اللهم عجل لولیک الفرج
-
Kosar yalaliii
من سنی هستم ازین چیزا زیاد سر درنمیارم
دوسدارم یکمی راجب اعتقاداتتون بپرسم مثلا اگه امام زمان ظهور کنه شما میگید چی میشه چ اتفاقی میوقته
راستی اگه من بخوام ب یکی پیام بدم چجوری میتونم تازه واردمنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهO_o خب اعتقاد ما در مورد حضرت مهدی و ظهور ایشان اینست که با ظهورشان جهان پر از عدل خواهد شد همونطور ک الان پر از ظلم شده. ببنید تو دنیای الان این همه قدرت و استکبار هس ک ادعا میکنن میخان با پیشرفت علم و تکنولوژی مردم جهان رو ب آرامش برسونن. اما در وقایع اخیر ببنیید یک بیماری چطور همه را ب زانو درآورده حتی همین قدرت های اول جهان. .ما اعتقاد داریم ک خدا همه کاره است و حضرت مهدی از جانب خدا و خلیفه الهی ست پس تنها ایشان است ک میتواند ما را از این همه ظلم ،کودک کشی،فقر،تجاوز،و ..نجات دهد..اگر جایی براتون مبهمه بازم بپرسید
-
O_o خب اعتقاد ما در مورد حضرت مهدی و ظهور ایشان اینست که با ظهورشان جهان پر از عدل خواهد شد همونطور ک الان پر از ظلم شده. ببنید تو دنیای الان این همه قدرت و استکبار هس ک ادعا میکنن میخان با پیشرفت علم و تکنولوژی مردم جهان رو ب آرامش برسونن. اما در وقایع اخیر ببنیید یک بیماری چطور همه را ب زانو درآورده حتی همین قدرت های اول جهان. .ما اعتقاد داریم ک خدا همه کاره است و حضرت مهدی از جانب خدا و خلیفه الهی ست پس تنها ایشان است ک میتواند ما را از این همه ظلم ،کودک کشی،فقر،تجاوز،و ..نجات دهد..اگر جایی براتون مبهمه بازم بپرسید
Kosar yalaliii
چقد جالبه من زیاد از مسائل دینی سر درنمیارم
مرسی ک توضیح دادین واقعا برام سوال بود -
Kosar yalaliii
مرسی ک توضیح دادین واقعا برام سوال بودنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط Kosar yalaliii انجام شدهO_o خواهش میکنم عزیزم.فارغ از شیعه و سنی بودنمان. انسان و مسلمانیم. خوشحال شدم .اگر بازم ابهاماتی بود هم من هم بچه های این تاپیک هستیم در خدمتت
-
Kosar yalaliii
مرسی ک توضیح دادین واقعا برام سوال بودنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهO_o تنها راه نجات ما از این همه ظلم که توی گوشه گوشه دنیا هست از اسرائیل گرفته تا خود آمریکا، فقط به دست حاکمی درست میشه که کاملا مثل رسول الله عمل کنه، یعنی هیچ چیزی نتونه اونو از راهی که داره میره منصرف کنه و خب اون راه هم فقط عدله، عمل امام بعد از ظهور برپایی حکومت سراسر عدلی مثل حکومت رسولالله هست.
-
O_o تنها راه نجات ما از این همه ظلم که توی گوشه گوشه دنیا هست از اسرائیل گرفته تا خود آمریکا، فقط به دست حاکمی درست میشه که کاملا مثل رسول الله عمل کنه، یعنی هیچ چیزی نتونه اونو از راهی که داره میره منصرف کنه و خب اون راه هم فقط عدله، عمل امام بعد از ظهور برپایی حکومت سراسر عدلی مثل حکومت رسولالله هست.
