-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط NoBogh انجام شده
دیالوگ های ماندگار
استاد فدایی فرد کبیر : فرض کنید شما اینجایید ، دارید قلعه می سازید و شن بازی می کنید ، دوستتونم اونور داره غرق میشه میرید نجاتش بدید ... (بعد کات شدن بخشی از فیلم) حالا بقیه اش تو ذهن خودتون ...(جلسه های نور یا شکست نور 94)
استاد آقاجانی کبیر : 1- آرم بنزه، یا سایپا ؟ کیفیتشون که فرق نداره ...(جلسه های دوم 94)
استاد آقاجانی کبیر : 2- آریا انتظار نگاهش فرق داره(جلسه های سینتیک 94)
استاد ناصح زاده ی کبیر : چی میگی چیکار می کنی ؟(تو جلسه ای که پرسش پاسخ بود)
استاد ناصح زاده ی کبیر : 2- اکبر و مریم فقط مفاتیح می خوننا ، گفتم ذهنتون جای دیگه نره(جلسه ممنوع من الصرف)
و درنهایت از تمام استادها به ویژه سه تا استاد بزرگ و والامقامی که نام بردم تشکر می کنم زیاادددددد ! استاد ناصح زاده ی کبیر که 0% مارو کرد 80% ، استاد آقاجانی کبیر که تراز 5500 رو کرد 7300 ، آقای فدایی فرد کبیر هم که ترکوندن دیگه خدای فیزیک شدیم !
-
دیالوگ های ماندگار
استاد فدایی فرد کبیر : فرض کنید شما اینجایید ، دارید قلعه می سازید و شن بازی می کنید ، دوستتونم اونور داره غرق میشه میرید نجاتش بدید ... (بعد کات شدن بخشی از فیلم) حالا بقیه اش تو ذهن خودتون ...(جلسه های نور یا شکست نور 94)
استاد آقاجانی کبیر : 1- آرم بنزه، یا سایپا ؟ کیفیتشون که فرق نداره ...(جلسه های دوم 94)
استاد ناصح زاده ی کبیر : 2- اکبر و مریم فقط مفاتیح می خوننا ، گفتم ذهنتون جای دیگه نره(جلسه ممنوع من الصرف)
و درنهایت از تمام استادها به ویژه سه تا استاد بزرگ و والامقامی که نام بردم تشکر می کنم زیاادددددد ! استاد ناصح زاده ی کبیر که 0% مارو کرد 80% ، استاد آقاجانی کبیر که تراز 5500 رو کرد 7300 ، آقای فدایی فرد کبیر هم که ترکوندن دیگه خدای فیزیک شدیم !
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شده -
دیالوگ های ماندگار
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط banoo انجام شدهNoBogh در نازترین جمله ی شما در مورد هر دبیر آلاء گفته است:
دیالوگ های ماندگار
و درنهایت از تمام استادها به ویژه سه تا استاد بزرگ و والامقامی که نام بردم تشکر می کنم زیاادددددد ! استاد ناصح زاده ی کبیر که 0% مارو کرد 80% ، استاد آقاجانی کبیر که تراز 5500 رو کرد 7300 ، آقاجای فدایی فرد کبیر هم که ترکوندن دیگه خدای فیزیک شدیم !
وای آره عااالی بود دیدم اینا رو البته آریا انتظار رو ندیدم
یعنی عالین استاد آقاجانی و استاد ناصح زاده اون آرم بنز هم فصل4 شیمی 2 بود -
استاد اقاجانی : نابغه و استاد کامل شیمی
استاد حسینی فرد : کسی که دانش اموزان را عاشق هندسه میکند
استاد کازرانیان : بهترین فهماننده مفهوم فیزیک. -
استاد اقاجانی : نابغه و استاد کامل شیمی
استاد حسینی فرد : کسی که دانش اموزان را عاشق هندسه میکند
استاد کازرانیان : بهترین فهماننده مفهوم فیزیک.نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهتمام دبیرهای الا خییییییییلی خوبن
طوری که یکی از یکی بهترهستند
استاد رحیمی و امینی راد عزیز،امیدوارم همیشه پشتتون به خدا گرم گرم باشه
مرسییی که هستین -
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط ghavami94 انجام شده
استاد آقا جانی : طلای خالص که هر بازار ببری کسی نتونه روشون قیمت بذاره
استاد محمد علی امینی راد : هنوز کلمه ای برا توصیف ایشون پیدا نکردم کلمات قاصر اند .
استاد پوریا رحیمی : فول انرژی
استاد مهدی امینی : مث داداششون ...
