-
amirhossein7516
ممنون از پاسختون
ایشالا منم یاد بگیرمنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshamim 0 جزوش یادتون نره. لازمه
-
shamim 0 بله تضمین می کنم یاد می گیرید.یه جزوه ای هم پایین فیلم ها برای اسید وبازه. اونو چاپ کنید برای همراه با فیلم لازمه.
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirhossein7516
من خودم از فیلما جزوه مینویسم
ممنون -
shamim 0 جزوش یادتون نره. لازمه
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirhossein7516 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
البته جزوش درسنامه نیستا. سؤالات کنکوره. خودش روی کتاب درسش میده.
-
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirhossein7516
ااا مگه همونا ک سر کلاس میگن نیست؟گفتم ب زبون خودم بنویسم بهتره -
amirhossein7516
ااا مگه همونا ک سر کلاس میگن نیست؟گفتم ب زبون خودم بنویسم بهترهنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshamim 0 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
amirhossein7516
ااا مگه همونا ک سر کلاس میگن نیست؟گفتم ب زبون خودم بنویسم بهترهروی کتاب درسی درس میده و تست ها رو تو یه جزوه جداگونه برای بچه ها چاپ کردن و خیلی لازمتون میشه.
-
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تستاش پاسخ دارن؟از کجا دقیقا دانلود کنم
-
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط amirhossein7516 انجام شده
shamim 0 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
تستاش پاسخ دارن؟از کجا دقیقا دانلود کنم
از همون زیر فیلم ها. بیاید پایین صفحه تا فیلم ها که تموم کرد.اونجا جزوه ها گذاشته شده. خودش سر کلاس حلشون می کنه.
-
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۶، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۶، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط Mehdi_Zr انجام شده
مهندس اقاجانی جزوات خلاصه و مرور به سبک خودشون رو دارن بخریم؟
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @administrators @حامیان-آلاء-جزوات @ادمین -
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @administrators @حامیان-آلاء-جزوات @ادمیننوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۶، ۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi_Zr در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @administrators @حامیان-آلاء-جزوات @ادمینتو سایتشون برید. چیزهایی دارن که بدرد تون بخوره. اسمش خانه شیمی ایرانه.
-
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام سلام
بچه ها کسی میدونه چجوری میتونم ازمونای گاج 96 -97 رو تهیه کنم؟
-
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
آلان بنده فرض کنید شیمی رو از سال دوم دارم شروع میکنم،الان میشه از درس اول تا پنج سال دوم و از درس اول تا سوم سال سوم،درس و مبحث تدریس نشده در صفر تاصد رو بگید که من از کلاس درس ایشون استفاده کنم.
(لطفا مبحث تدریس نشده از درس رو بگید نه بصورت کلی مرسی.هرکدوم از فصلا هم که کامله بگید کامله)
خیلی متشکررررررررر -
سلام
آلان بنده فرض کنید شیمی رو از سال دوم دارم شروع میکنم،الان میشه از درس اول تا پنج سال دوم و از درس اول تا سوم سال سوم،درس و مبحث تدریس نشده در صفر تاصد رو بگید که من از کلاس درس ایشون استفاده کنم.
(لطفا مبحث تدریس نشده از درس رو بگید نه بصورت کلی مرسی.هرکدوم از فصلا هم که کامله بگید کامله)
خیلی متشکرررررررررنوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirkonkuri97 شما می تونید از کلاس کنکور سال 94_95 استفاده کنید. درسته به ترتیب نیست ولی فوق العاده عالی و کامله. ولی مال 95_96 رو نمی دونم
-
سلام
خیلی متشکررررررررر@amirkonkuri97
سلام
شیمی 2 فصل1و2 و3 سال 95- 96 کامله
البته بعضی جاهایی که تعریفی هستن رو تدریس نکردن ولی 94-95 فک کنم کامله
فصل4و5 سال94-95 کامله البته سال 95-96 هم برای گروه های عاملی ساختار ها رو تدریس کردن
برای شیمی3
استوکیومتری سال95-96 کامل تدریس شده
ترمودینامیک و محلول سال 94-95 تدریس شدهبرای شیمی پیش2 هم فصل اسید و باز و ترموشیمی فقط سال94-95 تدریس شده
واکنش ها حفظی و ساختارهای شیمی کنکور رو هم سال 95-96 تدریس کردن
-
@amirkonkuri97
سلام
فصل4و5 سال94-95 کامله البته سال 95-96 هم برای گروه های عاملی ساختار ها رو تدریس کردن
برای شیمی3
ترمودینامیک و محلول سال 94-95 تدریس شدهبرای شیمی پیش2 هم فصل اسید و باز و ترموشیمی فقط سال94-95 تدریس شده
این پست پاک شده! -
@amirkonkuri97
سلام
برای شیمی3
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmojtabah23 مرسی برادر
-
@amirkonkuri97
سلام
برای شیمی3
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmojtabah23 شما از فیلمای آقای صنیعی هم استفاده کردید؟؟؟؟
-
@amirkonkuri97 شما می تونید از کلاس کنکور سال 94_95 استفاده کنید. درسته به ترتیب نیست ولی فوق العاده عالی و کامله. ولی مال 95_96 رو نمی دونم
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۶، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirhossein7516 سلام استوکیومتری رو انداختن تو کانال استاد اقاجانی تازه تدریس کردن