هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Anzw 18 on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
آره اون موقع خلوت تره
به بدبختی مال من داره میاد -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist آهان
-
حالم بده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 خیلی مچکرم از لطفتون
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اوف داره میاد
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته به اعتراض امیدوار باشین
دوستم پارسال رو شیمی و دینی اعتراض زد، هرکدوم دو نمره کشید بالا -
Akito
خداروشکر که جدی نیست...
ان شاءالله زودتر خوب بشن -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to دُژَم on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom برا من همه درسا حداقل ۱ نمره کمتر داده
-
پرستو بابایی منم منم
خودشم من الان سریال شناسنامهم رو ندارم نمیتونم تا ساعت ۱۲ شب برم ببینم -
فیزیک 2 نمره کمتر ادبایت 1ونیم نمر کمتر شیمی 1 نمره کمتر هویت 2 نمره کمتر عربی نیم نمره کمتر
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 امیدوارم هرچی زودتر یه دکتر خوب پیدا کنن
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مادر شما بهترن؟
متاسفانه خیر
مشکلشون که جدی نیست ان شاءالله؟
خوشبختانه خیر
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای دارم می میرم از استرس
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to دُژَم on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom دقیقا
فیزیک منم ۲ نمره پایینتر داده -
کم داده بیشرفف
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو رو خدا دیگهههه
پست 12141 از 1000113