-
استاد ناصح زاده:استادی که باهاشون فهمیدم عربی رو باید چطور درس داد که دانش اموزان ازین درس سنگین خوششون بیاد.واقعا دلم براشون تنگ شده.برا کلاساش که پارسال میومد و .....خواهش میکنم سال بعد از استاد ناصح زاده استفاده کنید
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamin1412 در نازترین جمله ی شما در مورد هر دبیر آلاء گفته است:
استاد ناصح زاده:استادی که باهاشون فهمیدم عربی رو باید چطور درس داد که دانش اموزان ازین درس سنگین خوششون بیاد.واقعا دلم براشون تنگ شده.برا کلاساش که پارسال میومد و .....خواهش میکنم سال بعد از استاد ناصح زاده استفاده کنید
-
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دم همشون گرم
-
مرسی از همه دبیران آلا.. ب خصوص استادان طلوعی و اقاجانی که بهترین دبیران ایران در فیزیک و شیمی هستند
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۶، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط ms96 sad96 انجام شده
وافعا همه ی استادها عالی و بی نظیر نمی دونم با چه زبونی تشکر کنم خیلی گلید همتون به ویژه استاد
طلوعی و آقاجانی
واقعا اگر روزی خواستم در دروسی تدریس کنم از این دو عزیز تقلید خواهم کرد دمتون گرم عزیزان -
نوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۳۹۶، ۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Lila Bib در نازترین جمله ی شما در مورد هر دبیر آلاء گفته است:
سلام ای محمد ای رضا ای آقا ای جانی، ای عشق الهی شیمی ای که روحت آکنده از استوکیومتری و شبت پر از مسائل شیمی
سلام به تو ای امینی ای راد مرد ایرانی، ای مدرس ریاضی ای متفکر ایرانی
سلام به تو ای پوریا ای رحیمی ای عشق من در درس زیست، ای روح زیست ای پوریای رحیمی
سلامی به تو ای دبیر روشنفکر فیزیکسوء تفاهم نشه ولی یاد جان نثار شب های برره افتادم!
ای آلبالو، ای شفتالو، ای Bodybuilding، ای استیل، ای سیبیل، ای پامادور -
یه جمله ی پسا کنکوری :
بعد کنکورم بیش از پیش به این پی بردم که استاد اقاجانی در شیمی بی نظیره
همین تنها توضیحی هست ک می تونم در وصف تدریسشون بگم ! (: -
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقای آقاجانــی خیــــــــــــــــــلی خوبن.یعنی واقعا شیمی های قبل تدریس ایشون سوء تفاهم بود
آقا امینـــی عالین.یعنی بمب انرژین ایشون.در کنار تدریس عالیـــشون به آدم خیلی روحیه میدن.
دم همه ی استاد ها و دبیر های گل آلاء گرم که اینقدر خوب و پر انرژینزهرا از اردبیل
-
نوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۶، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد امینی راد بهترین دبیر ریاضی هستن که تا به حال پای کلاس درسشون نشستم و به هیچ عنوان از تدریس ایشون خسته نمیشم.
آقا امینی خیلی پر انرژی تدریس میکنن که واقعن تدریس زیست ایشون به دل آدم میشینه.
خدا قوت به همگی -
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد اقاجانی، خدای شیمی
#بدون_آقاجانی_هرگز
never for ever:)
-
دکتر طلوعی یگانه فیزیک ایران
-
Mehdi_Zr یعنی از تدریس ایشون راضی هستین؟؟
-
آقای آقاجانــی خیــــــــــــــــــلی خوبن.یعنی واقعا شیمی های قبل تدریس ایشون سوء تفاهم بود
آقا امینـــی عالین.یعنی بمب انرژین ایشون.در کنار تدریس عالیـــشون به آدم خیلی روحیه میدن.
دم همه ی استاد ها و دبیر های گل آلاء گرم که اینقدر خوب و پر انرژینزهرا از اردبیل
Zahra M شما هم اردبیلی هستید؟؟
-
Zahra M شما هم اردبیلی هستید؟؟
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط Zahra M انجام شده@reza-m1999 بله البته نه از خود اردبیل.
شما خود اردبیل هستین؟ -
@reza-m1999 در نازترین جمله ی شما در مورد هر دبیر آلاء گفته است:
100%
-
Zahra M منم از خودش نیستم
-
@reza-m1999 در نازترین جمله ی شما در مورد هر دبیر آلاء گفته است:
100%
Mehdi_Zr مبث نور رو چطور تدریس کردن؟
-
Zahra M من قصدی نداشتم...
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط استاد پوریا رحیمی خیلی قبولش دارم دمش گرم
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد اقا جانی
سلام بر بهترین استاد شیمی من یه زمانی فک می کردم شیمیم خیلی خوبه
ولی بهم ثابت کردید اینطور نیست من یک زمانی فک میکردم عاشق شیمیم ولی بهم ثابت کردید اینطور نیست
شما کسی بودید که تمام معادلات من در مورد درس مورد علاقه ام به هم ریخت واز شما بود که یاد گرفتم شیمی خوندن یعنی چی امیدوارم به پزشکی تهران برسم واسمتون همه جا فریاد بزنم
استاد ناصح زاده
عربی دوستش نداشتم چون دانش اموز زرنگی بودم فقط می خوندم که معدلم بیست باشه
ازدوم دبیرستان یه دبیر که عربی تو دقیقه درس میداد باعث تنفرم در این درس شد تا اینکه
عربی شما رو دیدم الان اگه یه روز عربی نخونم اصلا افسردگی می گیرم
درصد ۷۰ عربی سومم رو بدون زدن تست ترجمه به خاطر ندیدن فیلمش مدیون شما من با شما از زیر صفر به این درصد رسیدم بدون حل یک تست
استاد رحیمی
زیستم خوب بود البته بعد کلی وقت گذاشتن ودرسنامه وتست و.....
اما وقتی اولین فیلم شما رو دیدم وفصل گوارش از روش خوندم هیچ وقت یادم نرفت مثل یه خاطره شیرین وتکرار نشدنی که تو ذهن می مونه