سلام
شروع فرایند آزمون کنکور ساعت 8 است و 7:۳۰ داوطلبان باید در حوزه ازمون حاضر باشن
من اولش که کارت ورود جلسه ام رو نگاه کردم ۷:۳۰ زده بود شروع فرایند رو اما صبحش وقتی دوستام گفتن براشون ۸ زده رفتم چک کردم مال منم ۸ شده بود اونایی که براشون ۷:۳۰ زده الان اگه برن چک کنن میبینن که عوض شده(به احتمال ۹۰٪)
چرا؟!
چون سنجش!!
همینجوری گفتم گفته باشم:)
سلام. خب هممون بر اهمیت ازمون دادن واقفیم.. این تاپیکو زدم تا هرکی هر چقدر میتونه ازمونای منطبق با بودجه بندی قلمچیو از هر موسسه و هر سالی (دیگه 99 یا 1400 به قبل نه 🙂 ) با جواب بزاره تا هممون بهره ببریم..
لطفا اگه جزو کسایی هستین که میخواین از آزمونایی که ان شاء الله در اینده قرار داده میشه استفاده کنین لطفا خودتونم اینجا فعالیت کنین و ازمون بزارین:)
درمورد بودجه بندی قلمچیم والا مطمئنا شاید نشه ازمونیو پیدا کرد که دقیقا بودجش مثل قلمچی پیش رو باشه ولی همینکه تا حد زیادی شبیهش باشه تا بشه استفاده کرد عالیه
و اگه میشه وقتی ازمونو قرار دادین اسم موسسه و تاریخ ازمون قلمچی که باهاش هماهنگه رو بنویسین خیلی خوب میشه.
و بازم میگم که لطفا همکاری کنین.. ممنون💙
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
تگ ویژه @kosar-ab 💙
سلام. من به تلگرام دسترسی ندارم. میشه ازمون جمعبندی نیمسال اول دوازدهم برای موسسه های قلمچی، گزینه دو، ماز، سنجش و ... (هر موسسه ای که میتونین) برای امسال (اگه تا الان برگزار شده) و یا پارسالو با جواب بفرستین. ممنون
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام. امروز اولین بار بود که آزمون قلمچی دادم و خب سر جلسه که رفتم تو هیچ کلاسی اسمم نبود و تهشم یه پاسخبرگ خالی به من (و چند نفر دیگه که اوناهم اسمشون نبود) دادن و من مشخصاتمو رو پاسخبرگ نوشتم و ازمونمو دادم. الانم که هنوز کارنامم نیومده میگه تاریخ ازمونی موجو نمیباشد. معمولا تا ساعت چند کارنامه میاد؟ نکنه اصن بهم کارنامه ندن...
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام بچه ها یه سوال دارم
مثلا فرض کنید بودجه بندی آزمون فلان x , y , z بوده
حالا خیلی اوقات پیش میاد مثلا نصف بودجه بندی y و بودجه بندی x باقی میمونه و آزمون هم میگذره و درگیر بودجه بندی آزمون های بعدی میشیم این بودجه بندیو چجوری براش برنامه میریختید ؟ چون کلا این حرف نشدنیه که کل مباحث بودجه بندیو کامل تست بزنی تمرین کنی تکرار کنی به هر حال اصلا وقت نمیذاره محدوده
سلام سلام به همه کنکوری های گل 🌺
همه میدونیم که آزمونهای جمعبندی چقد مهمن و حل کردنشون چقد به مرور و تثبیت و رفع اشکالمون کمک میکنه
پسسسسس
تو این تاپیک تصمیم دارم آزمونهای جمعبندی موسسات مختلف در سالهای اخیر رو قرار بدم و به عنوان کسی که خودش این مسیر رو طی کرده ، پیشنهاد میکنم حتما حتما و تا جایی که میتونین سوالات کنکور سالهای اخیر رو کار کنین و بهشون مسلط باشین👌
۲تا نکته هم عرض کنم خدمتتون
۱.لطفا اینجا چیزی نفرستید ، اگه کاری داشتین تو چت میتونین بفرمایین
۲. اگه شما هم فایل مناسب جمعبندی داشتین ، خوشحال میشیم به اشتراک بزارین 🤩🌹
به امید موفقیت تک تکتون ❤️
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
صندلی داغ نهایی
-
@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی گفته است:
البته امید دارم که کنکور یه چند روز یا چند هفته بیفته عقب میدونم به ضرر اونهایی هست که خوب خوندن و ظلمی در حقشون میشه ولی من امید دارم عقب بیوفته چون بدون مرور منفی میزنم همه رو
عام ببین منم مثل تو تعویق میخواستم خیلی هم بهش امید داشتم...ولی نشد دیگه....بازم امید داشتم ولی فکر تعویق بهم ریخته بود ذهنم رو....نشستم با خودم روراست بودم دیدم اگه قرار باشه به امید تعویق بمونم هی امروز و فردا میکنم و به ضررم تموم خواهد شد
تو هم بیخیال بشو برنامت رو برای 11 تیر بریز هرچی شد تا اون موقع بخون
اگه یه وقت تعویق شد برنامت رو عوض میکنی و ....
