اللهم عجل لولیک الفرج
-
پیروز فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad.20 on ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای بابا یه نفر دوس نداره بگه چقد درس میخونه(این تقریبا تو ذات بچه های تیزهوشانه) خب سلامت باشن همینکه درس میخونن کافیه
-
این پست پاک شده!
-
پیروز
نه خیر بحث بر نگفتن نبود بلکه نمی خواستن پست بزارن -
Bio در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
تاریخ المپیاد نزدیکه منم وقت کمی دارم
فعلا خداحافظان شاالله موفق باشید
و افتخار این تاپیک و گروه
حلال کنید همه رو
همه حلال کنیم همو -
خروج خیلی تراژیکی داشتن
-
بچه رزمندهreplied to Dr-acula on ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr-acula
ایشون خارج نشدن
ایشون همیشه همراه ما هستن -
بچه رزمنده
ای کاش مومنین همیشه با هم بودن -
پیروز فارغ التحصیلان آلاءreplied to Dr-acula on ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr-acula ای کاش...
-
بچه رزمندهreplied to Dr-acula on ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr-acula
مومنان مانند خواهر و برادر می مونن شاید گوشت همو بخورن ولی استخون رو مثل بعضیا نمی فروشن -
بچه رزمنده
چقدر کار زشتیه استخوان فروشی! در واقع المومن مرآت المومن ... آینه چون نقش تو بنمود راست خود شکن آینه شکستن خطاست -
بچه رزمندهreplied to Dr-acula on ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr-acula
دقیقا -
پیروز فارغ التحصیلان آلاءreplied to Dr-acula on ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr-acula حرفای شما رو باید با طلا بنویسن
-
پیروز فارغ التحصیلان آلاءreplied to Dr-acula on ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
Bio من كاري كه به نظرم درست اومدو انجام دادم اگه كار درست از نظر شما هم همينكاري بود كه كردين من مشكلي ندارم فقط وجدانمون اين وسط قاضي باشه
اشتباهي اگه بود بد اگه منظورمو رسوندم و ناراحت شدين من معذرت ميخوام
براي موفقيتتون دعا ميكنم اميدوارم با دست پر برگردين
الخير في ما وقع
موفق باشين -
Blue Uranusreplied to مليكابانو on ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@خانوم-وكيل ممنون از محبت شما
-
3000/6117