-
sinahe در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
خیلی خوب میشد اگه آقای موذنی پور آمار رو هم تدریس میکردن.
ما همیشه آمار و با گسسته و هم با ریاضی تجربی و هم با هندسه تدریس می کنیم
امسال هم اگه وقت بشه این کار رو می کنیم اما فعلا از آمار آقای امینی راد استفاده کنید
-
سلام.
بچه ها یکی لطفاً این سوال رو برام توضیح بده .
در گرافی از مرتبه p اندازه برابر 15 است و درجه راس های گراف 3 یا 5 می باشد. مقدار p کدام است؟
1)6 2)7 3)8 4)9ARTHUR در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام.
در گرافی از مرتبه p اندازه برابر 15 است و درجه راس های گراف 3 یا 5 می باشد. مقدار p کدام است؟
1)6 2)7 3)8 4)9
سلام
این سوال رو جواب دادم من اما مطمئن نیستم,اگه جواب گزینه یک میشه بگو تا برات توضیح بدم -
سلام.
ببخشید این مجموعه بالا تکمیل شده یا بازم فیلم بهش اضافه میشه؟
ابنو پرسیدم چون بخش همنهشتی نظریه اعداد تدریس نشده! -
سلام.
ابنو پرسیدم چون بخش همنهشتی نظریه اعداد تدریس نشده!vahid در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام.
ابنو پرسیدم چون بخش همنهشتی نظریه اعداد تدریس نشده!نه در حال تدریس هست این بخش همین امسال داره ضبط میشه
-
سلام.
1)6 2)7 3)8 4)9ARTHUR
بنا ب قضیه ای ک قطعا خوندی تعداد رئوس فرد باید عددی زوج باشد پس یا گزینه 1 است یا گزینه 3 . حالا فقط می تونم بهت بگم اگه یه گراف از مرتبه شش (گزینه 1 ) رو یه گراف کامل رسم کنی ( تمام رئوس از درجه 5 ) جواب برابر 15 میشه پس گزینه 1 صحیح است . در مورد گزینه 3 هم فقط می تونم بگم هیچ طور نمی تونی چهارتا ( منظورم تعداد نصف راس هاست ) عدد بین 3 و 5 رو ترکیب کنی و به 15 برسی. ( ولی گزینه 1 میشه 3 تا 5 رو جمع کرد و ب 15 رسید ) -
ARTHUR
بنا ب قضیه ای ک قطعا خوندی تعداد رئوس فرد باید عددی زوج باشد پس یا گزینه 1 است یا گزینه 3 . حالا فقط می تونم بهت بگم اگه یه گراف از مرتبه شش (گزینه 1 ) رو یه گراف کامل رسم کنی ( تمام رئوس از درجه 5 ) جواب برابر 15 میشه پس گزینه 1 صحیح است . در مورد گزینه 3 هم فقط می تونم بگم هیچ طور نمی تونی چهارتا ( منظورم تعداد نصف راس هاست ) عدد بین 3 و 5 رو ترکیب کنی و به 15 برسی. ( ولی گزینه 1 میشه 3 تا 5 رو جمع کرد و ب 15 رسید )Hassan Torabi در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ARTHUR
بنا ب قضیه ای ک قطعا خوندی تعداد رئوس فرد باید عددی زوج باشد پس یا گزینه 1 است یا گزینه 3 . حالا فقط می تونم بهت بگم اگه یه گراف از مرتبه شش (گزینه 1 ) رو یه گراف کامل رسم کنی ( تمام رئوس از درجه 5 ) جواب برابر 15 میشه پس گزینه 1 صحیح است . در مورد گزینه 3 هم فقط می تونم بگم هیچ طور نمی تونی چهارتا ( منظورم تعداد نصف راس هاست ) عدد بین 3 و 5 رو ترکیب کنی و به 15 برسی. ( ولی گزینه 1 میشه 3 تا 5 رو جمع کرد و ب 15 رسید )راه حل دومی هم داشت البته
تو صورت سوال گفته شده درجه تمام رئوس 3 یا 5 هاین مارو یاد گراف کامل میندازه پس چون بالاترین درجه 5 هست این گراف بین گراف کامل مرتبه 6 (و بالاتر نمیتونه باشه چون اگه راسی اضافه بشه قطعا به تعداد یال ها اضافه میشه و درجات هم بیشتر میشن) و گراف 3 منتظم از مرتبه 6 هست
تو این سوال اصلا اندازه گراف تاثیری نداشت -
Hassan Torabi در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ARTHUR
بنا ب قضیه ای ک قطعا خوندی تعداد رئوس فرد باید عددی زوج باشد پس یا گزینه 1 است یا گزینه 3 . حالا فقط می تونم بهت بگم اگه یه گراف از مرتبه شش (گزینه 1 ) رو یه گراف کامل رسم کنی ( تمام رئوس از درجه 5 ) جواب برابر 15 میشه پس گزینه 1 صحیح است . در مورد گزینه 3 هم فقط می تونم بگم هیچ طور نمی تونی چهارتا ( منظورم تعداد نصف راس هاست ) عدد بین 3 و 5 رو ترکیب کنی و به 15 برسی. ( ولی گزینه 1 میشه 3 تا 5 رو جمع کرد و ب 15 رسید )راه حل دومی هم داشت البته
