-
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون دوست عزیز
-
ممنون دوست عزیز
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazi-salehi
خواهش میکنم -
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-noori7979
دوست عزیز چ حرکت قشنگی زدی
ی تاپیک از اون بدرد بخورا -
@f-noori7979
دوست عزیز چ حرکت قشنگی زدی
ی تاپیک از اون بدرد بخورانوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHoorieh sh
ممنونم
امیدوارم مفید باشه -
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دهم-ساده.pdf
فیزیک دهم
@تجربیا @ریاضیا -
سلام دوستان
امیدوارم حال همگی خوب باشه و باانگیزهدر حال درس خوندن باشین
این روزا اکثر کنکوریا در حال جمعبندی دروس هستن و یجورایی آخرین تلاشهاشون رو برای گرفتن نتیجه بهتر میکنن
همه میدونن دوران جمعبندی چقدر مهمه و نیاز به توضیح نیست برای همین قراره تو این تاپیک یه سری جزوه تست درس به درس قرار بدیم تا همه استفاده کنن و اگه بعد از بررسی تست ها اشکالی بود همینجا مطرح کنین تا با کمک هم اشکالاتمون رفع بشه
از اونجایی که من نظام جدیدم جزوه های نظام جدید رو قرار میدم اگه از دوستان نظام قدیم کسی جزوه ای داشت خوشحال میشم قرار بده تا بچه های نظام قدیم استفاده کنن
تستهایی که خودم میزارم بعضیاشون سطح بندی هم دارهنوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-noori7979
عالیه
فقط فعلا که با امتحانا دست و پنجه نرم میکنیم انشاالله بعد از اون شروع میکنم به اخرین جمع بندی -
@f-noori7979
عالیه
فقط فعلا که با امتحانا دست و پنجه نرم میکنیم انشاالله بعد از اون شروع میکنم به اخرین جمع بندینوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Kosar-Kelyabi
ممنونم
متاسفانه هنوز برای دوازدهم تست پیدا نکردم که بتونین استفاده کنین تو امتحاناتون ولی شما حتما در طول امتحانا تستهای مربوط به دوازدهم رو بزنین
موفق باشین -
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دهم-متوسط.pdf
فیزیک دهم
@تجربیا @ریاضیا -
@Kosar-Kelyabi
ممنونم
متاسفانه هنوز برای دوازدهم تست پیدا نکردم که بتونین استفاده کنین تو امتحاناتون ولی شما حتما در طول امتحانا تستهای مربوط به دوازدهم رو بزنین
موفق باشیننوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-noori7979 در مجموعه تستهای جمعبندی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
ممنونم
موفق باشینبله اونکه صد در صد بازم ممنون بخاطر این عمل خوبتون
-
@f-noori7979 در مجموعه تستهای جمعبندی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
ممنونم
موفق باشینبله اونکه صد در صد بازم ممنون بخاطر این عمل خوبتون
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Kosar-Kelyabi
خواهش میکنم
امیدوارم مفید باشه -
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دانش-آموزان-آلاء
بچه ها بیاین حمایت کنین -
سلام دوستان
امیدوارم حال همگی خوب باشه و باانگیزهدر حال درس خوندن باشین
این روزا اکثر کنکوریا در حال جمعبندی دروس هستن و یجورایی آخرین تلاشهاشون رو برای گرفتن نتیجه بهتر میکنن
همه میدونن دوران جمعبندی چقدر مهمه و نیاز به توضیح نیست برای همین قراره تو این تاپیک یه سری جزوه تست درس به درس قرار بدیم تا همه استفاده کنن و اگه بعد از بررسی تست ها اشکالی بود همینجا مطرح کنین تا با کمک هم اشکالاتمون رفع بشه
از اونجایی که من نظام جدیدم جزوه های نظام جدید رو قرار میدم اگه از دوستان نظام قدیم کسی جزوه ای داشت خوشحال میشم قرار بده تا بچه های نظام قدیم استفاده کنن
تستهایی که خودم میزارم بعضیاشون سطح بندی هم دارهنوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-noori7979 مرسی عالیه
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Crystal
خواهش میکنم -
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده