زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
@PeRshIA
من تمام این ها رو توی فیلمها دیدم و یاد داشت کردم الان یادم نیست که کدوم قسمت ولی فکر کنم چندتاش اول قسمت 6 توضیح دادن -
ztarahi
من فقط توی جزوشونو اون قسمت پایین صفحه چندتا مثال بئد نگاه کردم تو اونا نبود بخاطر همین فکر کردم نیست
اوکی مرسی -
@PeRshIA
استاد گل رو جز حساب کردند و قاعدتا هم جز هست چون گل قسمتی از بوته گل هست -
DR.PeRshIA دانش آموزان آلاءreplied to ztarahi on ۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط DR.PeRshIA انجام شده
ztarahi
تی ارایه استعاره برید اخر فیلم اخرین تست این کلمات هستن
ک استاد دقیقا همین کلماتی ک دوستمون پرسیدنو نمیگن الان نیگا کردم
قطعا دوستمونم برای همین سوال کررده
قسمت شیش ک شما گفتید ارایه ایهام هست -
این پست پاک شده!
-
@PeRshIA
گفتم فکر کنم قسمت 6 برو با دقت چیزی که نوشتم رو بخون گفتم چی؟؟ ( فکر کنم قسمت 6)
گفتم فکر کنم چون الان فیلمها در دسترسم نیست که نگاه کنم و دقیقا جوابتون رو بدم
. بی شک تمام این عبارتهایی که دوستمون پرسیدن استاد جواب دادم به صورت پراکنده چون توی جزوه ام فقط چیزهایی که استاد گفتن نوشتم
اجباری برای پذیرفت حرف بنده نیست انشاا... که موفق باشید -
ztarahi
اجباری نیست وقت اینجا رو گزاشتن م بحث کنیم ب ی جواب درست برسیم اگر خدا بخاد -
سلام من هرفیلمو دوباردیدم ولی شاید حواسم نبوده ولی تحلیل گزینه نکردن
-
داخل ادبیات موضوعی تست2450گل خیال رو استعاری گرفته عطر الهام هم استعاری اخه چجوری ؟؟؟؟؟
-
درمورد چشمه نوازش وزبان خدا هم لطفاً توضیح میدیدztarahiممنون
-
زبان خدا رو فهمیدم چشمه مواج میشه وصفی ولی چشمه نوازش چی میشه ؟؟?؟؟
-
DR.PeRshIA دانش آموزان آلاءreplied to mohammadsaleh96 on ۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اره منم سوالتو دیدم رفتم نگاه کردم تحلیل نکرده بود
چشمه هم جز هستش احتمالا استعاریه -
DR.PeRshIA دانش آموزان آلاءreplied to mohammadsaleh96 on ۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گلو ک میگیرن جز پس استعاریه
عطرم حتما جز گرفتن دیگه -
این پست پاک شده!
-
سلام. خسته نباشین. ببخشید، تدریس ادبیات آقای راوش عمومی ست یا واسه بچه های انسانی ؟ لطفا جواب بدین
-
hamidrez در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام. خسته نباشین. ببخشید، تدریس ادبیات آقای راوش عمومی ست یا واسه بچه های انسانی ؟ لطفا جواب بدین
سلام اگردقت کرده باشیددرصفحه اصلی دانلودفیلم ها توضیحات نوشته شده .من دیدم توضیحاتومثل اینکه برای تمامی رشته ها تدریس شده.
-
ztarahireplied to mohammadsaleh96 on ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط ztarahi انجام شده
mohammadsaleh96
چشمه مواج ---- مواج بودن یک صفت هست پس میشه وصفی
چشمه نوازش ---- نوازش کردن یک ویژگی از ویژگیهای انسان هست که به چشمه مانند شده (حتما میپرسی چطوری؟ ببین چشمه وقتی جاری میشه یک حرکت از بالا به پایین داره وقتی شما میخوایین کسی رو نوازش کنید مثلا میخوایین سر کسی رو نوازش کنید کف دستتون رو وقتی میزارین رو سر مخاطبتون برای نوازش کردن حرکت دسستتون از بالا به پایین هست مثل حرکت چشمه) ---پس میشه اضافه تشبیهی
زبان خدا ----- زبان جز هست پس میشه استعاری -
بچه هاااااا
یه کمک ازتون میخوام
من هنوز مبحث تکوار رو ندیدم میخواستم بدونم بچه هایی که این مبحث رو دیدن براشون سود مند بوده یا کلا بیخیال این یه دونه تست تکوار شدن
بیشتر میخوام بدونم روش وقت بذارم یانه ؟؟؟؟
لطفا بهم بگین چون میخوام تازه این مبحث رو شروع کنم -
ترنم
تستای اسونی داره حیفه بیخیالش شی -
ztarahi واقعا متشکرم ازتون بازم سئوالات مو ازشما ودیگردوستای گل الاییم میپرسم خیلی قشنگ چشمه نوازش رو گفتید ممنون ازتون
421/979