کافــه میـــم♡
-
یکجایی هم میشکنی و فرصتی برای گریستن نمییابی و اشکهای گرم و رقیقت را در پسِ حفرهی چشمانت به تعویق میاندازی و تا یافتن خلوت مناسبی، با خود حمل میکنی. دائما و با هر تلنگری، ابری آبستن، با احتمال گریستنی اما به هر تقلایی جلوی خودت را میگیری و همچنان بغضت را با دو فنجان لبخند، قورت میدهی و مقتدرانه و با خونسردیِ تمام مقابل مردم میایستی و نمیگذاری حتی تردید کنند در اینکه تو چقدر شکسته، آمادهی فروپاشی و غمگینی!
کارها و معاشرتها و مشغلههای روزمرهات تمام میشود، به خانه برمیگردی و ناگهان میزنی زیر گریه. انگار دریچهی سد عظیمی را از مقابلش برداشتهباشند... به اندازهی تمام سالهایی که ادای قوی بودن در آوردی، اشک میریزی... اشک میریزی و از خدا و جهان و آدمها گلایه میکنی و از خودت...
بیش از هرکسی، شرمندهی غرورت هستی. خودت را مقصر میدانی که باعث شدی در نهایتِ شکوه، بشکند. خودت را مقصر میدانی که خودت را به این روز انداختی... -
- ازت می خوام بدونی :
عصبانیت،ﮐﺒﺪتو ﺿﻌﯿﻒ می کنه؛ ﻏﻢ و غصه،ریه هاتو ﺿﻌﯿﻒ می کنه
ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ،معده تو ضعیف می کنه؛
ﺍﺳﺘﺮﺱ،ﻗﻠﺐ ﻭ ﻣﻐﺰت و ﺿﻌﯿﻒ می کنه
ﺗﺮﺱ،ﺑﺎﻋﺚ بروز اشکال در ﮐﻠﯿﻪﻫﺎت می شه
و اشک ریختن،باعث از دست دادن مقدار زیادی
ویتامین سی بدنت می شه
اینو بدون که خودت قراره تا آخر کنار خودت بمونی،
آیندتو بسازی و یک زندگی رو راه ببری
پس هیچ چیز و هیچ کس حق نداره باعث شه
کل وجودت آسیب ببینه..!
- ازت می خوام بدونی :
-
- میدونی آدم سختشه که بگه «به من توجه کن»
برای همین داد و بیداد راه میندازه،عصبی میشه،قهر میکنه،با همه لج میکنه،برای اینکه به چشم بیاد،برای اینکه دیده شه!
تو فقط میبینی که چشماشو بسته و داد میزنه!
ولی اون داره تقلا میکنه و دستاشو تکون میده و میگه «هی،من اینجام،ببین منو!»
داره میگه «به من توجه کن.»
میدونی چقدر درموندهست این جمله؟
سراسر درده و اگه به زبون بیاد؛
- میدونی آدم سختشه که بگه «به من توجه کن»
-
- و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشتی...
-
اگه تو جمع کسی حرف زد و توجهی بهش نشد، تو توجه کن؛ اگه کسی سوالی تو گروهی پرسید کسی جوابی نداد تو حداقل بگو نمی دونم. اگه تو جمع یکی پرید وسط حرف کسی بعدش تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده؛ اگه کسی عکسشو گذاشت دیدی کامنت نداره، تو بذار بگو زیبایی.
نذاریم کسی فکر کنه دیده نمیشه.کار سختی نیست :)))
️
-
- قشنگ ترين حرفی كه يك پسر
ميتونه به يك دختر بزنه :
" مگه من ميتونم از تو بگذرم؟ "
- قشنگ ترين حرفی كه يك پسر
-
- به یه زندان تو نیجریه حمله کردن و در ورودی رو منفجر کردن،
بیشتر از ۱۸۰۰ تا زندانی فرار کردن
۳۵ نفر موندن و فرار نکردن
یاد این شعر افتادم:
حالِ من حالِ اسیریست که هنگام فرار،
یادش آمد که کسی منتظرش نیست،نرفت ...
- به یه زندان تو نیجریه حمله کردن و در ورودی رو منفجر کردن،
-
-
من با همه آدما غریبم، انگار نه کسی حرف منو میفهمه و نه من کسیو میفهمم، من با همه نا آشنا بودم تا روزی که تورو دیدم. تو منو میفهمیدی، حتی نیازی نبود که پیشت حرف بزنم، چشمای تو همه چیزو میخوند و من خوشحالترینم که بلاخره نصفِ روحمو پیدا کردم.:)
-
- هیچکس چهره و قیافش رو انتخاب نکرده،محل به دنیا اومدنش رو انتخاب نکرده،رنگ پوستش رو انتخاب نکرده،مدل چشم هاش رو انتخاب نکرده،عینکی بودن یا نبودن رو انتخاب نکرده،کوتاه و بلند بودن قدش رو انتخاب نکرده،چاقی و لاغری رو انتخاب نکرده،صداش رو انتخاب نکرده،گرایش و هویت جنسیتیش رو انتخاب نکرده
ولی این انتخاب توعه و شعور تو رو میرسونه که کسی رو بابت این چیزا مسخره کنی یا نکنی....
- هیچکس چهره و قیافش رو انتخاب نکرده،محل به دنیا اومدنش رو انتخاب نکرده،رنگ پوستش رو انتخاب نکرده،مدل چشم هاش رو انتخاب نکرده،عینکی بودن یا نبودن رو انتخاب نکرده،کوتاه و بلند بودن قدش رو انتخاب نکرده،چاقی و لاغری رو انتخاب نکرده،صداش رو انتخاب نکرده،گرایش و هویت جنسیتیش رو انتخاب نکرده
-
این پست پاک شده!
-
- در من دختری تنها زندگی میکند که هر شب؛دیوانه وار به سوگِ خاطراتش میشیند؛دختری که هر دقیقه ی شبهایش؛عشق را در خودش به بی رحمانه ترین شکلِ ممکن خفه میکند؛و هر روزش را فاتحانه؛از خواب برمیخیزد و میشود همان دخترِ قویِ دیروزش!
-
- لطفا چیزای خوب آدمارو بهشون بگید
خوشتیپه بهش بگو
خوشگله بهش بگو
غذاش خوشمزست بهش بگو
خوشگل میخنده بهش بگو
صداش قشنگه بهش بگو
مهربونه بهش بگو
و
...
بذارید آدما خوبی های خودشونو ببینن
دلیلِ حالِ خوبِ هم باشیم...