قرار صبحگاهی:)
-
@ermia-mirzakhani میگم خودت صبا ساعت چن بیدار میشی؟!
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط Tragic Girl انجام شده@sadaf-a در کل کنجکاو شدم
@Ermia-Mirzakhani -
@sadaf-a در کل کنجکاو شدم
@Ermia-Mirzakhaniنوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a من؟
من یه بنده خدای بی نوای بد بختم🥺از من در گذرید
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ermia-mirzakhani هعی بدبخت چرا؟!... اگع دردیم داری بگو من خوشبخت ترین آدم دنیام!
-
@sadaf-a در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@ermia-mirzakhani میگم خودت صبا ساعت چن بیدار میشی؟!
من یکی که به جا چاقو اره برقی میارم براشون
خخخخخنوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani زحمت نکشید🥺میترسم خسته بشید
با چاقو راحت ترم....البته میدونم شما دل رحمید رو من چاقو نمیکشید نه؟🥺(مظلوم بازی)
-
@ermia-mirzakhani هعی بدبخت چرا؟!... اگع دردیم داری بگو من خوشبخت ترین آدم دنیام!
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a واو...چه اعتماد به نفسی
خوشمان امد
نه بد بخت اصطلاح بود....من خداروشاکرم همینی که هستم
-
@sadaf-a اره هارا بازگردانید..جوردیگربایدزد
-
@sadaf-a اره هارا بازگردانید..جوردیگربایدزد
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@sadaf-a واو...چه اعتماد به نفسی
خوشمان امد
نه بد بخت اصطلاح بود....من خداروشاکرم همینی که هستم
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ermia-mirzakhani شکر..
-
@ermia-mirzakhani ن مجرم همان است ک بود اره هاراباز آرید
-
@mitra-ism-rahmani زحمت نکشید🥺میترسم خسته بشید
با چاقو راحت ترم....البته میدونم شما دل رحمید رو من چاقو نمیکشید نه؟🥺(مظلوم بازی)
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
اتفاقا مهربون ترین اخلاقم را گذاشتم برای انجمن وگرنه خارج از انجمن چه در فضای مجازی و زندگی روزمره یه شمر به تمام معنام
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها یه چیزی
اینا تو تاپیک گزارش درس خوندن هم گفتم اینجا هم بگم -
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
اتفاقا مهربون ترین اخلاقم را گذاشتم برای انجمن وگرنه خارج از انجمن چه در فضای مجازی و زندگی روزمره یه شمر به تمام معنام
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
یه حس بدی بم دس داد...یاد این میوفتم
حس میکنم بیرون از انجمن درون شما اینجوریه🥺رحم کنید بخدا راه دوری نمیره...شمر که از شمر بودنش خیری ندید
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani دوست داشتی بگو...اگه حوصله ات شد
-
@mitra-ism-rahmani
حس میکنم بیرون از انجمن درون شما اینجوریه🥺رحم کنید بخدا راه دوری نمیره...شمر که از شمر بودنش خیری ندید
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@mitra-ism-rahmani
نمیدونم نه کلا درون گرام زیادم اهل حرف نیستم و خونگرم نیستم و یه کوچولو خشک
خلاصه همون شمر -
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حال ندارم
الان یعنی خیلی حوصله دارم که از استیکر استفاده میکنم
-
@mitra-ism-rahmani
نمیدونم نه کلا درون گرام زیادم اهل حرف نیستم و خونگرم نیستم و یه کوچولو خشک
خلاصه همون شمرنوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani قسمت اول اخلاقتون شبیه منه ولی من خیلی خون گرم و البته تعریف نمیخوام بکنم ولی شاید کمی مهربون باشم....یعنی یه نصف شمرم منم
-
حال ندارم
الان یعنی خیلی حوصله دارم که از استیکر استفاده میکنم
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani وایییییییی بالاخره گذاشتییی
منو بگیریدغش نکنم که انگار معجزه شده..آخرالزمانه🥳🥳🥳🥳تبریک به خودم تبریک به شما تبریک به همه
-
@mitra-ism-rahmani قسمت اول اخلاقتون شبیه منه ولی من خیلی خون گرم و البته تعریف نمیخوام بکنم ولی شاید کمی مهربون باشم....یعنی یه نصف شمرم منم
@mitra-ism-rahmani میشه همین تاپیک رو تگ کنین من ببینم همش دارم دنبالش میگردم و نیستش
-
@mitra-ism-rahmani میشه همین تاپیک رو تگ کنین من ببینم همش دارم دنبالش میگردم و نیستش
Kosar Mahmoudi تاپیک گزارش درسی
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط _Mitra_ انجام شده
خب اول از همه از بودن در کنارتون خوشحال شدم در کل نتنها این تاپیک کل انجمن
انجمن تنها جایی بود بعد از خونه و البته کلاس زبانکه اطرافیانم را دوس داشتم و باهاشون اهل حرف زدن و گاهی چت کردن بودم
بیشتر مقدار حرف زدنم در این ۳ سال گذشته بعد از خونه انجمن بود
در انجمن احساس محبت و دوستی موج میزنه و خب رقابت های مختلف اما سالم
اصلا دارم چی میگم زدم جاده خاکی . شد شبیه متن سخنرانی قبل از مهاجرت از ایران
خب در کل خیلی خوب بودید و خیلی پیگیر و گاهی چاقو کش ( همیشه البته) و خب همینا باعث شد پیشرفت کنم و البته من ادامه میدم برای ساعت ۵ صبح
در کل بر اساس یه اتفاقی برنامه هام به هم ریخت که باید تا دی ماه درستش کنم به همین دلیل این مدت باقی مانده از پاییز را در خدمتتون نیستم همین
گفتم ولی مردم ....