-
@سهندkonkor
انرزی نخستین یونش بیشترینش مال گاز های نجیبه و کمترین مال فلزات قلیایی و توی همین روند دوره هاکه صعودی هست استثنا هم داریم مثلا ازگروه2به13 و15به 16کاهش نخستین یونش داریم ولی در هر دوره.روند صعودیه به گروه کار نداریم دوره مهمهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطیما بله من فعلا نخوندم نمیدونم اینارو...ان شا الله که جواب گوی دوست عزیزمون بشه فرمایشتون....
سوال بالایی من رو میتونین جواب بدین؟
-
@سهندkonkor مرسی
-
@سهندkonkor ن نمیتونن اخه عناصر واسطه دارای ظرفیت متغیر هستن مثلا ما هم اهن دوبار مثبت داریم هم اهن سه بار مثبت پس یه ترکیب نمیتونیم تشکیل بدیم مفهوم پایدار یعنی فقط و فقط یه ترکیب یونی تشکیل بشه که واسته ها این خاصیت رو ندارن الان اگه توجه کنی واسطه ها چچند یونی اند یعنی مس 1+و2+داریم کرم2+و3+داریم ولی فقط المینیوم3+داریم
-
@سهندkonkor ن نمیتونن اخه عناصر واسطه دارای ظرفیت متغیر هستن مثلا ما هم اهن دوبار مثبت داریم هم اهن سه بار مثبت پس یه ترکیب نمیتونیم تشکیل بدیم مفهوم پایدار یعنی فقط و فقط یه ترکیب یونی تشکیل بشه که واسته ها این خاصیت رو ندارن الان اگه توجه کنی واسطه ها چچند یونی اند یعنی مس 1+و2+داریم کرم2+و3+داریم ولی فقط المینیوم3+داریم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطیما این تعریف تو جزوه یا کتاب هست؟؟ من ندیدم چون!
-
@سهندkonkor پس شاید بگی چونM2O3 هست پس اهن3+ میشه ولی کلا ما فقط و فقط ترکیب یونیFe2O3 میتونیم تشکیل بدیم؟دیگه نمیتونیم با اکسیزن FeO تشکیل بدیم؟مسلما میتونیم اما ما فقط و فقط میتونیم ترکیب یونیAl2O3 تشکیل بدیم و اصلا چیزی به نام AlO وجود نداره پس Al2O3 تکه و فقط با همین شکل با اکسیزن ترکیب میشه
-
@سهندkonkor پس شاید بگی چونM2O3 هست پس اهن3+ میشه ولی کلا ما فقط و فقط ترکیب یونیFe2O3 میتونیم تشکیل بدیم؟دیگه نمیتونیم با اکسیزن FeO تشکیل بدیم؟مسلما میتونیم اما ما فقط و فقط میتونیم ترکیب یونیAl2O3 تشکیل بدیم و اصلا چیزی به نام AlO وجود نداره پس Al2O3 تکه و فقط با همین شکل با اکسیزن ترکیب میشه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطیما آخه من کاری با FeO ندارم که مگه خود Fe2O3 پایدار نیست؟؟؟
-
@سهندkonkor ن پایدار نیست این گفته ترکیبش با اکسیزن پایدار باشه یعنی فقط یه ترکیب با اکسیزن تشکیل بده تو به M2O3نداشته باش به صورت سوال فکر کن که گفته با اکسیزن ترکیب پایدار داشته باشه و پایدار یعنی یه بار با اکسیزن ترکیب شه
-
@سهندkonkor استاد سر کلاس داره این نکته رو میگه تو جزوه معلم خودمم. بود
-
@سهندkonkor ن پایدار نیست این گفته ترکیبش با اکسیزن پایدار باشه یعنی فقط یه ترکیب با اکسیزن تشکیل بده تو به M2O3نداشته باش به صورت سوال فکر کن که گفته با اکسیزن ترکیب پایدار داشته باشه و پایدار یعنی یه بار با اکسیزن ترکیب شه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطیما خیلی ممنون الان فهمیدم...یعنی اون عنصرهایی که دو تا یون دارن نمیشه! یکم ساده تر بگین خب
-
shamim96 هیچ نظری ندارم...الان قبل اینکه بیام انجمن تازه داشتم انرژی یونش رو میخوندم و اصلا تست نزدم براش...
ولی برای حل این سوال فکر کنم باید یه نکته ای باشه که انرژی نخستین یونش رو به شماره گروه ربط بده...چون همینجوری منکه اصلا ایده ای ندارم براش@سهندkonkor
تو صورت سوال گفته انرژی یونش 5 تا عنصر ک از نظر عدد اتمی پشت سر همن و دوره دوم و سومن
خب از اینجا میشه فهمید ک اون سه تا بیشتره O F Ne هستش
اون دوتا کمتره هم میشن Na و Mg ک ترکیبات یونی دوتاییشون میشه
MgO Naf - Na2O - mgF2
من سوالم اینه پراکسیدم ک ( O2 دومنفی) هستش ترکیبش با سدیم و منیزیم چرا ترکیب یون دواتمی نمیشه؟؟؟ -
@سهندkonkor
خخخ ببخشید خودمم فهمیدم یجوری پیچوندم شرمنده -
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس شیمی آقای محمد رضا آقاجانی
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
-
-
نوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mehdinasiri دستتون دردنکنه عالی بود.
-
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید میشه جزوه های شیمی 2 رو بصورت یک فایل کامل بزارین؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ali9776
چند پست بالاتر گذاشته یکی از دوستان تمام جزواتی ک تو سایت هست ولی نواقص داره چون کتاب چاپ شده
۰۲۱۶۶۴۱۰۰۰۰ برای سفارش کتاب تماس بگیرید -
سلام
ولی من واسه انتشارات زنگ زدم گفت3تا کتاب دارن استاد ولی اسماشو نگفت ولی در کل نباید 4تا باشه؟یکی شیمی2یکی شیمی3 یکی شیمی پیش 1 یکیم شیمی پیش2؟؟
الان استاد سر کلاس این سه تا کتابو درس میدن یا یه کتاب جامع دارن؟؟؟ -
سلام
ولی من واسه انتشارات زنگ زدم گفت3تا کتاب دارن استاد ولی اسماشو نگفت ولی در کل نباید 4تا باشه؟یکی شیمی2یکی شیمی3 یکی شیمی پیش 1 یکیم شیمی پیش2؟؟
الان استاد سر کلاس این سه تا کتابو درس میدن یا یه کتاب جامع دارن؟؟؟فاطیما سلام نه همون سه کتابو دارن اسم خاصی هم نداره اسمش کتاب صفر تا صد اقاجانی هست
خوده اقای اقاجانی امروز اعلام کردن کتاب چهارمشون یعنی پیش 2 به زودی چاپ میشه
شما سریع همون سه تا رو بگیرین -
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط mim.noon انجام شده
سلام
کسانی که از دو دبیر شیمی شناخت دارن بنظرتون با کدومشون پیش برم؟
لطفا راهنماییم کنین:)- لیست
-
سلام
@M.nasir من هم اقای شکیباییان یددم و هم اقاجانی عزیز
صد در صد اقاجانی انتخاب میکنم -
سلام
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۳۹۵، ۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M.nasir من فیلمای استاد آقاجانی رو دیدم.واقعا عالیه