اگه یه وقت تعویق نشد هم به قول دکتر کسرا فدای سرمونوالله
کل زندگی یه انسان که کنکورش نیست -
Dr.Rashidi روش من بد آموزی داره:/
-
یه امتحان نهایی اونقدرام مهم نیست که فکر میکنید
مهم هست، نه اینکه مهم نیست ولی تا یه حدی مهمه
البته این واسه کسیه که دنبال کنکورش باشه
اقا شما در حد ۱۷ هم بگیری، نمره قابل قبولی میگیری
بعد به قول اقای کبریایی امتحان نهایی کشکه(البته دقیق یادم نیس چی گفتن)منظور اینه تو کنکور، تراز نهایی برای کسایی که حتی زیر ۱۰ هزار هم میشن فایده نداره و پوچه! -
Dr.Rashidi آره دقیقا این نهایی رو با هدف کنکور جمع کنیم خیلی جلو میفتیم تا اینکه صرفا تشریحی کار کنیم
خب آزمونای جامع هم که کار میکنی عالیه
میتونی ریاضی آرشت رو تا امتحان ریاضی نهایی تموم کنی....یا هم در کنار برنامه هر روزت زیست بخونی...زیست استاد موقاری که فقط درسنامه هست ولی تو فکر کنم گفته بودی استاد امینی رو داری
واسه درسای عمومی یا بیا نقطه قوتت رو تقویت کن یا نقاط ضعفت رو برطرف کن...
مثلا من خودم عربیم خوبه واسه همین تقریبا هر روز آزمون جامع عربی میزنم و زبان به نسبت ضعیف ترم اونم کار میکنم هر روزآره حتما باید یه روتین زیست راه بندازم
و ریاضی البته
عمومیام احتمالا برم دوباره اون ازمونایی که قبلا زدمو رفع اشکال کنم -
Infinitie. A در صندلی داغ نهایی گفته است:
یه امتحان نهایی اونقدرام مهم نیست که فکر میکنید
مهم هست، نه اینکه مهم نیست ولی تا یه حدی مهمه
البته این واسه کسیه که دنبال کنکورش باشه
اقا شما در حد ۱۷ هم بگیری، نمره قابل قبولی میگیری
بعد به قول اقای کبریایی امتحان نهایی کشکه(البته دقیق یادم نیس چی گفتن)منظور اینه تو کنکور، تراز نهایی برای کسایی که حتی زیر ۱۰ هزار هم میشن فایده نداره و پوچه!من به شخصه به نهایی به چشم نمره و کارنامش اصلا نگاه نمیکنم
هدفم از نهایی در اصل کنکوره که حداقل بعد نهاییا بگم ۸۰ درصد خیالم از دوازدهم و کتاباش راحته
وگرنه نمره که پشیزی ارزش نداره
۱۲ سال درس خوندیم کدوم یکی از نمراتش تا حالا به کارمون اومده ؟ -
البته امید دارم که کنکور یه چند روز یا چند هفته بیفته عقب میدونم به ضرر اونهایی هست که خوب خوندن و ظلمی در حقشون میشه ولی من امید دارم عقب بیوفته چون بدون مرور منفی میزنم همه رو
عام ببین منم مثل تو تعویق میخواستم خیلی هم بهش امید داشتم...ولی نشد دیگه....بازم امید داشتم ولی فکر تعویق بهم ریخته بود ذهنم رو....نشستم با خودم روراست بودم دیدم اگه قرار باشه به امید تعویق بمونم هی امروز و فردا میکنم و به ضررم تموم خواهد شد
تو هم بیخیال بشو برنامت رو برای 11 تیر بریز هرچی شد تا اون موقع بخون
اگه یه وقت تعویق شد برنامت رو عوض میکنی و ....