تو صورت سوال گفته شده درجه تمام رئوس 3 یا 5 هاین مارو یاد گراف کامل میندازه پس چون بالاترین درجه 5 هست این گراف بین گراف کامل مرتبه 6 (و بالاتر نمیتونه باشه چون اگه راسی اضافه بشه قطعا به تعداد یال ها اضافه میشه و درجات هم بیشتر میشن) و گراف 3 منتظم از مرتبه 6 هست
تو این سوال اصلا اندازه گراف تاثیری نداشتReza.Tah
برا چی وقتی تو صورت سوال گفته درجه تمام رئوس 3 یا 5 یاد ه گراف کامل می افتی ؟ -
Reza.Tah
برا چی وقتی تو صورت سوال گفته درجه تمام رئوس 3 یا 5 یاد ه گراف کامل می افتی ؟Hassan Torabi در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Reza.Tah
برا چی وقتی تو صورت سوال گفته درجه تمام رئوس 3 یا 5 یاد ه گراف کامل می افتی ؟یه بار فرض کن تمام رئوس درجه 5 باشن و درجه 3 نداشته باشیم
یه بار فرض کن تمام رئوس درجه 3 باشن و درجه 5 نداشته باشیم
خوب این دو تا فرض مارو یاد گراف کامل مرتبه 4و 6 میندازه دیگه
که گرافی که مد نظر طراح بوده یه چیزی بین این دو گراف میشه -
Reza.Tah
برا چی وقتی تو صورت سوال گفته درجه تمام رئوس 3 یا 5 یاد ه گراف کامل می افتی ؟یه بار فرض کن تمام رئوس درجه 5 باشن و درجه 3 نداشته باشیم
یه بار فرض کن تمام رئوس درجه 3 باشن و درجه 5 نداشته باشیم
خوب این دو تا فرض مارو یاد گراف کامل مرتبه 4و 6 میندازه دیگه
که گرافی که مد نظر طراح بوده یه چیزی بین این دو گراف میشهReza.Tah
خب اینطوری فکر میکنی بعد میگی اندازه مهم نیست ( البته با لهن مزاح بخون )
من فکر میکنم 3 تا راس درجه 5 و 4 تا راس درجه 3 داریم . اگه اندازرو نداده بود ک نمیشد حل کرد ، ضمنا راه حل شما دقیقا چیزی بود ک تو ذهن من بود ولی اونطور ک استاد گفتن باید از ترکیبات استفاده کنیم ب همین دلیل من اونطور توضیح دادم . -
Reza.Tah
من فکر میکنم 3 تا راس درجه 5 و 4 تا راس درجه 3 داریم . اگه اندازرو نداده بود ک نمیشد حل کرد ، ضمنا راه حل شما دقیقا چیزی بود ک تو ذهن من بود ولی اونطور ک استاد گفتن باید از ترکیبات استفاده کنیم ب همین دلیل من اونطور توضیح دادم .Hassan Torabi در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Reza.Tah
من فکر میکنم 3 تا راس درجه 5 و 4 تا راس درجه 3 داریم . اگه اندازرو نداده بود ک نمیشد حل کرد ، ضمنا راه حل شما دقیقا چیزی بود ک تو ذهن من بود ولی اونطور ک استاد گفتن باید از ترکیبات استفاده کنیم ب همین دلیل من اونطور توضیح دادم .خب نمیشه که!3 تا راس درجه 5 و 4 تا راس درجه 3 میشه 7 تا راس فرد!خودت با همین روش جواب دادی دو تا گزینه رد شد
اندازه هم تاثیری نداشت دیگه واقعا طراح میتونست نده اندازه رو(واسه همین گفتم راهنمایی ضایع) -
Reza.Tah
من فکر میکنم 3 تا راس درجه 5 و 4 تا راس درجه 3 داریم . اگه اندازرو نداده بود ک نمیشد حل کرد ، ضمنا راه حل شما دقیقا چیزی بود ک تو ذهن من بود ولی اونطور ک استاد گفتن باید از ترکیبات استفاده کنیم ب همین دلیل من اونطور توضیح دادم .خب نمیشه که!3 تا راس درجه 5 و 4 تا راس درجه 3 میشه 7 تا راس فرد!خودت با همین روش جواب دادی دو تا گزینه رد شد
اندازه هم تاثیری نداشت دیگه واقعا طراح میتونست نده اندازه رو(واسه همین گفتم راهنمایی ضایع)Reza.Tah
اشتباه تایپ کردم . منظورم 3 تا راس درجه 5 و 5 تا راس درجه 3 بود . So sorry -
با سلام و خسته نباشید به تمامی کارکنان محترم آلا
ببخشید بعد از تئوری اعداد کدام مبحث تدریس می شن -
با سلام و خسته نباشید به تمامی کارکنان محترم آلا
ببخشید بعد از تئوری اعداد کدام مبحث تدریس می شناین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
سلام کسی ویدیو های انالیز استاد رو دیده تستاش خیلی سنگینه با این ویدیو میشه جواب داد بهش
-
خوب فقط می خوام در سطح کتاب بخونم اخه اصلا نمیتونم ازش تست بزنم به نظرم خیلی سخته واسه همین گفتم که اون مطالبی که اسونتره یا مهمتره تست بزنم که وقتشو به بقیه درسا بدم...
-
دوستان بی زحمت حل کنن ممنون میشم البته فقط حل نکنا توضیح هم بدن ممنون مبشم