قرار صبحگاهی:)
-
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@mitra-ism-rahmani 🥺🥺🥺از رفتنت ناراحت و از اینکه تصمیم گرفتی درس بخونی(نه اینکه نمیخوندی ولی اینکه برا درس میخوای اینکارو بکنی خیلی دوست داشتنیه) واقعا از صمیم قلبم خوشحالم️چاقو هامو میذارم انشاالله همه اشو یه ضرب نثارت کنم🥺خدا پشت و پناهت...انشاالله موفق باشیبدون من و بقیه هم از هم صحبتی باهات خیلی خوشحال شدیم
ممنون ولی دی ماه برمیگردم با کلی خبر خوب اینکه اونجایی که میخواستم در درس و ساعت مطالعه و بیدار شدن رسیدم
-
Kosar Mahmoudi در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@mitra-ism-rahmani میشه همین تاپیک رو تگ کنین من ببینم همش دارم دنبالش میگردم و نیستش
https://forum.alaatv.com/topic/16584/گزارش-کار-و-باهم-درسخوندن-بچه-های-کنکور1400/3?_=1604688567950
امیدوارم درست داده باشم این اون چیزیه که میخواستین ببخشید دیر شد -
@mitra-ism-rahmani 🥺🥺🥺از رفتنت ناراحت و از اینکه تصمیم گرفتی درس بخونی(نه اینکه نمیخوندی ولی اینکه برا درس میخوای اینکارو بکنی خیلی دوست داشتنیه) واقعا از صمیم قلبم خوشحالم️چاقو هامو میذارم انشاالله همه اشو یه ضرب نثارت کنم🥺خدا پشت و پناهت...انشاالله موفق باشیبدون من و بقیه هم از هم صحبتی باهات خیلی خوشحال شدیم
-
@mitra-ism-rahmani وایییییییی بالاخره گذاشتیییمنو بگیریدغش نکنم که انگار معجزه شده..آخرالزمانه🥳🥳🥳🥳تبریک به خودم تبریک به شما تبریک به همه
نه دیگه این شب های آخر را گفتم بذارم وگرنه من تا گیر نکنم نمیذارم
-
خب اول از همه از بودن در کنارتون خوشحال شدم در کل نتنها این تاپیک کل انجمن
انجمن تنها جایی بود بعد از خونه و البته کلاس زبان که اطرافیانم را دوس داشتم و باهاشون اهل حرف زدن و گاهی چت کردن بودم
بیشتر مقدار حرف زدنم در این ۳ سال گذشته بعد از خونه انجمن بود
در انجمن احساس محبت و دوستی موج میزنه و خب رقابت های مختلف اما سالم
اصلا دارم چی میگم زدم جاده خاکی . شد شبیه متن سخنرانی قبل از مهاجرت از ایران
خب در کل خیلی خوب بودید و خیلی پیگیر و گاهی چاقو کش ( همیشه البته ) و خب همینا باعث شد پیشرفت کنم و البته من ادامه میدم برای ساعت ۵ صبح
در کل بر اساس یه اتفاقی برنامه هام به هم ریخت که باید تا دی ماه درستش کنم به همین دلیل این مدت باقی مانده از پاییز را در خدمتتون نیستم همین
گفتم ولی مردم .... -
Kosar Mahmoudi تاپیک گزارش درسی
-
@mitra-ism-rahmani میشه همین تاپیک رو تگ کنین من ببینم همش دارم دنبالش میگردم و نیستش
-
@mitra-ism-rahmani دوست داشتی بگو...اگه حوصله ات شد
حال ندارم الان یعنی خیلی حوصله دارم که از استیکر استفاده میکنم
-
@mitra-ism-rahmani یه حس بدی بم دس داد...یاد این میوفتمحس میکنم بیرون از انجمن درون شما اینجوریه🥺رحم کنید بخدا راه دوری نمیره...شمر که از شمر بودنش خیری ندید
نمیدونم نه کلا درون گرام زیادم اهل حرف نیستم و خونگرم نیستم و یه کوچولو خشک
خلاصه همون شمر -
بچه ها یه چیزی
اینا تو تاپیک گزارش درس خوندن هم گفتم اینجا هم بگم -
@mitra-ism-rahmani زحمت نکشید🥺میترسم خسته بشیدبا چاقو راحت ترم....البته میدونم شما دل رحمید رو من چاقو نمیکشید نه؟🥺(مظلوم بازی)
اتفاقا مهربون ترین اخلاقم را گذاشتم برای انجمن وگرنه خارج از انجمن چه در فضای مجازی و زندگی روزمره یه شمر به تمام معنام
-
@ermia-mirzakhani ن مجرم همان است ک بود اره هاراباز آرید
-
@ermia-mirzakhani شکر..
-
پست 2541 از 3065