اللهم عجل لولیک الفرج
-
-
-
#تلنگر
تقویم زندگی امسال مون هم به پایان رسید؛ اما ظهور امام زمان باز هم محقق نشد.
معنیِ ۱۱۸۱ بهار، بدونِ ربیع الانام اینه که دعا لازمه اما به تنهایی کافی نیست.
اگه هزار سال دیگه هم فقط خونه هامون رو خونه تکونی کنیم اما دلامون رو از تارِ عنکبوتِ گناه و گرد و غبارِ غفلت و بیخیالی نسبت به حضرت پاک نکنیم، از ظهور خبری نیست.باید تا دیر نشده خونهی دلمون رو آب و جارو کنیم. باید به سمت آماده کردن دنیا برای ظهور بریم.
#نوروز
-
-
نکنه که ما از دور خارج بشیم نکنه که ما راه و اشتباه بریم
-
-
jahad.20replied to jahad.20 on ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط jahad.20 انجام شده
jahad.20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
https://www.instagram.com/tv/B8F7N8WAsNW/?utm_source=ig_web_copy_link
بچه ها تورو خدا این وببینین حرفای رهبر و از سخنرانی های مختلف بر داشتن و بهم چسبوندن چی درست کردن
-
jahad.20 حکم ارتداد داره.
-
Mohsen Taheri منظورتون همونه که میگن هر کی مرتد بشه از دین اعدامش میکنن
-
jahad.20 برو تحقیق کن راجع بهش من الان چی بگم؟؟؟
تو آیات قران اعدام رو نگفته براش فک کنم ولی خوب... -
Mohsen Taheri اره من حتما این کارو میکمن والبته درمورد این اعدام هم تحقیق کردم اینجوری نیست واقعا
-
Mohsen Taheri تازه به کسی میگن مرتد که از دین خارج بشه و کفر وانتخاب کنه ولی با دوستمون داشتم درباره ی اینکه مثلا نخوان شیعه باشن نخوان مسلمون باشن بخوان مسیحی باشن صحبت میکردیم
-
jahad.20 اینم زیرمجموعه ی ارتداده.
-
Mohsen Taheri اره رفتم خوندم الان فهمیدم ولی خود خدا هم تو قران اهل کتاب و از مشکرین جدا کرده
کسی که بخواد مرتد بشه باید دلایلی برای این کار داشته باشه دیگه -
jahad.20 ان الدین عند الله الاسلام..
البته آیاتش زیاده
تو اینترنت بزن میاد
وَ مَنْ يَبْتَغِ غَيْرَ الْإِسْلاَمِ دِيناً فَلَنْ يُقْبَلَ مِنْهُ وَ هُوَ فِي الْآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ -
تو این آیه به اهل کتاب خطاب کافرین داده میشه!!(البته زیاد مطمئن نیستم باید بپرسم)
إِنَ الدِّينَ عِنْدَ اللَّهِ الْإِسْلاَمُ وَ مَا اخْتَلَفَ الَّذِينَ أُوتُوا الْکِتَابَ إِلاَّ مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَهُمُ الْعِلْمُ بَغْياً بَيْنَهُمْ وَ مَنْ يَکْفُرْ بِآيَاتِ اللَّهِ فَإِنَ اللَّهَ سَرِيعُ الْحِسَابِ -
Mohsen Taheri اره اینارو میدونم و الانم رفتم خوندم دربارش بیشتر فهمیدم کنکجاو بودم ببینم چی باعث میشه که یک نفر بخواد از دین مرتد بشه به هر حال ممنون که بازم که این آیات و یادآوری کردین
-
Mohsen Taheri قرآن کریم، همواره اهل کتاب را از مشرکان جدا کرده است; برای مثال می فرماید: «ما یودالذین کفروا من اهل الکتاب و لا المشرکین ان ینزل علیکم من خیر . . . .» (13) از این رو، با آن که یهودیان حضرت «عزیر» و مسیحیان حضرت «عیسی (ع)» را پسر خدا می دانستند (14) ، مشرک نامیده نشده اند و در اسلام روش برخورد و تعامل با آنان مانند مشرکین نیست . (1
-
jahad.20replied to Mohsen Taheri on ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط jahad.20 انجام شده
Mohsen Taheri در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
تو این آیه به اهل کتاب خطاب کافرین داده میشه!!(البته زیاد مطمئن نیستم باید بپرسم)
إِنَ الدِّينَ عِنْدَ اللَّهِ الْإِسْلاَمُ وَ مَا اخْتَلَفَ الَّذِينَ أُوتُوا الْکِتَابَ إِلاَّ مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَهُمُ الْعِلْمُ بَغْياً بَيْنَهُمْ وَ مَنْ يَکْفُرْ بِآيَاتِ اللَّهِ فَإِنَ اللَّهَ سَرِيعُ الْحِسَابِتوی این ایه اخرش میگه و کسانی که کفر ورزیدند به ایات خدا اهل کتاب ونگفته گرچه اهل کتابم خبیلی جاها سرزنش میشن چون به هرحال اگه پیامبر خودشون و قبول داشتن باید به اخرین فرستاده هم ایمان می اوردند
-
jahad.20 می دونم از نظر اینکه چون اینا اگر نخوان اسلام بیارن در آخرت از زیان دیدگان خواهند بود و ازشون پذیرفته نیست گفتم
729/6106