هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سارا M 0 الحمدالله خوبم خداروشکر یعنی عالیم
اره هستم جزء تفریحات سالممه اصلا
آخیییی روحم اومده بود داشته نگاهت میکردم روحم بی ادب شده جدیدنا حالا امروز با بقیه اولیا جلسه داریم ببینیم چکار میتونیم بکنیم اینا آدم شن نرن خونه ملت
منم خبری نیست سلامتیت
آرههه اونا که ماشاالله عالی پیش میرن منم که خوب پیش میرم
من هرچی میخونم باز چندصفحه عقبم نمیدونم چطوری؟! -
سارا M 0 در چالش 21 روزه 6 صبحی ها گفته است:
سلام:))
خواب تقریبا ۳
بیداری ۷ و خورده
پیشرفت کاملا قابل مشاهده میباشد:||الهی
-
Sharllot باحاله
-
@roghayeh-eftekhari
شکر
گفتم لابد ی روح زل زده کلا ول کن نیست ک بخوابم
ادب نشد بگو خودم ادبش کنم🥲
ی چند روز برنامت رو طوری بچین ک جبران بشه
حتی اگه کمی فشرده باشه، ولی بعدش راحتی
الان داشتم با ی دهمی صحبت میکردم ، مشکل برنامه ریزی داشت هی میگفت وقت ندارم، واقعا تمام تلاشم کردم ک بگم بابا این طرز فکر توهه بخدا وگرنه کلی وقت داری، کلی از حال پارسال خودم براش توضیح دادم، گفتم الان میگه این چشه چرا اینقد نگران منه
ولی خودم اینطورم، هر موقع ی اشتباهی کنم یا ی سری تجربه کسب کنم با تمام وجود به کسی که تو مسیرش قرار داره بهش میگم، تمام سعیم میکنم تا مثل من دیر به خودش نیاد، یا کلا دلم میخواد حرفم رو قبول کنه و عمل کنه بهش.
بعد خودم هر موقع یکی ی چی میگه میگم ول کن خودم ریسک کنم بهترهولی بقیه دلم میخواد گوش کنن حداقل حس و حال من رو تجربه نکنند...چون خودم ی مدت از پارسال کلا ی طوری بودم... الان ک گفتی ی چند صفحه عقبم قشنگ یاده خودم و این دختره ک داشت باهام حرف میزد افتادم -
سارا M 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari
شکرگفتم لابد ی روح زل زده کلا ول کن نیست ک بخوابم
روح من بوده
ادب نشد بگو خودم ادبش کنم🥲
حتما خبرت میکنم
ی چند روز برنامت رو طوری بچین ک جبران بشه
حتی اگه کمی فشرده باشه، ولی بعدش راحتی
الان داشتم با ی دهمی صحبت میکردم ، مشکل برنامه ریزی داشت هی میگفت وقت ندارم، واقعا تمام تلاشم کردم ک بگم بابا این طرز فکر توهه بخدا وگرنه کلی وقت داری، کلی از حال پارسال خودم براش توضیح دادم، گفتم الان میگه این چشه چرا اینقد نگران منهولی خودم اینطورم، هر موقع ی اشتباهی کنم یا ی سری تجربه کسب کنم با تمام وجود به کسی که تو مسیرش قرار داره بهش میگم، تمام سعیم میکنم تا مثل من دیر به خودش نیاد، یا کلا دلم میخواد حرفم رو قبول کنه و عمل کنه بهش.
بعد خودم هر موقع یکی ی چی میگه میگم ول کن خودم ریسک کنم بهترهولی بقیه دلم میخواد گوش کنن حداقل حس و حال من رو تجربه نکنند...چون خودم ی مدت از پارسال کلا ی طوری بودم... الان ک گفتی ی چند صفحه عقبم قشنگ یاده خودم و این دختره ک داشت باهام حرف میزد افتادمنه بابا خیلیم عالی دارم تمام تلاشم میکنم ان شاءالله درست میشه
-
@roghayeh-eftekhari
روحت زل بزنه کلا ول کن نیست
از خوده سر شب زل میزنه تا صبح
آره بابا نگرانی به خودت راه نده -
بهار
-
این پست پاک شده!
-
https://uupload.ir/view/refigh_story_۲۰۲۱۰۷۱۶_p_2619106387814192568_1_2619106387814192568_kzpe.mp4/
.
https://uupload.ir/view/behtarin_rafigm_۲۰۲۱۰۷۲۵_p_2625665898745669830_1_2625665898745669830_mqkk.mp4/
.
https://uupload.ir/view/_.fato0omi.m._۲۰۲۱۰۷۲۹_p_2628627462187565967_1_2628627462187565967_t5w6.mp4/
دختر پاییز -
دختر پاییز این سه تا رو داشتم
امیدوارم که خوشت بیاد ️ -
هیچوقت از هیچکس توقع نداشته باشید
همه به فکر منافع خودشونن
تنها کسایی که بدون در نظر گیری منافع خودشون واستون کاری انجام میدن خانواده تونن -
به نظرم قید همه ایراد داره...
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سارا M 0 آره لعنتی روح سمجی دارم
همینجوری ادامه بده خودت ی چیزی کشف کنی در قالب تئوری بیای پست کنی اینجا
اون خیلیم عالی ری اکشنم به حرفا تو بود هاااا
مرسی لطف داریخودت عالی تری
-
سارا M 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سارا M 0 آره لعنتی روح سمجی دارم
همینجوری ادامه بده خودت ی چیزی کشف کنی در قالب تئوری بیای پست کنی اینجا