تست های جالب توجه فیزیک
-
Vampire_Hunter
اره -
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه آلایی میدونم...ببین..درست لحظه ای که پرنده بالاسره شکارچیه تیر پرتاب میشه...حالا 2/3 ثانیه طول میکشه تا تیر به مسافت 20 متر رو طی کنه...در همین 2/3 ثانیه پرنده 10 متر میره جلو ! یه مثلث بوجود میاد با ضلع 20 و 10 !
نمی دونم کجاشو اشتباه کردم ! -
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه آلایی بردار سرعت رو باید تجزیه کنم :|
-
یه آلایی میدونم...ببین..درست لحظه ای که پرنده بالاسره شکارچیه تیر پرتاب میشه...حالا 2/3 ثانیه طول میکشه تا تیر به مسافت 20 متر رو طی کنه...در همین 2/3 ثانیه پرنده 10 متر میره جلو ! یه مثلث بوجود میاد با ضلع 20 و 10 !
نمی دونم کجاشو اشتباه کردم !نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVampire_Hunter اهووک!!!نه بابا تو از کجا می دونی تیر در چند ثانیه چقد میره.حرکت پرتابیه هااااا
-
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
30 درجه
-
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درست بود ؟؟!!
-
درست بود ؟؟!!
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVampire_Hunter
30 درجه میشه.ولی اگه از اون راه رفتی به نظرم مشکل داره -
Vampire_Hunter
30 درجه میشه.ولی اگه از اون راه رفتی به نظرم مشکل دارهنوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهیه آلایی نه..تجزیه کردم...سرعت افقی هردو تاشون باید برابر باشه..
30sin T=15
T =30
! -
پرنده ای با سرعت افقی 15 متر بر ثانیه در ارتفاع 20 متری زمین پرواز می کند.یک شکارچی به محض عبور پرنده از بالای سرش تیری با سرعت 30 متر بر ثانیه پرتاپ می کند.زاویه ی پرتاب با قائم چند درجه باشد تا تیر به پرنده برخورد کند؟
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهیه آلایی در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
پرنده ای با سرعت افقی 15 متر بر ثانیه در ارتفاع 20 متری زمین پرواز می کند.یک شکارچی به محض عبور پرنده از بالای سرش تیری با سرعت 30 متر بر ثانیه پرتاپ می کند.زاویه ی پرتاب با قائم چند درجه باشد تا تیر به پرنده برخورد کند؟
30 درجه میشه؟
-
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نت داغونه
-
یه آلایی نه..تجزیه کردم...سرعت افقی هردو تاشون باید برابر باشه..
30sin T=15
T =30
!نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVampire_Hunter نمی دونم.شاید درست می گی.باید x جفتشون برابر باشه.!!
-
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هم باید مکان جفتشون یکی بشه هم تو یه زمان به هم برسن
مولفه قایم کلا سرکاری بود,احتیاج به معادله y نبود -
یه آلایی در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
30 درجه میشه؟
-
هم باید مکان جفتشون یکی بشه هم تو یه زمان به هم برسن
مولفه قایم کلا سرکاری بود,احتیاج به معادله y نبود -
Vampire_Hunter نمی دونم.شاید درست می گی.باید x جفتشون برابر باشه.!!
نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهیه آلایی در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
Vampire_Hunter نمی دونم.شاید درست می گی.باید x جفتشون برابر باشه.!!
X برابر باشه باید سرعت افقی برابر باشه دیگ !
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستانِ گرامي كسي يه دليل درست و حسابي و قابل فهم واسه سوال 2724 گاج نقره اي چاپ امسال داره؟؟؟؟
مال تجربي 92 بوده:) -
دوستانِ گرامي كسي يه دليل درست و حسابي و قابل فهم واسه سوال 2724 گاج نقره اي چاپ امسال داره؟؟؟؟
مال تجربي 92 بوده:)نوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Ss سوالو بفرست خب
-
Mahsa Ss سوالو بفرست خب
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVampire_Hunter خودم ندارم...سوال يه دوستام بود://
اپلود هم كه ماشالا نميشه كرد -
Vampire_Hunter خودم ندارم...سوال يه دوستام بود://
اپلود هم كه ماشالا نميشه كردنوشتهشده در ۲۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Ss فیزیکه من چاپه 94 هستش..تستون رو پیدا نمیکنم...
مبحث بگین.. -
نوشتهشده در ۲۹ فروردین ۱۳۹۶، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پایانه ی مثبت باتری به الکتروی که نور به آن فرود(A) می آید متصل است و قدر مطلق ولتاژ بین دو الکترود برابر 5 ولت است. اگر انرژی جنبشی یک فوتوالکترون به هنگام خروج از سطح الکترود A برابر 8eV باشد ، انرژی جنبشی این فوتوالکترون هنگام رسیدن به الکترود B ، چند الکترون ولت است ؟
1)3
2)13
3)5
4)این فوتوالکترون به الکترود B نمی رسد