-
O_o خواهش میکنم عزیزم.فارغ از شیعه و سنی بودنمان. انسان و مسلمانیم. خوشحال شدم .اگر بازم ابهاماتی بود هم من هم بچه های این تاپیک هستیم در خدمتت
Kosar yalaliii دستت درد نکنه خواهری
-
Kosar yalaliii
دوسدارم یکمی راجب اعتقاداتتون بپرسم مثلا اگه امام زمان ظهور کنه شما میگید چی میشه چ اتفاقی میوقته
راستی اگه من بخوام ب یکی پیام بدم چجوری میتونم تازه واردمO_o در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
Kosar yalaliii
راستی اگه من بخوام ب یکی پیام بدم چجوری میتونم تازه واردمامام زمان ما همونی هست که همه افراد قبل ما آرزوی دیدنشو داشتن! همونی که با ظهورش دنیا رو به بهترین شکل ممکن اداره میکنه! همون که با لطف و عنایتش همه رو جذب خودش میکنه روایت داریم وقتی امام پس از ظهور توی مسجد قرآن میخونه هیشکی حواسش نیست چون همه دارن گریه میکنن. همون امام معصومی که حتی از امام حسین از غریب تره. میدونی چرا؟ امام حسین یه دونه عباس داشت اما مهدی موعود چه کسی رو داره؟؟ دلش به ما شیعه ها خوشه. آره الانم حاضره و از حال ما خبر داره. دلتنگی خیلی زیاده. ولی این دلتنگی فقط وقتی به پایان میرسه که ظهور کنه و همه هستیمون رو فداش کنیم.
-
Kosar yalaliii دستت درد نکنه خواهری
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهO_o فدات
-
عشق به پروردگار
@ریاضیا
@انسانیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلانوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
O_o در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
Kosar yalaliii
راستی اگه من بخوام ب یکی پیام بدم چجوری میتونم تازه واردمامام زمان ما همونی هست که همه افراد قبل ما آرزوی دیدنشو داشتن! همونی که با ظهورش دنیا رو به بهترین شکل ممکن اداره میکنه! همون که با لطف و عنایتش همه رو جذب خودش میکنه روایت داریم وقتی امام پس از ظهور توی مسجد قرآن میخونه هیشکی حواسش نیست چون همه دارن گریه میکنن. همون امام معصومی که حتی از امام حسین از غریب تره. میدونی چرا؟ امام حسین یه دونه عباس داشت اما مهدی موعود چه کسی رو داره؟؟ دلش به ما شیعه ها خوشه. آره الانم حاضره و از حال ما خبر داره. دلتنگی خیلی زیاده. ولی این دلتنگی فقط وقتی به پایان میرسه که ظهور کنه و همه هستیمون رو فداش کنیم.
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهJavid
خیلی بیخیبریم از او..
-
Kosar yalaliii
-
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
️ مظلومیت یعنی هزاران شاگرد تربیت و امر دین را احیا کنی، اما در لحظه هجوم به خانه ات، هنگامی که ماموران خلیفه غاصب، پا برهنه و بی عمامه به دنبال خود میکشاندنت، تنها و بی یاور باشی.
️ اوج مظلومیت آنجاست که حتی کسی به خون خواهی ات قیام نکند. امان از خاطراتِ تلخ کوچه و غربت و بی یاوری و امان از کمی و ضعف و بیوفایی شیعیان مدعی، حتی در عصر غیبت
شهادت #امام_صادق بر امام زمان و شما شیعیان تسلیت باد
️ کانال مهدویت مهدیاران
t.me/joinchat/AAAAAD_J7HTbR_0l4EVujA
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
O_o میگن موقعی که انگلیسی ها ایرانو اشغال کرده بودن مردم اومدن پیش آقای بروجردی گفتن بیاین نماز بارون بخونید، خشک سالی شده، گفتن نمیام اگه بارون نیاد جلوی انگلیسی ها بده. یه طلبه جوان به اسم ملا علی همدانی بلند شد گفت بریم من میخونم! رفت و خوند و بارون اومد! فرمانده انگلیسیها اومد تفنگشو دو دستی داد به ملا علی! گفت حاج آقا دعا کن جنگ تموم شه ما بریم پیش خانواده مون!
