-
دوستان کسی آدرس تلگرامی استاد رو نداره؟؟؟
mohammadsaleh96 @opticss
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه سوال:
تو جلسه ۸ م. مگه نه اینکه چکالی ینی مقدار بارالکتریکی موجود روی سطح خارجی جسم رسانا. پس چرا استاد تو تست ۴ همین جلسه چگالی سطح داخلی رو هم حساب کرد؟؟؟؟ -
استاد تست ریاضی خیلی بیشتر حل میکنه تا تجربی چرا اخه
-
zahra1303 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@pershia در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
zahra1303 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@pershia میتونن از فیلم های سال قبل استفاده کنن تا مشکلی ب وجود نیاد ... فیلم های سال قبل کاملا
اگ اینجوریه پس اصن استاد طلوعی تدریس نکنن برن سالا قبلو ببیین بچه ها
این ی سبک جدیده ک آلا امسال در پیش گرفته بچه ها با هر کدوم راحتن میتونن پیش بیان .. بعضی ها امسال هم از تدریس های پارسال استفاده میکنن .. مشکلی نیس
این نمیشه ک باید الا ی جوری پیش بره ک همه بتونن استفاده کنن وقتی الکتریسیته ب کاری نمیاد چرا باید تدریس بشه؟
DR.PeRshIA براي شما كه دارين ازمون ميدين شايد الكتريسته بكار نره اما واسه من كه دارم تو خونه درس ميخونم بدون هيچ ازموني اين روش عاليه مخصوصا براي ادماي كه يه مدت درس ول كردن استاد طلوعي واقعا عالي درس ميدن
خدا خيرتون بده عجرتون با امام حسين -
دوستان این موضوع اصلا قابل بحث نیست. چون خود استاد با اینهممه سابقه تدریس مسلما از من و شما بیشتر میدونه که کی چیو تدریس کنه.
faezenj دقيقا حرف دوستمون درسته استاد واقعا عاليييييييييييي درس ميده عاليييي دستشوننن درد نكنه
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به همه آلایی ها و درود بر استاد بزرگوار دکتر طلوعی که تدریسشون فوق العاده هست ... دوستان یه سوال داشتم واسه فیزیک پایه خیلی سبز خوبه؟؟؟
-
سلام به همه آلایی ها و درود بر استاد بزرگوار دکتر طلوعی که تدریسشون فوق العاده هست ... دوستان یه سوال داشتم واسه فیزیک پایه خیلی سبز خوبه؟؟؟
mohammad300
گاج یا نشر الگو رو من دیدم بیشتر عمومیت داره -
mohammad300
گاج یا نشر الگو رو من دیدم بیشتر عمومیت دارهنوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۵، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDR.PeRshIA گاج آی کیو یا میکرو ... ؟؟ یا اصن فرقی ندارن ...؟!
-
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۵، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من یه مدت از درسای دبیرستان دور بودم. فیزیک هیچی یادم نیس :| با همین ترتیبی که استاد طلوعی درس دادن پیش برم به مشکل نمیخورم؟ یا نیاز داره پیش نیازارو قبلا خودم بخونم؟؟
-
DR.PeRshIA گاج آی کیو یا میکرو ... ؟؟ یا اصن فرقی ندارن ...؟!
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۵، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad300
فرق دارن .. میکرو -
من یه مدت از درسای دبیرستان دور بودم. فیزیک هیچی یادم نیس :| با همین ترتیبی که استاد طلوعی درس دادن پیش برم به مشکل نمیخورم؟ یا نیاز داره پیش نیازارو قبلا خودم بخونم؟؟
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۵، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahsa_k
فک نکنم مشکلی پیش بیاد .. تو فیلمایی که من دیدم تا الان پیش نیازها هم گفته شده -
بچه ها بنظرتون فیزیک بیشتر از 100 جلسه طول میکشه؟
یه مشکل که این فیزیک استاد داره و تنها مشکلشه
بدون جزوس
جزوه ای هم که خودشون دادن جا نداره
-
بچه ها بنظرتون فیزیک بیشتر از 100 جلسه طول میکشه؟
یه مشکل که این فیزیک استاد داره و تنها مشکلشه
بدون جزوس
جزوه ای هم که خودشون دادن جا نداره
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_Mr.Gentleman_
اگه پیش وپایه تدریس شه که بیشتر از 100 هم میشه! -
@_Mr.Gentleman_ راهش خیلی راحته فیلم ها رو ببین خودت جزوه تدارک ببین و تک تک تستاشو بنویس در جزوه با تکنیک های حل سوالش الان پوستت کنده میشه ولی 3 ماه اخر جمعبندی قدرتنمدانه در فیزیک میتونی انجام بدی و به راحتی فیزیکو بالای 40 % بزنی این درصد برای قبول شدن در پزشکی کافیه
جزوه ای که از کلاس های جناب دکتر طلوعی بدست امده قوی تر از هر کتاب جمعبندی هست در درستی این حرف شکی نیست ! -
سلام
دوستان کسی اطلاع داره مبحث دینامیک کی استارت میخوره؟ -
mohammad300
فرق دارن .. میکرونوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۵، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@drsara تعداد سوالای میکرو پایه بیش از ۳۰۰۰ تاس؟؟
-
@drsara تعداد سوالای میکرو پایه بیش از ۳۰۰۰ تاس؟؟
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad300
2985 :| -
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام . من قبلا هم خدمتتون عارض شده بودم که خواهشا تدریس بردار رو در اولویت قرار بدین . فیزیک بدون اموزش بردار واقعا بی معنیه . خواهشا در الویت خودتون بذارید . ممنون و سپاس
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!