-
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با سلام. خواهشا قسمت هایی که ناقص هست و مشکل فنی داشته رو سریعا درست کنید
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
ص 69 شیمی پیش قسمت پایینش که واکنش های فسفریک اسیدو نوشته استاد گفتن کلا بین واکنش دهنده ها و فراورده ها بیشترین غلظتو فسفریک اسید داره
در حالی که فسفریک اسید, اسید ضعیفه پس غلظتش باید کم باشه پس چرا گفتن بیشتربن غلظتو داره؟ -
سلام دوستان
ص 69 شیمی پیش قسمت پایینش که واکنش های فسفریک اسیدو نوشته استاد گفتن کلا بین واکنش دهنده ها و فراورده ها بیشترین غلظتو فسفریک اسید داره
در حالی که فسفریک اسید, اسید ضعیفه پس غلظتش باید کم باشه پس چرا گفتن بیشتربن غلظتو داره؟نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ROOHIA
سلام H3PO4 داره تجزیه میشه تو اولین واکنش پس غلظتش کم میشه دیگه !
ولی منظور ایشون حتما در ابتدا بوده که غلظتش زیاده !
میشه شماره و دقیقه جلسه رو بگید ببینم ؟ -
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط sky daughter انجام شدهاین پست پاک شده!
-
سلام دوستان
در حالی که فسفریک اسید, اسید ضعیفه پس غلظتش باید کم باشه پس چرا گفتن بیشتربن غلظتو داره؟نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ROOHIA روحیا جان استادگفتن غلظت فسفریک اسیدبیشتره چون Kaبزرگتری داره.ودرضمن ایشون اینوهم گفتن که غلظت H3Oازهمه بیشتره.
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه-کنکوری
نه بعدش استاد میگه H3PO4 اسید ضعیفه او میزان یونشش کمه و انگار دست نخورده مونده پس غلظتش از همه بیشتره در حالی اگه میزان یونش کم باشه غلظتشم کمه...
دقیقه ی 26 -
@فاطمه-کنکوری
نه بعدش استاد میگه H3PO4 اسید ضعیفه او میزان یونشش کمه و انگار دست نخورده مونده پس غلظتش از همه بیشتره در حالی اگه میزان یونش کم باشه غلظتشم کمه...
دقیقه ی 26نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ROOHIA در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
@فاطمه-کنکوری
دقیقه ی 26این نکته ای که گفتی میزان یونش کمترباشه غلظتشم کمتره کجای کتاب داره من انگارندیدم؟
-
@ROOHIA در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
@فاطمه-کنکوری
دقیقه ی 26این نکته ای که گفتی میزان یونش کمترباشه غلظتشم کمتره کجای کتاب داره من انگارندیدم؟
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه-کنکوری در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
@فاطمه-کنکوری
ارتباط پیدا میکنه با فصل محلول ها
قسمت الکترولیت و غیر الکترولیت -
@فاطمه-کنکوری
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه-کنکوری
خودم نوشتم تو کتابم
غلطه مگه؟ -
@فاطمه-کنکوری در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
@فاطمه-کنکوری
ارتباط پیدا میکنه با فصل محلول ها
قسمت الکترولیت و غیر الکترولیت -
@فاطمه-کنکوری
خودم نوشتم تو کتابم
غلطه مگه؟نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ROOHIA بنظرم نکته ای که نوشتیونمیشه کلی درنظرگرفت چون کتاب صفحه۶۸بندسومش توضیح میده درموردغلظت .
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه-کنکوری
آها فهمیدم
نکته ی درستش اینه که هر چی یونش کم باشه غلظت یون هیدرونیوم کمتره...
من اشتباه فهمیدم
مرسی که وقت گذاشتی... -
@فاطمه-کنکوری
آها فهمیدم
نکته ی درستش اینه که هر چی یونش کم باشه غلظت یون هیدرونیوم کمتره...
من اشتباه فهمیدم
مرسی که وقت گذاشتی...دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط yeganeh_mk انجام شده@ROOHIA عزیزم غلظت یون هیدرونیوم نسبت به بقیه یونها زیاده چون تو هر سه مرحله تولید میشه...همچنین غلظت فسفریک اسید از گونه های دیگه (حتی هیدرونیوم)بیشتره چون اسید ضعیفیه و به مقدار کمی یونش پیدا میکنه و همون مقدار کم باز مزدوجش هم خودش در مراحل بعدی یونیده میشه پس غلظتش کمتر میشه...امیدوارم توضیحاتم راهگشا باشه برات....
-
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
من ثبت نامه کردم که دوباره امتحان نهایی هارو بدم من همه ی درسارو تستی خوندم ولی مطالبو فولم
کسی میتونه کمک کنه چجوری سریع واسه تشریحی ها اماده بشم؟ -
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خاستم بدونم استاد برای شیمی سال دوم و سال سوم ازروی چه کتابی تدریس میکنن؟؟
-
سلام خاستم بدونم استاد برای شیمی سال دوم و سال سوم ازروی چه کتابی تدریس میکنن؟؟
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshahmohammadiayahoo.com
سلام کتاب کلاس با عنوان صفر تا صد
۰۲۱۶۶۴۱۰۰۰۰ تماس بگیرید برای کتاب های استاد
پ.ن : پیشنهاد میشه ! -
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
دوستان کسی جزوه ی جلسه 109 رو داره؟ که توش نکات تستی شکل ها رو هم نوشته -
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید جلسه 93 کی درست میشه >
-
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شده
@alireza.yousefi75yahoo.com در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
@mahsa_F
جزوه کامل ترکیب های آلی
جزوه کامل ترکیب های یونی
جزوه جلسات اسید و باز تا جلسه 91
جزوه تمام جلسات ترمودینامیک
جزوه کامل الکتروشیمی
جزوه جلسات 1 تا 31
جزوه جلسات 35 تا 57
جزوه کامل روند های تناوبی
جلسات 1 تا 10 همایش شیمی ، فرات
جلسات 11 تا 13 همایش شیمی ، فراتامیدوارم مفید واقع بشه !
جزوه الکتروشیمی را دانلود کنید اون قسمت ها هم نوشته شده
موفق باشید