-
دوستان عزیز سلام.
دوستان شما برای اسید و باز چکار میکنید؟
اخه دو قسمتش نیست
گیج شدم چیکار کنم چون اون دو قسمت مشخص نیست حتی استاد چی گفتن
ای کاش اون دو قسمت رو دوباره ضبط میکردن
شما دقیقا برای اون دو قسمت چه میکنید؟؟؟؟؟ -
دوستان عزیز سلام.
دوستان شما برای اسید و باز چکار میکنید؟
اخه دو قسمتش نیست
گیج شدم چیکار کنم چون اون دو قسمت مشخص نیست حتی استاد چی گفتن
ای کاش اون دو قسمت رو دوباره ضبط میکردن
شما دقیقا برای اون دو قسمت چه میکنید؟؟؟؟؟meysam123 منم نمیدونم چکارکنم درست همون دوقسمت مسئله های اسید وباز هستن ولی من صبرمیکنم تا فیلمای 96 بیایه
-
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جزوه جمع بندی و نکات تستی فصل اسید و باز رو(از بالا سر نظرات) دانلود کنین واز اون بخونین
جلسات بعدی یعنی 12 به بعد رو هم حتما ببینید جون همشون دوره میشن...اگه هم میترسید یه وخت چیزی از دست نداده باشین بیمه نامه شماره سه اسید و باز رو از سایت خود استاد دانلود کنید...
-
salam bebakhshid qesmate 107e electroshimi videosh moshkel dare kasi midune video salemesh jaee has ya na????????????:(((((((((((((((kheili lazemem maa
- an:(((((
-
سلام به همگی
ببخشید استاد تو کانالشون گفتن که همایش پایه رو ضبط کردن.الان رو سایت قرار گرفته یا هنوز نزاشتنش ؟؟؟
مرسی با ارزوی موفقیتنوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دکتر-محبوبه
بچه ها کسی جواب سوالمو نمی دونه؟ -
@دکتر-محبوبه نه هنوز نزاشتن
-
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
http://forum.alaatv.com/user/alizadeh-m
من یه نگاه سطحی کردم مشکلی نداشت...
حتما اون کیفیتی که دانلود کردی مشکل داشته -
salam bebakhshid qesmate 107e electroshimi videosh moshkel dare kasi midune video salemesh jaee has ya na????????????:(((((((((((((((kheili lazemem maa
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlizadeh.M
من یه نگاه سطحی کردم مشکلی نداشت...
حتما اون کیفیتی که دانلود کردی مشکل داشته - an:(((((
-
جزوه جمع بندی و نکات تستی فصل اسید و باز رو(از بالا سر نظرات) دانلود کنین واز اون بخونین
جلسات بعدی یعنی 12 به بعد رو هم حتما ببینید جون همشون دوره میشن...اگه هم میترسید یه وخت چیزی از دست نداده باشین بیمه نامه شماره سه اسید و باز رو از سایت خود استاد دانلود کنید...
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهvahidesf
ببخشید سایت استاد باز نمیشه که بیمه نامه رو دان کنم
شما دارینش؟؟؟ -
vahidesf
ببخشید سایت استاد باز نمیشه که بیمه نامه رو دان کنم
شما دارینش؟؟؟نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهOrkide yas
خیر متاسفانه ولی فکر نکنم با خوندن این جزوه که اینجاس ودیدن ادامه ویدیو ها چیزی از قلم بیوفته... -
Orkide yas
خیر متاسفانه ولی فکر نکنم با خوندن این جزوه که اینجاس ودیدن ادامه ویدیو ها چیزی از قلم بیوفته...خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهvahidesf
اهان ممنون -
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دانش-آموزان-آلاء
این جزوه ی تست های الکتروشیمی استاد هست. فک کنم تو سایت آلاء قرار داده نشده.
http://s8.picofile.com/file/8293584650/Test_ElectroShimi.pdf.html -
@دانش-آموزان-آلاء
این جزوه ی تست های الکتروشیمی استاد هست. فک کنم تو سایت آلاء قرار داده نشده.
http://s8.picofile.com/file/8293584650/Test_ElectroShimi.pdf.html -
Alizadeh.M در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
به این لینک مراجعه کنین
http://forum.alaatv.com/topic/3205/مشکل-دانلود-فیلم-ها-و-اشتباهی-بودن-بعضی-دروس/114#
اینجا ی راهی براش نوشتم - an:(((((
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.محلول کامل تدریس شده ؟
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Abadi
سلام فیلمای پارسال بله -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام فیلم های اسید و باز استاد از کی شروع میشه ؟؟؟؟؟؟؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام رفقا. اینجا جزوه ها تکه تکه هستن.کسی نمیدونه چطوری میتونم جزوه کامل استاد رو گیر بیارم؟!
-
سلام رفقا. اینجا جزوه ها تکه تکه هستن.کسی نمیدونه چطوری میتونم جزوه کامل استاد رو گیر بیارم؟!
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهghasem zare سال دوم و پیش1 شون که کامله. واسه بقیه کتابشونو بخرید