بررسی هفتگی گزارش ها
-
Abolfazl Mousavi انتخاب خود مشاور هم خیلی چالش برانگیزه
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
Abolfazl Mousavi انتخاب خود مشاور هم خیلی چالش برانگیزه
منصرف شدم
چون امسال مشاور داشتم ، فقط من داشتم کمک دانش آموزاش میکردم
-
برنامم اینه که ادبیات رو کامل بخونم به صورت موضوعی و زبان هم لغات دوازدهم رو کامل بخونم و سپس تست زیاد بزنم و دینی هم دهم و یازدهم و عربی هم ۱و۲
و ریاضی و فیزیک و شیمی تا فرسنگ ۴ و زیست تا فرسنگ ۵
ولی میترسم خراب کنم
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Mousavi موضوعی هم میتونی پیش بری
اصلا این خراب کردنی ک گفتی معنی نداره -
@sania-andiravan نه من نظرم اینه خودت رو وابسته نکن به انگیزه یا منتظر انگیزه یا معجزه یا یه روز خوب نباش
من نظرم اینه خیلی وقتا خودت حال خودت رو بهتر کنی بشینی فک کنی به همه چیز به رویاها به اهداف مثلا تو روز نیم ساعت یا گاهی تو خلوت خودت بهش فک کنی با تمرکز و فقط روی این موضوعromisa
ممنون رومیسا جان سعیم رو میکنم
مثلا یکی از این روز ها ساعت خوبی درس خوندم ولی به نظر خودم کیفیت نداشت اونجوری شوق نداشتم یاد بگیرم از این بابت نگرانم -
Abolfazl Mousavi موضوعی هم میتونی پیش بری
اصلا این خراب کردنی ک گفتی معنی ندارهخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
اصلا این خراب کردنی ک گفتی معنی ندارهواقعا؟
-
romisa
مثلا یکی از این روز ها ساعت خوبی درس خوندم ولی به نظر خودم کیفیت نداشت اونجوری شوق نداشتم یاد بگیرم از این بابت نگرانمنوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan خب این خودش برمی گرده به اون درس و مبحث و همینطور خودت
حتی سرگرمی هات
وقتی ذهن مثلا عادت می کنه به چیزای دیگه ، سخته برش گردونی سمت درس
و وقتی هم که فشرده بخونی بازم نتیجه عکس میده
راهکار رعایت حد تعادل و مشخص کردن ساعت مشخص برای همه چیزه -
romisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Mousavi در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
وقتی اول تابستونه و تو داری تلاشت رو می کنی به مرور زمان خیلی چیزها رو یاد می گیری
همه چیزو ک الزاما همون اولش نباید بلد باشیم
این یه مسیره -
romisa
مثلا یکی از این روز ها ساعت خوبی درس خوندم ولی به نظر خودم کیفیت نداشت اونجوری شوق نداشتم یاد بگیرم از این بابت نگرانمخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط Abolfazl Mousavi انجام شده@sania-andiravan در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa
مثلا یکی از این روز ها ساعت خوبی درس خوندم ولی به نظر خودم کیفیت نداشت اونجوری شوق نداشتم یاد بگیرم از این بابت نگرانمببخشید به جای خانم رومیسا جواب میدم
خب اول شاید مشکل از مکان مطالعه شما باشه
دوم هم شاید درس سنگین باشه ،پس ابتدا با درس مورد علاقت شروع کن
سوم هم شاید شیوه مطالعه ما اشتباه باشه
چهارم هم شاید خسته هستید و یا خواب کافی نداریدپنجم همممکنه با فیلم بهتر یاد میگیربی
موفق باشیدببخشید به جای شما جواب دادم
-
Abolfazl Mousavi در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
وقتی اول تابستونه و تو داری تلاشت رو می کنی به مرور زمان خیلی چیزها رو یاد می گیری
این یه مسیرهخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
Abolfazl Mousavi در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
این یه مسیرهسپاس
-
Abolfazl Mousavi سوالت خیلی فردیه
تاپیک بزنی براش بهتره چون تجربه های متفاوتی می شنوی
ولی من خودم مشاور نداشتم و از وویس های مشاوره ای استفاده کردم و خیلی چیزا رو یاد گرفتمromisa سلام رومیسا جون . میشه اگه وقت دارید یه تاپیک بزنید و کامل بگید دوران جمع بندی خودتون رو چطوری گذروندید ؟ خیلی بدردمون میخوره الان .
