدری نیست احیانا؟؟
برا پژوهش سرا میخوام فوضول خودتی -
zeinab dehghanireplied to mohammadhassan on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan اول ازهمه ازتون تشکرکنم و بگم خیلی ممنون بابت اینکه وقت میزارین و جواب میدید
دوم هم اینکه ممنون بابت اینکه صادقانه جواب میدید
سوم هم اینکه ماهاهم خودمون ازاین مواردی ک میگین رو دیدیم...وخب به قطع میدونیم ک آلا کاری رو الکی انجام نمیده....
ومطمئنیم ک این کاربیشتراز هرچیزی برای خودمون سود داره....
ولی جالبیش به این میرسه ک نه فقط من بلکه یه سری دیگه ای ک فعالیت درسیشون خیلی از من هم بیشتره هنوز چتاشون بسته هست...
مااصلا نگفتیم ک بسته شدن چت بده...نه اصلا...بلکه خیلی هم خوب بود
اما اینکه بعد از این همه مدت برای خیلی هامون هنوز بسته هست....
مامیدونیم ک شماها حواستون به همه چی هست و مثل همیشه هم ازتون ممنونیم...
فقط یه درخواست کوچیک بود ...همین
به هرحال موفق و موید باشین...
وبدونین ما از کسایی ک کوچیکترین کاری رو برامون انجام بدن ممنونیم؛دیگه چ برسه به عوامل آلا.... -
باید برسه به استخونام!!
-
_Sajjad_ حالا امضارو عوض میکنه
واقعا دوس داری اونجور که من دنیارو میبینم ببینی -
یه سری حرفا رو میزنن یه عده...
چرت و پرت هم میگنا...
ولی نباید جواب داد...
مثل خیلی وقتا باید سکوت کرد...
حتی وقتی ازت یه چهره شورشی ساخته بشه و بقیه ابعاد شخصیتت انکار بشه... -
این موفق باشیدا که مد شده جدیدا زیر پاسخ هاشون به سوالا مینویسن یه حسی به آدم میده نگار اونی که س.ال پرسیده نادان مطلقه اونیم که جواب داده دانای کل
-
Bio
آفرین دقیقا -
81Sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Bio
آفرین دقیقاالان باز میگن این داره دعوا راه میندازه
-
هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط 81Sobhan انجام شده
این کانتر بازی کردن پشت صحنه آلا هم حسابی مشهور شده
الان داشتم آرش ادبیات نگاه میکردم صدا پشت صحنه میومد استاد حسین خانی گفتن اگه صدایی میاد بچه ها دارن کانتر بازی میکنن
آقا حداقل بازی میکنید دیگه صداشو و تصویرش رو واس ما نمایان نکنید دانش آموز کنکوری هم دل داره ما هم دلمون میخواد -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to 81Sobhan on ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
81Sobhan
بریم آلا یه دست کانتر بازی کنیم
گیم های دیگه هم بیاد عالی تر
753101/846714