سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
بچههااا ب کمکتون نیاز دارم🥺
-
Nazanin A
مرسی ،ایشااااااا... .همچنین عزیزم ، -
متاسفم براتون و ممنونم بابت همدردی تون
اما این بهونه نشه خودتونو تا ابد قربانی ببینید من خودم این مطلب رو نمیدونستم به هرکی می رسیدیم میگفتم ببین من چه بدبختم و این چرخه عبس ادامه داشت
یه نکته ای هست برای ادما هر اتفاق خوب یا تلخی رخ بده طبیعت کار خودشو میکنه هیچ توجه ای به حال دل آدما نداره طبیعت خنثی هستش این بستگی داره که ما چطور برخورد کنیم
مثلا آتش گرمه و داغ میسوزونه چه ما این مطلب رو بدونیم ندونیم آتیش گرما و حرارت خودشو داره و برای اکثریت آدما خطرناکه ولی در عین حال با رعایت موارد ایمنی هر روز ازش استفاده میکنیم
بهترین یا بدترین اتفاق رخ بده باز خورشید به زیبایی از سمت شرق طلوع میکنه و کاری با هیچ کس نداره
عمر و فرصت زندگی نامحدود مون هم در گذره و به کسی وعده داده نشده مثلا تا 90 سالگی زنده هستی و سرحالی
من نه مشاورم نه میخوام نصیحت کنم ماباید سعی کنیم آگاهانه زندگی کنیم و بدون فشا زیاد به خودمون قدر لحظه اکنون رو بدونیم
اگر درس خوندن زیادی خسته ات کرده یه مدت استراحت کن اگر امکانش هست یه سفر برو خواب و استراحت هم درست همون قدر مهمه و ارزش داره برای درس خوندنو برنامه ریزی هم بقیه بچه ها که وارد ترن هستن و کمکت میکنن
در هر شرایطی ما باید کنترل روانی و آرامش مونو بدست بیاریم قبل تر موقع خشم میزدیم میشکوندیم بلند فریاد میکشیدیم ولی تجربه شد برام که با این رفتارها کاری درست نمیشه و برا کسی هم مهم نیست شاید نمیدونم خشم مون تخلیه میشد یا نه ولی کما کان مشکل بزرگ و اصلی سرجاشه و قرار نیست حداقل برای من کسی راهنما و کمک حال باشه پس باید صبر کرد صبر صبر صبر و کاری درست به نظر خودم رو انجام بدم البته مشورت با اشخاص آگاه و دلسوز که حسود نیستن عالیه ولی بیشتر تو مجازی پیدا میشن نه اطراف دنیای فیزیکی موناین چند تا وبینارو رو دوست داشتید دانلود کنید و ازش بهر ببرید
-
Tony Montana
باش،ممنون از لطفتون... -
Tony Montana
سلام ،خوبید؟
ببخشید این چنتا وبیناری ک فرستادید گفتید دانلود کنم......اما هر کار میکنم نمیشه ،میشه لطفا راهنمایی کنید ک چکار باید بکنم؟ -
Nazanin Mirzaei
سلام اگه از طریق آپ هستی
دانلود نمیشن
بهتره از سایت بیای
البته اگه از آپ اقدام کرده باشی گفتم -
Nazanin Mirzaei سلام ممنون شکر خوبم شمام خوبید؟
قاعدتا باید دانلود بشه من هم تجربه چندانی ندارم فایل هارو قبلا برای یکی از دوستان در گوگل درایو آپلود کردم و لینک دانلود شو برای علاقه مندان می فرستم فایل ها بعضی شون حجمشون بالاست تصویریه مثلا یکیشون 500 مگابایت حجمشه و فایل فشرده هستش باید با نرم افزار های فشرده سازی باز بشه من با برنامه 7zip در بالاترین حدش فشرده اش کردم
-
اگر موفق به دانلود نشدید می توانید از طریق کانال p2030 در تلگرام وارد شوید و هشتگ های ::: نظم / انگیزه / بهره_وری / تعلل را دنبال کنید دقت کنید همه فایل تصویری اند
-
Tony Montana
خداروشکر . منم خوبم ...