ممنون میشم عزیزم -
@sania-andiravan خب این خودش برمی گرده به اون درس و مبحث و همینطور خودت
حتی سرگرمی هات
وقتی ذهن مثلا عادت می کنه به چیزای دیگه ، سخته برش گردونی سمت درس
و وقتی هم که فشرده بخونی بازم نتیجه عکس میده
راهکار رعایت حد تعادل و مشخص کردن ساعت مشخص برای همه چیزهromisa
باشه ممنونم رومیسا جان
یه سری مشکلات دارم مثل وسواس، کمال گرایی تو درس و... باید خیلی روشون کار کنم درست شن اذیتم میکنن -
@sania-andiravan در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa
مثلا یکی از این روز ها ساعت خوبی درس خوندم ولی به نظر خودم کیفیت نداشت اونجوری شوق نداشتم یاد بگیرم از این بابت نگرانمببخشید به جای خانم رومیسا جواب میدم
چهارم هم شاید خسته هستید و یا خواب کافی نداریدپنجم همممکنه با فیلم بهتر یاد میگیربی
Abolfazl Mousavi
سلام نه اصلا اشکالی نداره
جایی که درس میخونم خب آروم نیست اصلا نمی تونم به اعضای خانواده هم بگم حرف نزنید یا تلویزیون نبینید کهباید یه جوری بسازم چون اونا هم زندگی میکنن
ممنون از کمک تون
شایدم زندگیم یکنواخت شده اینجوری شدم -
romisa سلام رومیسا جون . میشه اگه وقت دارید یه تاپیک بزنید و کامل بگید دوران جمع بندی خودتون رو چطوری گذروندید ؟ خیلی بدردمون میخوره الان .
ممنون میشم عزیزمنوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهشهیده sh در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa سلام رومیسا جون . میشه اگه وقت دارید یه تاپیک بزنید و کامل بگید دوران جمع بندی خودتون رو چطوری گذروندید ؟ خیلی بدردمون میخوره الان .
ممنون میشم عزیزم -
romisa
باشه ممنونم رومیسا جان
یه سری مشکلات دارم مثل وسواس، کمال گرایی تو درس و... باید خیلی روشون کار کنم درست شن اذیتم میکنننوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa
باشه ممنونم رومیسا جان
یه سری مشکلات دارم مثل وسواس، کمال گرایی تو درس و... باید خیلی روشون کار کنم درست شن اذیتم میکننعزیزم همه ی این مواردی ک گفتی اصلا یه شبه به دست نمیاد و به مرور زمان توشون راه میوفتی و کم کم همه چیز اتفاق میوفته
-
romisa
باشه ممنونم رومیسا جان
یه سری مشکلات دارم مثل وسواس، کمال گرایی تو درس و... باید خیلی روشون کار کنم درست شن اذیتم میکننعزیزم همه ی این مواردی ک گفتی اصلا یه شبه به دست نمیاد و به مرور زمان توشون راه میوفتی و کم کم همه چیز اتفاق میوفته
romisa
بله متوجه ام ممنون️
-
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan خواهش می کنم
-
romisa
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Mousavi نه اشکالی نداره حتما جواب بده تو همه ی موضوعات
من مشاور نیستم
من فقط تجربیاتمو اینجا در اختیار بچه ها قرار میدم و همه میتونن این کارو کنن -
شهیده sh در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
ممنون میشم عزیزمromisa خیلی ممنون
-
Abolfazl Mousavi
جایی که درس میخونم خب آروم نیست اصلا نمی تونم به اعضای خانواده هم بگم حرف نزنید یا تلویزیون نبینید کهباید یه جوری بسازم چون اونا هم زندگی میکنن
ممنون از کمک تون
شایدم زندگیم یکنواخت شده اینجوری شدمخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۰، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
Abolfazl Mousavi
ممنون از کمک تون
شایدم زندگیم یکنواخت شده اینجوری شدمپنبه بزن در گوشت
-
Abolfazl Mousavi
ممنون از کمک تون
شایدم زندگیم یکنواخت شده اینجوری شدمپنبه بزن در گوشت
Abolfazl Mousavi
راهکار خوبیه