زبان پیش/ واژه
-
m-mp-ss
من اینجا مثلا تو متن معنی کلمه انگلیسی که بی ادبانه میشه رو نمی دونستم
باید چیکار کنم -
m-mp-ss
من اینجا مثلا تو متن معنی کلمه انگلیسی که بی ادبانه میشه رو نمی دونستم
باید چیکار کنم -
Mahhh در زبان پیش/ واژه گفته است:
اولین سوال را حل کنید🙏👆
@sheyda-fkhبله دیگه گزینه دو من یکم دیر رسیدم :sweat_smile:
دوستان خیلی خوب توضیح دادن ممنونم m-mp-ss Zaraa :clap: -
Mahhh پنج ماه وقت هست.شما علاوه بر شهاب بگیری تو این پنج ماه کلی میشه از کنکورو همین کتاب شهاب خان و اینجا کلوز تست و متن گیر بیاری که یه کتاب کلمه میتونی بنویسی. بعد اونارو جمع کن و هر شب قبل خواب یا هر زمانی که میدونید یا با همین کد گذاریا که تاپیکش هس حفظ کنیو بی شک نتیجه میگیری:)
-
Mahhh برای بهتر شدن دایره لغاتت...داستان...ریدینگ....فیلم ببین ولی اگه معنی کلمه ای رو میخوای بدونی از گوگل ترنسلیت معنیو پیدا کن هم سریعه هم معنی های درستی داره:blush: :blush:
Zaraa در زبان پیش/ واژه گفته است:
Mahhh برای بهتر شدن دایره لغاتت...داستان...ریدینگ....فیلم ببین ولی اگه معنی کلمه ای رو میخوای بدونی از گوگل ترنسلیت معنیو پیدا کن هم سریعه هم معنی های درستی داره:blush: :blush:
البته گوگل ترنسلیت برای کار راه افتادن خوبه ولی چون ماشین ترجمه هست بهتره ازش استفاده نکنید قابل اعتماد نیست :):heart:
-
Mahhh کلیپ های آلا + شهاب اناری کارتو راه میندازه :ok_hand:
-
Zaraa در زبان پیش/ واژه گفته است:
البته گوگل ترنسلیت برای کار راه افتادن خوبه ولی چون ماشین ترجمه هست بهتره ازش استفاده نکنید قابل اعتماد نیست :):heart: