سلام
(_____)
تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام
من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟!
کدوم قانونتون رو نقض کردم؟!
نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو
همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه
یعنی دلیلی نبوده و نیست
اما خب.... باید از زبون خودتون میشنیدم که هیچ دلیلی ندارید
این برام قابل هضم تره 🤝🏻
@ناظم
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست....
1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست.
این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه....
2- آپدیت راه ابریشم:
راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.)
3- گزینه دانلود؟
چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 🙂 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست.
4- رفع اشکال ها
خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه
5- آلاخونه
آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
💐
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند
برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟
بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره
ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه
مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین
بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟
دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Arshia Yazdian
sohrab
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم
و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن
خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
فیلم جلسه 7 نکته و تست دوازدهم
اقای موقاری تست شماره 9 رو اشتباه حل کردن
توی تحلیل مورد ب اشتباه کردن
سوال گفته فرد کربوهیدرات A رو داره ولی کربوهیدرات B و پروتیین D رو نداره و حکم سوال این بود که در این فرد نمیتونیم گروه خونی رو به راحتی مشخص کنیم
که جمله درسته چون گروه خونی میتونه AO منفی باشه یا AA منفی
کل پیشنهادات
-
alireza_ysf75 در کل پیشنهادات گفته است:
ولی خب بعد دیدم خودم میتونم به راحتی اسم فایلارو قبل از دانلود تغییر بدم !
علیک سلام داداش یاد دوران گذشته کردی حالت جا اومدااا
دقیقا نمیدونم...ولی حدس میزنم یعنی اینکه وقتی دانلود منیجر پیام دانلود رو گذاشت اونجا اسمشو تغییر بدم؟ -
حسین ثار الله
سلام..سهند به نظرم بهترین کار اینکه عنوان فیلم رو کپی کنی...حداقل وقت کمتری میگیره
-
حسین ثار الله در کل پیشنهادات گفته است:
sohrab در کل پیشنهادات گفته است:
من که این فیلم هارو دانلود کردم بعد از اتمام دانلود اسمی که زیر هر فیلم مینویسه به یکی از دو شکل بالا هست...حرف من اینه که کاری بکنین همش مثل شکل پایینی باشه یعنی کامل بنویسه (فیلم جلسه 19 ...)
چجوری دانلود می کنی ؟ ز فرایند دانلود کردنت چند تا عکس میذاری ؟
چقدر سخت دانلود می کنی
اگه افزونه IDM روی مرورگرت نصب باشه با راست کلیک میتونی راحت دانلود کنی و نیازی به پخش نیست.
آلاء در اصل اینجوری فیلم ها رو نامگذاری کرده! چون شما فیلم رو پخش و بعد دانلود میکنی نامگذاری اینجوری شده!
-
ARTHUR
سلام
پس اگه با افزونه دانلود بکنم اسماش درست میوفته؟ -
ARTHUR
سلام
پس اگه با افزونه دانلود بکنم اسماش درست میوفته؟سلام.مثل عکسی که گذاشتم میشه
-
منم یک پیشنهاد دارم. هر کس میتونه به آلا کمک کنه.
آقا سهراب گفتن
"اگر کسی رو می شناسید که می تونه تو هزینه ی ثابت به ما کمک کنه، معرفی کنید، در حقیقت اگر همه ی بچه ها یعنی همه ی 42 هزار آلایی کمک های کوچیکی می کردند هیچ نیازی به بانی خیر و حامی نبود، ولی متاسفانه فرهنگ کمک کردن تو کشور ما جا نیوفتاده"
بچه ها خواهش میکنم کسایی ک میتونن بیاین و کمک کنن تا همه از نعمت تحصیل رایگان و خوب بتونن همیشه استفاده کنن. بزرگترین ثواب و کار خیره -
@mahsa_k در کل پیشنهادات گفته است:
منم یک پیشنهاد دارم. هر کس میتونه به آلا کمک کنه.