اگه یه وقت تعویق نشد هم به قول دکتر کسرا فدای سرمونبله درسته ممنون
اگه یه وقت تعویق نشد هم به قول دکتر کسرا فدای سرمون
-
بچه ها یه سوال امتحان نهایی هست که میگه....آزمایشی طراحی کنید بشه باهاش ثابت فنر K رو بدست آورد
یه جواب خلاصه و مفید ازش میخوام که بتونم یاد بگیرم اگه کسی داره بفرسته ممنون
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 -
۴ تا فیلم اخر نهایی طلوعی چرا باز نمیشن
-
بچه ها فیزیک ک هیچ...برای ادبیات چیا حذف شده!!؟
پ.ن:فقط بگین این درس رو درست حسابی حذف کردن،چون من کتاب فارسی دوازدهمم سفیده
یکی دیگه سوال هم اینکه برای سلامت و بهداشت؛پی دی افی چیزی دارین ک مجبورنشیم کتابِ مفیدو قشنگشو بخونیم!؟ -
واژگان فارسی دوازدهم با اعمال حذفیات رو کسی نداره
@دانش-آموزان-آلاء -
zeinab dehghani واسه ادبیات فقط شعرخوانی و روان خوانی و اون یکی چی بود؟! آها حکایت یا گنج حکمت حذف شده
منم کتاب دوازدهمم سفیده -
بچه ها یه سوال امتحان نهایی هست که میگه....آزمایشی طراحی کنید بشه باهاش ثابت فنر K رو بدست آورد
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400سلام،پاسخنامه مربوط به امتحان نهایی رو بخونیدخیلی خوب توضیح داده
-
ابوالفضل ریسی واسه نهایی اگه میخوای واژه نامه آخر کتاب رو بخون کافیه
-
ابوالفضل ریسی واسه نهایی اگه میخوای واژه نامه آخر کتاب رو بخون کافیه
همون رو میگم
میخوام حذفیات هم ازش کم بشه بلکه بهش برسم -
خوبه من تنها نیستم فارسی دوازدهمم سفیده
-
ابوالفضل ریسی عا اون دیگه نمیدونم چون واژه های درس و شعر ها کنار هم هست فکر نکنم جدا پیدا بشه
-
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400ابتدا یک فنر را از سقف آویزان می کنیم و طول آن را اندازه میگیریم و این طور را به عنوان طول اولیه یا همان ال صفر یادداشت می کنیم
سپس یک وزنه را به فنر متصل کرده و وقتی فنر به حالت تعادل قرار گرفت طول آن را اندازه میگیریم و به عنوان طول ثانویه یادداشت می کنیم
نه اینو میدونیم که وقتی فنر در حالت تعادل باشه نیروی فنر یعنی همان اف ، با وزن جسم یعنی همان ام جی برابر است(Fفنر=mg)
و هم این رو میدونیم که نیروی فنر برابر است با تغییرات طول ضربدر ثابت فنر
پس به جای اف مینویسیم تغییرات طول ضربدر ثابت فنر برابر با ام جی
اینطوری کا به دست میاد
-
ابوالفضل ریسی منم تقریبا نزدیکه ۳۰ درصد
-
zeinab dehghani واسه ادبیات فقط شعرخوانی و روان خوانی و اون یکی چی بود؟! آها حکایت یا گنج حکمت حذف شده
منم کتاب دوازدهمم سفیدهعجب زیاد و مفید و گوهربار
خسته نباشن واقعن!!
یه سوال الان متن شعرحفظ رو ک باید حفظ باشیم دیگه ...ن!!