قرار صبحگاهی:)
-
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام من امروز ساعت 6 بیدار شدم
-
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهchichak am من که نمیتونم صبح زود بیدار شم نمیدونم چرا
قبلنا راحت بیدار میشدم ولی الان نه -
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@mitra-ism-rahmani کجاس؟...گزارش بده ببینیم
۱ ساعت تاخیر در بیداری
-
chichak am من که نمیتونم صبح زود بیدار شم نمیدونم چرا
قبلنا راحت بیدار میشدم ولی الان نه -
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ساعت دو خوابیدم شیش بیدار شدم
ولی الان دارم از بیخوابی میمیرم
من رفتم دوساعتی بگیرم بخوابم -
چرا من تصمیم میگیرم ی کاریو شروع کنم میزنم ب کل نابودش میکنم من هرروز 6و نیم بیدار میشدم امروز ک تصمیم گرفتم 6 بیدارشم 10و نیم بیدارشدم
@bahar-khanoom اصلا این روزا که هدف میزاری مخصوصا واس بیدار شدن خواب می چسبه میخوای درس بخونی تلویزیون فیلم میزاره اصلا خراب میشه
-
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@mitra-ism-rahmani کجاس؟...گزارش بده ببینیم
۱ ساعت تاخیر در بیداری
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani یک ساعت؟
بهت رحم میکنم چون بار اوله
اجازه میدم خودت مجازاتتو تعیین کنی
البته منم تقریبا ۳ خوابیدم ۷ بیدار شدم
کی منو مجازات کنه؟
-
M Tg
خب شبش زود بخواب
خیلی از دانش آموزا(یکیش مثل خودم)ساعت ۱_۲شب میخوابیم بعد انتظار داریم ک زود بیدار بشیم.بدن هم باید بهش ی تایم خاصی داده بشه تا شارژ بشهنوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh در قرار صبحگاهی:) گفته است:
M Tg
خب شبش زود بخواب
خیلی از دانش آموزا(یکیش مثل خودم)ساعت ۱_۲شب میخوابیم بعد انتظار داریم ک زود بیدار بشیم.بدن هم باید بهش ی تایم خاصی داده بشه تا شارژ بشهفرقی نداره صبحا خواب میمونم
-
Hhh Hh در قرار صبحگاهی:) گفته است:
M Tg
خب شبش زود بخواب
خیلی از دانش آموزا(یکیش مثل خودم)ساعت ۱_۲شب میخوابیم بعد انتظار داریم ک زود بیدار بشیم.بدن هم باید بهش ی تایم خاصی داده بشه تا شارژ بشهفرقی نداره صبحا خواب میمونم
-
M Tg
تو چند شب امتحان کن.ساعت ۹_۱۰ شب بخواب.
ی دکتری داشت صحبت میکرد گفت ک وقتی حدود این ساعت ها بخوابین ساعت ۵_۴ بیدار میشین.و پر انرژی تر هستین.
اگه حیاط دارین صبح برو بیرون تو هوای آزاد ، انرژی میگیری. -
M Tg
تو چند شب امتحان کن.ساعت ۹_۱۰ شب بخواب.
ی دکتری داشت صحبت میکرد گفت ک وقتی حدود این ساعت ها بخوابین ساعت ۵_۴ بیدار میشین.و پر انرژی تر هستین.
اگه حیاط دارین صبح برو بیرون تو هوای آزاد ، انرژی میگیری. -
مهم ترین مهم ترین و مهم ترین اصل برای زود بیدار شدن
انگیزس
سعی کنید به خودتون روحیه بدید
اعتماد بنفس بدین به خودتون
تاحالا فکر کردین چرا برای مناسبتای جذاب هیچوقت دیر از خواب بیدار نشدین؟
مثل سفر و عید و اردو و مهمونی و ...
چون انگیزه داشتین
سعی کنین به خودتون و کاری که پیش رو دارید عشق بورزید... -
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg
همین دیگه.ساعت بدنت بهم خورده .بدن به طور معمول ۶_۷ساعت خواب لازم داره.وقتی ساعت ۱۲ بخوابی ۶تا۸ بیدار میشی(ابته این برای همه نیست.بعضیا ک کم خونی دارن ممکنه بیشتر باشه چون بیشتر خسته میشن)
چند شب زود بخواب درست میشه(تنظیم میشه).منم قبلا ک زود بیدار میشدم.همیشه ۹تا۱۰ شب خواب بودم.نزدیک این ساعتا خوابم میگرفت. و ساعت ۴_۵ بیدار بودم و درطول روز نمیخوابیدم.ولی الان با اینکه بیشتر میخوابم ولی بازم عصر باید حداقل نیم ساعت رو بخوابم تا انرژی بگیرم -
M Tg
همین دیگه.ساعت بدنت بهم خورده .بدن به طور معمول ۶_۷ساعت خواب لازم داره.وقتی ساعت ۱۲ بخوابی ۶تا۸ بیدار میشی(ابته این برای همه نیست.بعضیا ک کم خونی دارن ممکنه بیشتر باشه چون بیشتر خسته میشن)
چند شب زود بخواب درست میشه(تنظیم میشه).منم قبلا ک زود بیدار میشدم.همیشه ۹تا۱۰ شب خواب بودم.نزدیک این ساعتا خوابم میگرفت. و ساعت ۴_۵ بیدار بودم و درطول روز نمیخوابیدم.ولی الان با اینکه بیشتر میخوابم ولی بازم عصر باید حداقل نیم ساعت رو بخوابم تا انرژی بگیرم -
M Tg
آها.منطقه ای که شما هستین سرده.
جایی ک ما هستیم صبح ها باد ملایمی(سرد نیست) میاد خیلی انرژی میگیرم.مخصوصا اول صبح ک هنوز درست آفتاب نزده -
Hhh Hh چیکار کنم شب ۹ خوابم ببره؟
من الان ۲ شب مطالعمو خراب کردم شب خوابیدم صبح زود ک بیدار نشدم هیچ تایم خوندن اون شبمم خراب شد -
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh خواب نرفتن در عصر ها!!!!
من قبول ندارم -
Hhh Hh خواب نرفتن در عصر ها!!!!
من قبول ندارمنوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۹، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیررضا فلاح نژاد
برای من جواب داده