آقا سهراب گفتن
"اگر کسی رو می شناسید که می تونه تو هزینه ی ثابت به ما کمک کنه، معرفی کنید، در حقیقت اگر همه ی بچه ها یعنی همه ی 42 هزار آلایی کمک های کوچیکی می کردند هیچ نیازی به بانی خیر و حامی نبود، ولی متاسفانه فرهنگ کمک کردن تو کشور ما جا نیوفتاده"
بچه ها خواهش میکنم کسایی ک میتونن بیاین و کمک کنن تا همه از نعمت تحصیل رایگان و خوب بتونن همیشه استفاده کنن. بزرگترین ثواب و کار خیرهسلام
کلی تاپیک زدیم و زدند و خواهند زد ولی :
0=کمک مالی lim -
سلام و وقت بخیر...
این پیشنهاد رو توی تاپیک ریاضی تجربی دادم ولی چون احتمال این هست که نبینیدش اونجا دوباره اینجا میگم
sohrab و سلام آقا سهراب
آقا سهراب میتونین از آقای امینی بخوایین که توابع معکوس مثلثاتی و متناوب که مخصوص رشته ریاضی هست رو در چند جلسه تدریس بکنن ؟؟
روش تدریسشون خیلی عالیه...من توی هیچ درس نامه و یا جزوه کسی روشی که آقای امینی برای حل معادلات مثلثاتی گفتن رو ندیدم ! هم روش سریع هست و اینکه حتما به جواب درست میرسه !
حتما برای توابع معکوس هم روش دارن! اگه تدریس بکنن عالی میشهخیلی ممنون یا علی
-
@ادمین
سلام خدمت شما، خسته نباشید. یه پیشنهادی داشتم برای انجمن اون هم این بود که وقتی یه نفر در حال تایپ کردن برای پست فرستادن هست نوشته ها Draft بشه مثل گوشی ها و تلگرام. اینطوری اگه اتفاقی هم بیفته متن روی سرور میمونه و از بین نمیره. -
mohammadhasan در کل پیشنهادات گفته است:
@ادمین
سلام خدمت شما، خسته نباشید. یه پیشنهادی داشتم برای انجمن اون هم این بود که وقتی یه نفر در حال تایپ کردن برای پست فرستادن هست نوشته ها Draft بشه مثل گوشی ها و تلگرام. اینطوری اگه اتفاقی هم بیفته متن روی سرور میمونه و از بین نمیره.سلام . برای من که اینطوره( اگه اتفاقی هم بیفته متن روی سرور میمونه و از بین نمیره.) شما رو نمی دونم !!!
-
سلام و وقت بخیر...
این پیشنهاد رو توی تاپیک ریاضی تجربی دادم ولی چون احتمال این هست که نبینیدش اونجا دوباره اینجا میگم
sohrab و سلام آقا سهراب
آقا سهراب میتونین از آقای امینی بخوایین که توابع معکوس مثلثاتی و متناوب که مخصوص رشته ریاضی هست رو در چند جلسه تدریس بکنن ؟؟
روش تدریسشون خیلی عالیه...من توی هیچ درس نامه و یا جزوه کسی روشی که آقای امینی برای حل معادلات مثلثاتی گفتن رو ندیدم ! هم روش سریع هست و اینکه حتما به جواب درست میرسه !
حتما برای توابع معکوس هم روش دارن! اگه تدریس بکنن عالی میشهخیلی ممنون یا علی
سلام
این پست را بالا میفرستم فکر کنم خونده نشده ! @ادمین sohrab -
سلام
دوست دارم یک پیشنهادی رو بدم ولی میدونم که شاید سخت باشه که انجامش بدین ولی اینکار رو انجام میدم تا شاید دانش آموزان سال های دیگه آلا استفاده بکنن....
بنظرم بهتره فیلمهایی ضبط بشن که فقط به حل تست بپردازن...منظورم تست های سخت و بدرد نخور نیست...تمام تست های کنکور و تست های پوششی و تالیفی ! برای جمع بندی و دسته بندی کردن یادگیری ها خیلی مفید هست اینکار...