امام زمان هم قرار نیست شروع کنه به خونریزی و کشتن همه بدا! امام قلبا رو تسخیر میکنه! تا همه مثل افسر انگلیسی بیان خودشون تفنگاشونو بدن بگن ما با توییم آقا -
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط Kosar yalaliii انجام شده
O_o در روایاتی داریم ک آدمها از هر آیینی باشن و حتی اگه گذشته خوبی نداشته باشن امام ب اونها حق انتخاب میده که با حق باشن یا باطل..و اونها حق انتخاب دارن..حضرت مهدی با باطل مبارزه میکنن تا هدف اصلی ک همون عدالت و خوبی ها و حق هست را در جهان بپا کنند. جهان همه یک حکومت و همه با هم برابر خواهند بود ..در روایات هست ک ب ادمایی ک الان کارای بد میکنن.شراب خوارند و خیلی گناهکار، ب چشم بد نگاه نکنید همینها ممکنه در زمان ظهور حضرت آنهارا از یارانشون حساب کنند اگر از گذشتشون پشیمان شده باشن...
-
O_o میگن موقعی که انگلیسی ها ایرانو اشغال کرده بودن مردم اومدن پیش آقای بروجردی گفتن بیاین نماز بارون بخونید، خشک سالی شده، گفتن نمیام اگه بارون نیاد جلوی انگلیسی ها بده. یه طلبه جوان به اسم ملا علی همدانی بلند شد گفت بریم من میخونم! رفت و خوند و بارون اومد! فرمانده انگلیسیها اومد تفنگشو دو دستی داد به ملا علی! گفت حاج آقا دعا کن جنگ تموم شه ما بریم پیش خانواده مون!
امام زمان هم قرار نیست شروع کنه به خونریزی و کشتن همه بدا! امام قلبا رو تسخیر میکنه! تا همه مثل افسر انگلیسی بیان خودشون تفنگاشونو بدن بگن ما با توییم آقاBio در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
امام زمان هم قرار نیست شروع کنه به خونریزی و کشتن همه بدا! امام قلبا رو تسخیر میکنه! تا همه مثل افسر انگلیسی بیان خودشون تفنگاشونو بدن بگن ما با توییم آقا
پس انشالله ک بیان -
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ
عمرهای به سر آمده،
روزهای گذشته،
خونهای ریخته،
عشقهای گم شده،
آبروهای رفته،
بغضهای شکسته،
اشکهای چکیده،
و آبهای از جوی رفته را
تو باز میگردانی
ای باز گردانندهی از دست رفتهها!
-
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ
عمرهای به سر آمده،
روزهای گذشته،
خونهای ریخته،
عشقهای گم شده،
آبروهای رفته،
بغضهای شکسته،
اشکهای چکیده،
و آبهای از جوی رفته را
تو باز میگردانی
Kosar yalaliii در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ
عمرهای به سر آمده،
روزهای گذشته،
خونهای ریخته،
عشقهای گم شده،
آبروهای رفته،
بغضهای شکسته،
اشکهای چکیده،
و آبهای از جوی رفته را
تو باز میگردانی
یعنی اونایی ک مردن اونام برمیگردن؟
-
Javid
مرسی ک توضیح دادین
ادم بدا چی میشن وقتی امام ظهور کنهخواهش میکنم. بچه ها توضیحات مفیدی دادن اگه علاقه دارید میتونید تحقیق کنید در این زمینه اطلاعات زیادی هست. امام مهدی(عج) سیستم خاص و پیچیده ای برای برقراری عدالت داره و وظیفه ای که از طرف خدا بر عهده ایشون هست وظیفه مهمی هست. صرفا فقط جنگ و خونریزی نیست.
-
Kosar yalaliii در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ
عمرهای به سر آمده،
روزهای گذشته،
خونهای ریخته،
عشقهای گم شده،
آبروهای رفته،
بغضهای شکسته،
اشکهای چکیده،
و آبهای از جوی رفته را
تو باز میگردانی
یعنی اونایی ک مردن اونام برمیگردن؟
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهO_o عزیزم بستگی ب اعمال آدمها و خوب و بد بودنشون داره..اگر انسانی تا وقتی زندس جز منتظران امام باشند و درحالی از دنیا برن ک حضرت مهدی ظهور نکردن . در زمان ظهور بله زنده میشن. .