استاد طلوعی : جدی و عالی و هستن به نظرم به انیشتین کمک کردن تا نسبیتشو نوشته
ببخشد اگه از قلم انداختم همه خوبن
تربت جام خراسان رضوی
هر سال ی رتبه برتر داریم بالاخص امسال رتبه یک تجربی -
سلام
استاد رحیمی : از این استادایی که ادم سر کلاسشون چشم از مانیتور نمیتونه بردارهانرژی 100 روحیه دادن 100 کیفیت تدریس 100000 :"
استاد اقاجانی:نظرم نسبت به شیمی با ایشون تغییر کرد.یک کلمه : معجزه شیمی
استاد امینی راد: تبدیل سوالای غول کنکور به سوالای گلابی و شیرین
استاد کازرانیان:میتونن فیزیکو به یک بچه چهارساله بفهموننهمه اساتید الا گل هستند و این از بی توفیقی و کمبود وقت منه که هنوز سرکلاسشون نتونستم حاضر بشم
یاعلی -
من تازه با آلا آشنا شدم و فقط دوتا از دبیر هارو مشناسم یکیشون استاد کبره ای هستند که خیلی خوبن و یه جور هندسه رو درس میدن که قشنگ قانع میشی نفر دوم هم استاد انوشه هستند که خیلی خوب درس میدن ولی خیلی آروم صحبت میکنن من وقتی فیلم هاشون رو دانلود میکنم با سرعت دو برابر میبینم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
تکرار بشه اخراج میشین اینکار شما خلاف هست
اگه می خوایین به کسی بدین باید رایگان باشه -
دیالوگ های ماندگار
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNoBogh
خیییییلی جالب بووووود
خندیدم کلی -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد شامیزاده رو خیلی دوست دارم،با استاد فهمیدم گسسته یعنی چی
-
حاجی ای چراغ نوران
حاجی ای نور فروزان
حاجی ای سلطان شیمی
حاجی ای نماد شیمی
تو به ما نظر فکندی
ای کاش که بیشتر میفکندی
تقدیم به حاجی سلیمانی گل و گلاب -
نوشتهشده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آلاء
بهترینم
نمیدونم چه شکلی توصیفت کنم ،کلمات عاجزند، فقط میتونم بگم کنکورمو مدیونتم
چهارم تجربی از ملارد -
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط Mahbube انجام شده
سلام
جناب اقای مهندس اقاجانی: تموم کلمات تشکرامیز دنیا رو اگه جمع کنم جلوی ایشون کم میارن...هرکاری هم که بکنم هیچ وقت محبت هاشون جبران نمیشن....دریه کلمه استاد درجه 1شیمی ایران....فوق العاده ترین استاد ازهرلحاظ ...
جناب اقای دکتر رحیمی:بی نهایت عالی........
مرسی از مجموعه الا...اجر همگی با اقا امام زمان... -
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلامی به تو ای دبیر روشنفکر فیزیک
تو که به سان شیری قوی می جنگی با فیزیک
تو ای طلوعی ای دبیر قوی مرد ایرانی
به تو ای قلب فیزیک هزاران تبریک می فرستم
الهی که هرروز و هرشبت پر از عشق و لبخند خدایی باشد -
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به تو ای پوریا ای رحیمی ای عشق من در درس زیست
ای نام تو بهترین سرآغاز زندگی زیست جز نام تو در زیست چه باید نوشت
ای روح زیست ای پوریای رحیمی تبریک باد روزت ای صمیمی
الهی شب و روزت پر از سلامتی و روحت پر از عشق آسمانی -
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به تو ای امینی ای راد مرد ایرانی
ای مدرس ریاضی ای متفکر ایرانی
جز نامت جز علمت جز روحت چه وصفی گویم
چه گویم که هرچه گویم کم گفته ام
تبریک من را بپذیر ای گل مرد ریاضی
ای که شب هایت آرامش و روزهایت آسایش
ای که وجودت باخدا و روح وجانت سلامت -
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ای محمد ای رضا ای آقا ای جانی
ای عشق الهی شیمی ای که روحت آکنده از استوکیومتری و شبت پر از مسائل شیمی
تبریک من نثار وجودت که آکنده از علم شیمی ایست
تو ای بزرگ مرد شیمی الهی هر روزت پر از لبخند خدا و شبت پر از آرامش خداووجودت پر از انرژی حیات -
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
http://s9.picofile.com/file/8294854734/alla_teachers.JPG
#call_of_duty
#MyDuty