اهاااا باش ممنون،،،، چون هر کار میکردم نمیشد نمیدونستم باید چکار کنم ️ گفتم ازتون بپرسم....در هر صورت ممنونم -
سارا M 0
مرسی -
Tony Montana
من وقتی میزنم روی هر کدووم ازینا ...اینو واسم میاره بالا ....اما متاسفانه بعدش هچی نمیشه !هچ نوتیفیکیشنی واسم نمیاد، نمیدونم چرااا ️
-
این پست پاک شده!
-
Nazanin Mirzaei دانش آموزان آلاءreplied to Nazanin Mirzaei on آخرین ویرایش توسط Nazanin Mirzaei انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Nazanin Mirzaei
سلام بچه هاااا امیداورم حال همتون خوب و تنتون سالم باشه،.
راستش من یه چن روزیه به معنای واقعی جا زدم و دگه درس نمیخونم .....صبا همش خاب می افتم تا لنگ ظهر هم میخابم و وقتیم بیدار میشم خییلی اعصابم خورد میشه ک چرا خاب میوفتم همش و بقیه روزم همش تنبلی میکنم و این چرخه زندگیم شده ک همش ادامه داره (دروغ چرا ولی خدااییی من اون روزای اول از حرفاتون انرژی گرفتم و قشنگ میخوندم اما الان ...) دگه حوصله چی چیزیو هچ کسیو ندارم همش بیحال و خسته ام ....باختم ، دست خودم نیس نمیدونم چرا ایطوری شدم ،... یه حس و حال عجیبیه ک اصن دوسش ندارم نمیدونم چطوری بهتون بگم و نمیدونمم دقیق اسمش چیه؟( تنبلی ؟ استرس؟ افسردگی ؟ و یا ....)
هچ مشکلی هم ندارم در حال حاضر و هچ کس هم هچی بهم نمیگه چونکه همه منتظرن ببینن من امسال قبول میشم یا نه ؟!
.اما خو معلومه دگع من امسال قبول نمیشم !
فقط چونکه تو حرفام بتون گفته بودم ازین ب بعد دگه میخونم (گفتم بتون بگم ک وضعیتم اینجوریه ک حداقل دگه دِینی ،حق الناسی چیزی ب گردنم نمونه....
من برای همتون ارزوی خوشبختی و موفقیت دارمحرفام تموم شد ،...
منو ببخشید .
Nazanin A
سارا M 0
Tony Montana
ANA Kamali
Minoo Akbari
Amir Kazemi 0
sallar savadkoohi
Marziyeh Amini -
Nazanin Mirzaei
سلام
واقعا ناراحت شدم وقتی شنیدم
خودمم بعضی روزا همینم
به خودم میگم خوب که چی ولش کن
ولی قشنگ بعد چند دقیقه بیکاری میرم سر درس
شما باید توی روحت انگیزه ایجاد کنی
باید هدفت رو واقعا معلوم کنی
به نظرم مهم تر از کنکور سلامت فکره
اینکه ببینیم با خودمون چند چندیم
شما هم به نظرم با یه روانشناس مشورت کن ( متاسفانه همه فکر میکنن این حرف توهینه ولی من اصلا قصدم این نیست)
و خوب یه چیز دیگه
شما دلت رو با سال بعد پر کردی
خودمم دقیقا روزایی که میگم میشینم سال بعد کولاک میکنم از سر در پا میشم
بعد یکم فکر میکنم میگم اگه قرار بود کولاک کنم همین روزای باقی مونده میکردم
پس الکی به خودمون امید سال بعدو ندیم
ما همینیم تا وقتی تغییرو نخوایم
بازم تکرار میکنم
مشکل ما خودمونیم زمان نیست
زمان بهونست برای پر و بال دادن به تنبلی درونمون
شما در درجه اول باید هدفت رو معلوم کنی
ببینی اصلا واقعا درس رو دوست داری
