-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to 81Sobhan on ۱۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
81Sobhan
بحث حافظه کوتاه مدت و بلند مدت قاطی میشه و مشکلت برات پیش میاد -
@dr-mahh همون موقع خوبه بزنی تست آموزشی میشه ولی نزار کنار تمرین و تکرار بکن
-
@dr-mahh
هیچ قانونی نیست که چه موقع باشه هر موقع که خودتون بهتر انرژی دارید و خوشتون میاد
من ی مدت صبح اول تایم میخوندم دیدم زیاد تاثیر نداره انداختمش شب بخونم اینطوری بهترمفقط ی قانون هست اینکه بعد خوندن لغت نرو تست بزن حداقل 24 ساعت بعدش باید بزنی
-
@kosar-mottaghi یعنی برای درک مطلب و غیرهه نیاز نیس کتاب مدرسه متن هاشو بخونم لغات رو یاد بگیرم.یا فقط لقمه وازه های مهرو ماه رو بخونم.اخه بعضیا میگن متن کتاب بخون اخه متن کتابم ووقت گیرهه
-
moohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@kosar-mottaghi مچکر.من لغات وازه هر سه ساله عربی کنکور رو دارم برای زدن درک مطلب کافیه فقط لقمه وازه هر سه ساله مهرو ماه رو بخونم و دیگه متن کتاب مدرسه رو نخونم برای کنکور یا باید متن کتاب مدرسه هم بخونم
نه متن های کتاب نیاز نیس ولی هر روز یه درک مطلب کنکور بزن تا سرعتت بیشتر شه
چون متن از کتاب نمیدن
ولی لغات خوب میکنی بخون واسه معنی کردن درک مطلب نیازه -
-
Mehdi Hosseinbor لغت
-
@kosar-mottaghi مچکر.من لغات وازه هر سه ساله عربی کنکور رو دارم برای زدن درک مطلب کافیه فقط لقمه وازه هر سه ساله مهرو ماه رو بخونم و دیگه متن کتاب مدرسه رو نخونم برای کنکور یا باید متن کتاب مدرسه هم بخونم
-
@dr-mahh کجای زبانو مشکل داری
-
@dr-mahh تستش رو همون موقع میزنی؟ یا چند وقت بعد؟
-
AMH فارغ التحصیلان آلاءreplied to fateme moosavi 0 on ۱۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fateme moosavi 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@dr-mahh باید برات تکرار بشه بهتره تو جمله یاد بگیری
یکی از اینا هم ب من معرفی کن
فک نکنم رو من از این تاثیرا داشته باشه -
@dr-mahh خیلی باید تمرین و تکرار کنی مثلا کلمه میخونی نگو آخ جون خب خوندم نه باهاش جمله بساز تست کلمات بزن تو ذهنت تکرار کن تو ذهنت انگلیسی فکر کن مثلا میخوای برنامه ریزی کنی فارسی میاد سعی کن این رو انگلیسی بکنی و برای گرامر هم خوندی جمله بندی تمرین کن خیلییییی کمک میکنه قشنگ گرامر می شینه تو ذهنت ولی جمله سازی میخوای بکنی حواست باشه فارسی به انگلیسی نکنی چون توش اشتباهات رایج و بزرگی میوفته مگراینکه جملات باز ساده باشن ولی سعی کن انگلیسی فکر کنی بعد میخوای جمله بندی کنی اون کلمات جدیدی هم که یاد گرفتی استفاده بکن یا تست کلوز اینا زدی کلماتش رو در بیار بخون ولی چند روز بعد تست بزن مرور تست زبان رو هم اینجوری کن چون فردا پس فرداش بری جواب ها تو ذهنته کلمات هم تو ذهنته فایده نداره بزار چند روز بعد
و مفهومی بخون اصلا حفظ نکن زبان رو حفظ کنی یادت میره گیج میشی -
@dr-mahh پیشنهادم اینه که هروز تو برنامتون حل تست لغت باشه
برا یازدهم من خودم IQ گاج دارم دسته بندیش خوبه میتونه کمکتون کنه
پست 189921 از 846714