-
popeye در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان ترموديناميك كامله؟
دوست عزیز پیشنهاد من اینه که شما جلسه آخر ترمودینامیک که رو سایته رو بگیرید و آخراش رو ببینید . مشخص میشه کامله یا نه. بالاخره خودتون میدونید مطالب ترمودینامیک درباره چی هست دیگه.
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan
بله اگه ميتونستم اين كار رو ميكردم ولي من نت پر سرعت ندارم ميخوام ببينم اگه كامله برام دانلود كنن -
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعد چطوری تحویلت بدن؟؟؟
-
بعد چطوری تحویلت بدن؟؟؟
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهThe Doctor در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بعد چطوری تحویلت بدن؟؟؟
توي فلش با اجازتون!!!
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اوكي مرسي مهم نيست اصلا
-
mohammadhassan
بله اگه ميتونستم اين كار رو ميكردم ولي من نت پر سرعت ندارم ميخوام ببينم اگه كامله برام دانلود كنننوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpopeye در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadhassan
بله اگه ميتونستم اين كار رو ميكردم ولي من نت پر سرعت ندارم ميخوام ببينم اگه كامله برام دانلود كننمن تجربیم وگرنه کمکتون میکردم. @mahdis127 شاید بتونن کمکتون بکنن.
-
mohammadhassan
بله اگه ميتونستم اين كار رو ميكردم ولي من نت پر سرعت ندارم ميخوام ببينم اگه كامله برام دانلود كننمن تجربیم وگرنه کمکتون میکردم. @mahdis127 شاید بتونن کمکتون بکنن.
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadhassan
بله ميدونم خيلي لطف كردين بازم
-
AAMMIIRRRREEZZAA کل مبحث دکتر طلوعی
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohadeseh-m-m فدایت
جزوه هات رو گیر آوردی؟ -
@mohadeseh-m-m فدایت
جزوه هات رو گیر آوردی؟نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAAMMIIRRRREEZZAA یه سری ها رو اره گیر اوردم بیا پی وی واست بفرستم
-
AAMMIIRRRREEZZAA یه سری ها رو اره گیر اوردم بیا پی وی واست بفرستم
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohadeseh-m-m در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
AAMMIIRRRREEZZAA یه سری ها رو اره گیر اوردم بیا پی وی واست بفرستم
جزوه هاي اقاي طلوعي رو پيدا كرديد ؟
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AAMMIIRRRREEZZAA popeye http://s8.picofile.com/file/8293136626/جزوه_فشار_دکتر_طلوعی.pdf.html
زحمت ارسال جزوات رو اقای محمد حسن کشیدن mohammadhassan -
AAMMIIRRRREEZZAA popeye http://s8.picofile.com/file/8293136626/جزوه_فشار_دکتر_طلوعی.pdf.html
زحمت ارسال جزوات رو اقای محمد حسن کشیدن mohammadhassanنوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان من نسبت به این برنامه و سایت اگاهی کافی ندارم جزوات رو میفرستم خودتون دیگه متوجه شین من توضیح نمیدم دیگه
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
کسانی که استفاده کردن لطفا نظرشون رو بگن
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهThe Doctor در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کسانی که استفاده کردن لطفا نظرشون رو بگن
؟؟؟
-
ممنون از دوستان بابت آپلود کردن جزوه ها خیلی تو زمانم صرفه جویی شده فقط متاسفانه بعضی از جزوه ها زیاد خوش خط نیست و خوندنش ی کمی مشکله! از دوستانی که جزوه های خوش خط تری دارن ممنون می شم برای دانلود قرار بدن
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط The Doctor انجام شده
خیر استاد فدایی فرد صفر تاصده
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نوروبازتاب نور همون عدسی و اینه هاست؟؟ اخه میخوام این بحثو ببینم. sahba
@دانش-آموزان-آلاء The Doctor