یا فقط داری بهش پناه میبری
اگر هدفت معلوم شد
بعدش باید بری روی اعتماد به نفست کار کنی
کسی که به خودش و تواناییاش ایمان داشته باشه توی کمتر از این زمانم نتیجه میگیره
زیاد حرفم رو طولانی نمیکنم
واقعا امیدوارم راه درست رو پیدا کنید -
Nazanin Mirzaei
سلام دوست عزیز این اولین بار که توی تاپیک تون پست قرار میدم
خواستم بگم یه مشاوری گفت هیچ وقت منتظر این نباش که یکی بیاد بهت انگیزه بده یا یه کلیپی چیزی
انگیزه رو خودمون باید ایجاد کنیم
من خودم امروز یه کلیپ انگیزهشی دیدم فقط تا چند ساعت موثر بودو اینکه اینم بگم که «جا نزن» لطفا لطفا ازت خواهش میکنم جا نزن، جا بزنی یعنی یه صندلی رو توی یه دانشگاه دو دستی تقدیم یه فرد دیگه کردی!
اینم بدون این که با خود فکر میکنی الان بخونم قبول میشم اگه مشکلت اینه که فردی بهت بگه آره
من میگم آره قبول میشی فقط جا نزن!
اینطوری فکر کن این تنها فرصت زندگیته و دیگه کنکوری وجود نداره
این دوماه رو از همه چی بزن در عوض سال بعد دیگه
پشت کنکوری نیستی!
این پستم هم برای این نبود که بهت انگیزه بدم این یه تلنگر بود.
موفق باشی انشالله که خبر موفقیت رو بشنوم. -
سلام
چی بگم منم بهتر از تو نیستم به نظرم بیشتر استرس اضطراب اینو داری قبول بشم نشم بقیه چی میگن همه انتظار دارن ازم و... درس خوندن متوالی هم خسته کنندس نمیشه با یکی دو کلام رات انداخت بهتره با مشاور و روانشناس کمک بگیری
-
Nazanin Mirzaei
سلام عزیزم:((
اینکه میگی اوایل از حرفای اینجا انگیزه و انرژی گرفتی و حالا اینطوری شدی طبیعیه....
به نظرم انگیزه دادن به خودت توسط خودت رو یاد بگیر....
اینجوری همیشه خودت هستی ک به خودت انرژی میدی....
و لازم نیست از کسی کمک بگیری...
نمی گم کمک نگیر نه....ولی خودت باید این کار رو یاد بگیری....
هدفت رو تعیین کن
ی چنتا عکس از هدفی ک داری پرینت بگیر بزن دیوار اتاقت...
فیلم انگیزشی میتونی گاهی ببینی...
یادت باشه با این فکر ها و...هیچی درست نمیشه...
صبح بیدار شدن سخت نیست....شب بخواب و زود هم صبح سرحال پاشو و برنامه ای ک داری رو اجرا کن...
تنها راهش همینه.... اگه ی مدت برنامت و درست اجرا کنی عادت میکنی و ی طورایی به این روتین زندگیت عادت میکنی و خودت اجرا میکنی برنامتو.
باید مدام پیش بدی...
وقتی میخوای استارت بزنی....مثلا از صبح شروع کن....۵ یا ۶ ساعت بخون
بعد کم کم بیشترش کن -
این پست پاک شده!
-
And everything is not the same now
و هیچ چیز مثل قبلا نیسIt feels like all our lives have changed
انگار همه زندگیامون عوض شدهMaybe when I’m older, it’ll all calm down
شاید بزرگتر بشم، همه چیز آروم بشهBut it’s killing me now
اما الان داره منو میکشه. -
Nazanin Mirzaei
.....Tough times never last but tough people do