یک مثال بزنم: الان این هفته کسی شروع بکنه از درس دیفرانسیل حد رو بخونه با فیلمهای آقای ثابتی بعد از اینکه تدریس تموم شد و موازات اون خود شخص تست هایی رو از هر کتابی که استفاده میکنه زد حالا بعد از یک ماه با چند فیلم از آقای شهریان با حل تستهای متنوع حد رو کاملا یادمیگیره و به حافظه بلند مدت خودش میسپاره....و و پیشنهاد دوم : اگه در توانتون هست برای دوران جمع بندی بعضی از درس ها که سال های قبل ضبط نشدن رو هم ضبط بکنین...مثل دیفرانسیل تحلیلی و ...
ممنون از شما یا علی
-
@ادمین
sohrab
@دانش-آموزان-آلاء
سلام دوستان
آقا من یه پیشنهادی دارم که میخوام مطرح کنم شما هم ببینید به درد میخورده یا نه!
آقا من میگم برای درس هندسه پایه کنکور که امسال ضبط نشده کلاس حل تست های کنکورهای چند سال اخیر برگزار کنید.البته اگه قراره هندسه پایه نداشته باشیم که از قرار معلوم نداریم دیگه چون دیگه دیره.
من از خیلیا شنیدم که میگن اگه برای هندسه پایه فقط تستای کنکورو بزنید نتیجه ی خوبی میگیرید بعد اگه یه همچین کلاسی برگزار بشه و سر هر تست استاد یه مختصر توضیحی بده عالی میشه .
البته من میدونم احتمال به انجام رسیدن این پشنهاد تو مایه های 10 درصده اما خب 10 درصدم کم نیست و اینم صرفا یه پیشنهاده .
دانش آموزای آالا رو تگ کردم که بیان نظرشونو بگن.
با تشکر -
sky daughter هم میتونن واسه تحلیلی هم پایه این کارو انجام بدنن و البته لطف کنن...بیان یه جمع بندی مطالب با تست داشته باشن
-
آقا من نظرم این هست ک ب قول admin سایت روزانه بالای 14 هزار بازدید داره ، کمک مالی هم هر چ بکنیم قطعا کمه پس سایت یه تبلیغاتی ( البته خواهشا پاپ آپ نه ) بزاره ما هم هر روز روش کلیک می کنیم ک درآمد سایت بالا بره، هیچکس هم اضیت نمیشه
@دانش-آموزان-آلاء @ادمین @و... -
Hassan Torabi در کل پیشنهادات گفته است:
آقا من نظرم این هست ک ب قول admin سایت روزانه بالای 14 هزار بازدید داره ، کمک مالی هم هر چ بکنیم قطعا کمه پس سایت یه تبلیغاتی ( البته خواهشا پاپ آپ نه ) بزاره ما هم هر روز روش کلیک می کنیم ک درآمد سایت بالا بره، هیچکس هم اضیت نمیشه
@دانش-آموزان-آلاء @ادمین @و...شدنی نیست.
تبلیغ چی میخواد کنه؟ محصولات پولی موسسه های دیگه؟ -
Mobin 7 در کل پیشنهادات گفته است:
Hassan Torabi در کل پیشنهادات گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء @ادمین @و...شدنی نیست.
تبلیغ چی میخواد کنه؟ محصولات پولی موسسه های دیگه؟سلام
تبلیغات همیشه محصولات بقیه نیست !اگر هم محصول ابشه نباید حتما کنکوری باشه !!
تنها مشکل کیفیت اون محصول هست به نظرم چون آلا نباید مبلغ چیزی با کیفیت نا مناسب باشه -
سلام جزوه ترجمه اقای ناصح زاده رو سایت هست من پیدا نکردم
-
خسته نباشید
اگه برای انجمن هم یه نرم افزار برا موبایل طراحی کنید خیلی عالی میشه
ممنون از سایت خوبتون